sugarfree22
New member
Lip pozdrav. Moze li neka informacija o placama i ugovorima za 1st ili 2nd electrician. Kontaktirali su me iz UK office-a pabi tija saznat sve. Puno hvala
@sijun
Pricekaj doce neko ne tribas u 100 threadova pitat.
Ja ti mogu reci da ti ovisi o covika koji te ispitiva ali viruj mi nece te nesto previse driblat za 3rd struju bice ti to lagano nesto da vidi dali uopceznas razliku AC/DC tj sta znas o radu broadcasta mozda ili oko motora i to je to.
neznam i nemogu u detalje ali javice se neko
dobar dan evo nazvao me Martyn Crutchley i trazi od mene da dodem u petak u southampton da dovrsimo intervju pa me zanima jel ovaj tip sluzben i koliko mi je to sigurno ic u englesku
U pravilu kompanija kad zove na intervju, plaća i prijevoz, ali ne i dnevnicu.dali je netko bio kod njih na razgovoru u Southamptonu?
Mene su zvali da dodem na svoj trosak u Southampton, pa sam odgodio razgovor jer mi je glupo trositi lovu za put, a posao mi nije siguran ako dodem tamo.
U pravilu kompanija kad zove na intervju, plaća i prijevoz, ali ne i dnevnicu.
Žalosno je da u današnje vrijeme, pored Skype-a, firme rade takvo nešto...![]()
Dobre sanse, ako pogledam kolege s faksa koji su se krcali tamo za prvi ugovor nakon faksa prosle godine..pa I jesi electronic cadet tamoKakve su Å¡anse nekome sa fakultetom elektronike za prvi ukrcaj ovamo ? i dali uopće postoje it kadeti?