Ukrcaj na Carnival UK

Lip pozdrav. Moze li neka informacija o placama i ugovorima za 1st ili 2nd electrician. Kontaktirali su me iz UK office-a pabi tija saznat sve. Puno hvala

Je li može onda netko odg Å¡ta pitaju na intervju za ETO jer ću imat ubrzo razgovor pa da znam Å¡ta mogu očekivat... Hvala

Last edited:
Može li netko molim vas pomoć, imam intervju idući tjedan telefonski zanima me Å¡ta mogu očekivat, stvarno bi mi puno pomoglo

@sijun

Pricekaj doce neko ne tribas u 100 threadova pitat.

Ja ti mogu reci da ti ovisi o covika koji te ispitiva ali viruj mi nece te nesto previse driblat za 3rd struju bice ti to lagano nesto da vidi dali uopceznas razliku AC/DC tj sta znas o radu broadcasta mozda ili oko motora i to je to.

neznam i nemogu u detalje ali javice se neko

@sijun

Pricekaj doce neko ne tribas u 100 threadova pitat.

Ja ti mogu reci da ti ovisi o covika koji te ispitiva ali viruj mi nece te nesto previse driblat za 3rd struju bice ti to lagano nesto da vidi dali uopceznas razliku AC/DC tj sta znas o radu broadcasta mozda ili oko motora i to je to.

neznam i nemogu u detalje ali javice se neko

Pardon, pod stresom san :)

dobar dan evo nazvao me Martyn Crutchley i trazi od mene da dodem u petak u southampton da dovrsimo intervju pa me zanima jel ovaj tip sluzben i koliko mi je to sigurno ic u englesku

dobar dan evo nazvao me Martyn Crutchley i trazi od mene da dodem u petak u southampton da dovrsimo intervju pa me zanima jel ovaj tip sluzben i koliko mi je to sigurno ic u englesku

jel te to danas zva, ako je mozes li na pm?

Poslano s m2 putem Pomorac.net

dali je netko bio kod njih na razgovoru u Southamptonu?
Mene su zvali da dodem na svoj trosak u Southampton, pa sam odgodio razgovor jer mi je glupo trositi lovu za put, a posao mi nije siguran ako dodem tamo.

dali je netko bio kod njih na razgovoru u Southamptonu?
Mene su zvali da dodem na svoj trosak u Southampton, pa sam odgodio razgovor jer mi je glupo trositi lovu za put, a posao mi nije siguran ako dodem tamo.
U pravilu kompanija kad zove na intervju, plaća i prijevoz, ali ne i dnevnicu.
Žalosno je da u današnje vrijeme, pored Skype-a, firme rade takvo nešto...:rolleyes:

NiÅ¡ta čudno za ovu grupaciju firmi. Ja sam ti ima istu praksu sa Costom za njihova testiranja di bez obzira jesi li ih tehnički zadovoljia moraÅ¡ na cili skup psihosranja ka da čeÅ¡ za vojnog pilota i kontrolora leta istodobno i to o svom troÅ¡ku. Carnival je ista grupacija tako da ti tu nema niÅ¡ta čudno.

U pravilu kompanija kad zove na intervju, plaća i prijevoz, ali ne i dnevnicu.
Žalosno je da u današnje vrijeme, pored Skype-a, firme rade takvo nešto...:rolleyes:

ja sam isao u UK na razgovor i dobio posao, razgovor je bio ugodan vracaju lovu za troskove samo im posaljes sve racune...vracaju lovu i onima koji ne dobiju posao,sad o razgovoru nista posebno tesko osnove osnova, fire alarmi ,sinkronizacija generatora,zastite,malo o pumpama(motorima na pumpama)gluposti kad ces lezaj prominit,
ugovor 12/12 placa permanent,
Uglavnom plate put a ti potrosis jos 200 eura na hotel i hranu :D

Kakve su Å¡anse nekome sa fakultetom elektronike za prvi ukrcaj ovamo ? i dali uopće postoje it kadeti?

Kakve su Å¡anse nekome sa fakultetom elektronike za prvi ukrcaj ovamo ? i dali uopće postoje it kadeti?
Dobre sanse, ako pogledam kolege s faksa koji su se krcali tamo za prvi ugovor nakon faksa prosle godine..pa I jesi electronic cadet tamo :D ..sad koliko doticaja imas bas sa IT-em neznam...a I nevjerujem da ima IT kadet opcenito. Neka me ispravi neko ako grijesim.

Mislim da ti je najbitnije da se ukrcas I skupljas iskustvo, ako ti je ovo prvi put na brodu opcenito :)

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Da bio bi mi prvi put, fascinantno mi je kako gosp. Martyn odgovorio u roku od par sati u stilu da jako smo zainteresirani ali trebate se prijaviti preko ovog linka gdje ce vas kontaktirati sljedeći agent, pa javim Vam kako prolazi Saga :) ja se nadam pozitivno jer je tako djelovao njegov mail (koji je možda samo copy paste) ...

dali je tok dobio poziv za interviju u Southamptonu 13 i 14.02, ja planiram ici pa da odemo zajedno?

imam pitanje i molim savijet i vase iskustvo ekipe koja je na carnival uk

brat mi je dobio ukrcaj kod njih drugi makinje(debelo ispod ranka ali mora se radit ok)

napravio intervju u uk,sam platio rekli su refundirat nesto!!!
poslali ga na dv akursa uk i holand..

dobio ugovor od 12/12 tjedana ukrcaj na auroru 30.3 i na kraju paf
TRAZE DA OSTANE 6 MISECI?????
nakon prepiske s njima smanje na 5 miseci??
ko je ovde lud o cemu se tu radi
ako ide 30.3 i stoji 12tjedan tj 3miseca doma je 1.7 i stoji do 1,10 i nazad do kraja 12 miseca
ima 180dana navigacije i 15dana kurseva o cemu oni pricaju,nije problem ostat tjedan dva i pokrit kolegu ali ostat dva tri miseca extra!!

moze bit da ja to ne shvacam ali djeluje mi da su CIGANSKA firma i da guraju da vide koliko ce covik popustit

20. 3. 06:47 PM] Good Morning 1234.

I have pro rated your days for the year to consider your recruitment period and have worked out that this year you will be required to completed 149 of your 200 days contract.

Because of this your current rotation that Nicola has planned has actually taken you over this period.In order to bring you back to 149 I have reduced your contract onboard Aurora and you will now sign off the Ship on 24th August.

Kind regards,
Amber
[20. 3. 06:48 PM] 1234: Hi Amber

I join the company because of the lenght of the contract 12/12 weeks.
Due to family reason I didn't want to accept offers that I have with long contract.
I don't see reason why I have to stay so long on board.

Kind Regards
123

unaprijed zahvaljujem na svakoj pametnoj info

sve rijeseno

napokon je prominjen raspored i ide se na normalni ugovor od 12 tjedana toliko doma i nazad na brod

cudni neki ljudi.....

Hi 1234,

Apologies for the confusion, I am not sure why you have been planned for a 5 month period.

I have amended your plans to the below:

Back