Maaafia
Virus
Evo moj offshore ... Sad cu.. Bija san tamo kod njih pumpman koji je radija sve poslove u domeni mog posla sta je i normalno i uz to odrzava sve kompjutere na brodu jer mi je to inace hobi.Prvi ugovo ru bili strasno zadovoljni i samo rijeci hvale ali drugi ugovor nakon 3.5 mjeseci nabrodu dolazi tehnicki P****** na brod.(Narucio sam rezervne djelove odmah po dolasku na brod te u sljedeca 3 miseca nista nije stiglo) Nakon dolaska doticnog pocinje galama odmas sa skale te se posvadja sa nostromom koji ga je tija odmah opalit te iza toga dolazi u CCR te vice na sta sam ga ja upozorija da se ne ponasa tako jer ja nisam niciji mali i da se ne dere na sta je on meni reka kako svi hidranti cure a ja njemu kako nisu poslali jedan jedini komad sta san narucija (laping paste i valve seat cutter) pa je popizdija i reka da to njega ne zanima i da on oce da se to napravi odma.Posli toga mi Kapo dolazi s kojim sam bija doba i govori da ce me iskrcat kako sam mu odgovorija i da je teh.ljut ko pas pa eto ja onda njig sam naguzija klasicno sta san otisa kod doktora i skupija se s broda. ASko ti triba detaljnije ja sam spremani jos detalja napisat i usput sramota je da pumpman minja mrezne kartice za ventile pokraj cile ekipe oficira i elektricara na brodu...
Last edited by a moderator: