ugovori i place

hahaha a jesi me nasmija, profesionalac nema sta :D
a ka malo sam nociju provea na ovome forumu i svim mogucim internet stranicama..

p.s. neznam jesi vidija link koji san stavija jel meni ga nije bilo prikazalo ?

Necemo ic u offtopic nije red al moran ti rec jednu stvar a glasi ovako:
Dosta provodis vrimena citajuci po forumu sta se pise u vezi placa i pocea si plivat sa velikim ribama jer se tu spominj vecinom ako ne 90% cifre ogromne pise se o offshoru drillingu i razno raznim pozicijama na kojima rade tek mali postotak ljudi nasih..pa si kao neiskusan izgubija busolu o placama
A realnost !kad krenes na brod i pustis prvo govno kroz kanizelu i vidis kolike su place di naviga masu ljudi onda place na firmama koje spominjes bi ti bile odlicne,niko ne pise koliko master cif ima na balka nasim firmama ,cargo brodovima cma cgm koliko cif ima tamo? Master? Kolilo imaju pla u na cst,jacob,osg,torm,osm,berket ???
Svi pisu o shellu chevronu i par firmi di su top place a ima vise i to dosta vise nasih ljudi di navigaju na ove firme sta san spomenija za daleko
Manju lovu ...
Pa ti kume moj i ostali novopeceni smirite hormone o placama jel prica je jedno realnost drugu!
Zivija

Necemo ic u offtopic nije red al moran ti rec jednu stvar a glasi ovako:
Dosta provodis vrimena citajuci po forumu sta se pise u vezi placa i pocea si plivat sa velikim ribama jer se tu spominj vecinom ako ne 90% cifre ogromne pise se o offshoru drillingu i razno raznim pozicijama na kojima rade tek mali postotak ljudi nasih..pa si kao neiskusan izgubija busolu o placama
A realnost !kad krenes na brod i pustis prvo govno kroz kanizelu i vidis kolike su place di naviga masu ljudi onda place na firmama koje spominjes bi ti bile odlicne,niko ne pise koliko master cif ima na balka nasim firmama ,cargo brodovima cma cgm koliko cif ima tamo? Master? Kolilo imaju pla u na cst,jacob,osg,torm,osm,berket ???
Svi pisu o shellu chevronu i par firmi di su top place a ima vise i to dosta vise nasih ljudi di navigaju na ove firme sta san spomenija za daleko
Manju lovu ...
Pa ti kume moj i ostali novopeceni smirite hormone o placama jel prica je jedno realnost drugu!
Zivija

pa dobro sve to stoji niko to nije reka slazem se sa tobom upotpunosti i nevidim da tu ima ista lose sta ja znam neke firme ili neke svote love ja sam od sebe i prvi kazem da navigajen za misecno 500 eura bilo bi mi vise nego dovoljno , nisan mamin ni tatin sin svjestan realnosti i svega oko nas al coviku pokusavan pomoc sta se tice pribacivanja u offshore jel dosta ljudi znam i masu se ljudi preporodilo kad je tamo doslo ( i neki nisu) al ja mu dajem informaciju hvale vrijednu koju samo da ustroji u tome moze uspit i otuce koji ugovor i eto ga dio je offshorea.. da se razumimo neman iskustva nikad nisam nikome sra ko koliko ima i te cake priznamjem na neke firme znam place kako idu od mazaca pa do kapetana na neke ne , u drillingu neman pojma a i jako malo znam iz offshorea... nigi neletim ono sta znam nudim svima pa i tebi !!! i ja coviku napisem da kako da dode sa trgovackih brodova na barzice i ti me ode poseres ko da ja plivam ili u najjmanju ruku govorim da ja iman neku placu od xxx zelenih i te cake !!! samo zelim pomoc da covik dode di si i nisan nikakvu busulu izgubija jel je nisan ni ima , kad prvu placu zaradim onda cu dobit spoznaju neznam zasto imas misljenje da letim sa parama kad ni okusija nisam , mozda ostavljam krivi dojam no OK sritno ti bilo moj prijatelju makakvo god ti misljenje ima o meni :uzdravlje

Perza necu igrat ping pong!
Prvo informacije koje dajes coviku su netocne i potpuno krive znaci ne pomazes mu nego odmazes zasto? Na sealiona i bourbona ne uzimaju bez iskustva nego sa iskustvom ili jako jako dobrom preporukom olitiga vezom! A to je razlicito od tvog nspisanog
Drugo kad zaradis prvi dolar pisi o placama di su male di su vekike.. Zasto? Jer sekondo sa iskustvom na te dvi firme ima ka master na balka i carga i skoro ili malo manje od cifa na dosta tanker firmi tipa jacob cst i njih dosta..duplo vise nego sekondo na kotc!! Ako tebi nije neka para onda nemoj glumit laznu skromnost!!!!

Trece,sta si napisa da ima ljudi koji rade za te firme a ne pomagaju drugima to necu komentirat jer se grdo varas!

Za kraj ja te nisam posra manjak iskustva te natira fa tako mislis!!
Pozz

Ps:tema nije o parama nego samo zelin naglasit i upozorit na price koje ne drze vodu i da ovi neiskusni igraci malo bolje pocmu gledat realnost!!!

Perza necu igrat ping pong!
Prvo informacije koje dajes coviku su netocne i potpuno krive znaci ne pomazes mu nego odmazes zasto? Na sealiona i bourbona ne uzimaju bez iskustva nego sa iskustvom ili jako jako dobrom preporukom olitiga vezom! A to je razlicito od tvog nspisanog
Drugo kad zaradis prvi dolar pisi o placama di su male di su vekike.. Zasto? Jer sekondo sa iskustvom na te dvi firme ima ka master na balka i carga i skoro ili malo manje od cifa na dosta tanker firmi tipa jacob cst i njih dosta..duplo vise nego sekondo na kotc!! Ako tebi nije neka para onda nemoj glumit laznu skromnost!!!!

Trece,sta si napisa da ima ljudi koji rade za te firme a ne pomagaju drugima to necu komentirat jer se grdo varas!

Za kraj ja te nisam posra manjak iskustva te natira fa tako mislis!!
Pozz

Ps:tema nije o parama nego samo zelin naglasit i upozorit na price koje ne drze vodu i da ovi neiskusni igraci malo bolje pocmu gledat realnost!!!

evo nebi ni ja igra ping pong al samo da nesto jos napisem jel me skroz
krivo razumis !

prvo ko je napisa ? da se uzimaju na Sealiona i Bourbona ljudi bez iskutva aj procitaj mi i probaj odgovorit, napisano je u kontekstu za Finarge da je firma koja uzima ljude bez iskustva i da nema neka place ka ostale offshore kompanije al posli par ugovora se uz malo truda i volje moze pribacit na bolje firme tipa Sealion, Borubon eto tako je bilo zamisljeno neznam kako si ti pogresno razumija !!
drugo pisat cu o placama kad god ja bude tija i sta god buden zna, da se razumimo da nie tako na forumu niko nebi zna koliko je placen posao na kojoj firmi !!! trece mi podcrtaj (da ima ljudi di rade na te firme a nepomagaju) da ja vidim jel ja to nisam napisa!!! a za kraj neznam sta ti vidis, ne svjestan san svoje "visine" makoliko god ti ima iskrivljeno misljenje o meni. pozzdrav i zivija ti

Najbolje da će na njegov. Ipak ti imaš više od mastera na bulka ili kontjenera. Važno je da se to istakne

nemam jos iskustva za toliko visoku placu ipak sam napomenija sekodno sa iskustvom!! a ja taj nisam jos...:udriglavom:udriglavom:udriglavom bilo bi me sram rec koja mi je prva placa bila..
ne brini bit ces informiran:uzdravlje a mozes i ti na pivu isto na moj racun

Last edited:
nemam jos iskustva za toliko visoku placu ipak sam napomenija sekodno sa iskustvom!! a ja taj nisam jos...:udriglavom:udriglavom:udriglavom bilo bi me sram rec koja mi je prva placa bila..
ne brini bit ces informiran:uzdravlje a mozes i ti na pivu isto na moj racun

Pored elitne poristicuije koja mi se događa u hotelu i sređivanja nove barke s GL-om tvoja plaća mi je top interesa.. :o

Di ste nasli ove cente,meni je ipak draga lo??injska ljepo to zaokruzila na 18 USD a kasnije cak i smanjila na 16 USD(kao mediteran)....i sve je to skupa kasnilo 6 mjeseci... :uzdravlje

Pored elitne poristicuije koja mi se događa u hotelu i sređivanja nove barke s GL-om tvoja plaća mi je top interesa.. :o

E da je meni bit na tvom mistu blago ti se.. Da mi je opalit koju prostitutku onda me nebi ni ti zanima al eto nemam je..
Zelim ti svu sricu!
Izvini mislija san da te zanima placa ocito san krivo procita nema veze necu vise obecajem!

Izgleda da se agencija baca u nove poslove!
Praćenje, za??tita i nadzor eskort dama, a isto tako i naplata usluga. :hihi

Mozda ce nudit eskort prilikom odlaska i dolaska na brod :hihi

Recruiting mi je u krvi a po??to znam da Koreanci nisu dobri strojari bolje da se dam na dame.. A po??to je Kina zemlja budućnosti ja sam si na??ao jednu Kineskinju.. kako dospit na COSCO drukčije :hihi

Recruiting mi je u krvi a pošto znam da Koreanci nisu dobri strojari bolje da se dam na dame.. A pošto je Kina zemlja budućnosti ja sam si našao jednu Kineskinju.. kako dospit na COSCO drukčije :hihi
Je li to ova..ma je ..Made in Chiwan..evo sjebala predigru....sa ovim fa cosi COSCO....jes , dobro zboriš , zemlja budućnosti , jer davno prošlost ostala prošlost , pa iminuta postade budućnost....nego reci mi Bilich ..furaš li koji reefer na minus osamnaest sa plus osamnaest da ne kažem Kineza nego Nostradamusa....budućnost:uzdravlje

Alo navigatori !

Kakvi su u V-shipu tj. Zorovic, u iva-shippingu, angloeasternu, Hanseaticu,OSM-u,
kolike su place i ugovori za kadete na tim kompanijama, te krcaju li kadete u Hanseaticu ?

Sve OK :uzdravlje

Samo umjesto " Alo navigatori ! " preusmjeri?? " Alo Zorović ! " ..vazda se lijepo vratiti na portal ...

Last edited:
Je li to ova..ma je ..Made in Chiwan..evo sjebala predigru....sa ovim fa cosi COSCO....jes , dobro zbori?? , zemlja budućnosti , jer davno pro??lost ostala pro??lost , pa iminuta postade budućnost....nego reci mi Bilich ..fura?? li koji reefer na minus osamnaest sa plus osamnaest da ne ka?žem Kineza nego Nostradamusa....budućnost:uzdravlje

Nisam , nemam refera , trenutno smo u ??kveru.. testiramo sve u drydocku prije sea traila.. iman touchscreenova vele a elektroniku ne mogu da lemim koliko je sitno.. ako će da se topi neka se topi ja ću ploču da menjam.. kina je budućnost.. ka?žu da su kinezi mali.. ova ode kineskinja ??ta ''studira Korejski'' visoka 170.. a ??ta će ti vi??e.. nego bogme na novoj barci jarboli dobri.. nisu po ?život opasni :uzdravlje

Back