ugovori i place

Nisam , nemam refera , trenutno smo u škveru.. testiramo sve u drydocku prije sea traila.. iman touchscreenova vele a elektroniku ne mogu da lemim koliko je sitno.. ako će da se topi neka se topi ja ću ploču da menjam.. kina je budućnost.. kažu da su kinezi mali.. ova ode kineskinja šta ''studira Korejski'' visoka 170.. a šta će ti više.. nego bogme na novoj barci jarboli dobri.. nisu po život opasni :uzdravlje

Opa , opaaaa...ide Bilich na konvero , gooooooood , ....je li to novogradnja pa da idete na Seatrail , ili starogradnja pa da opićite seatrail po voyagu :uzdravlje...evo meni traverso u roadu via SNGP govori da koristi alt i bas što se savršeno uklapa sa mojom debelom hladovinom šumarstva i zeru umjetnika ulice:uzdravlje
Nego , kako se zvala ona barca sa trodnom a onim šabanom banderašom De Capriom sa gospodjom na provenom jarbolu di su furali onu " ..srebrni kadilak pretiće sve,aerodrom Kennedy ćeka me...kući , kući letim ja """
Elektronika -ženskog roda...ali joj paše sitno..aj salute Bilich

Last edited:
Opa , opaaaa...ide Bilich na konvero , gooooooood , ....je li to novogradnja pa da idete na Seatrail , ili starogradnja pa da opićite seatrail po voyagu :uzdravlje...evo meni traverso u roadu via SNGP govori da koristi alt i bas ??to se savr??eno uklapa sa mojom debelom hladovinom ??umarstva i zeru umjetnika ulice:uzdravlje
Nego , kako se zvala ona barca sa trodnom a onim ??abanom bandera??om De Capriom sa gospodjom na provenom jarbolu di su furali onu " ..srebrni kadilak pretiće sve,aerodrom Kennedy ćeka me...kući , kući letim ja """
Elektronika -?ženskog roda...ali joj pa??e sitno..aj salute Bilich

Nova barka dru?že .. ok se čini.. iako oni kineski kran za provi??tu na ??inama niko ne more zaminit.. a nema ga ode .. mora bit neka urota.. sad bi mi tribali na seatrial za kji dan ako ne bude kakvih problema malo većih pa ćemo vidit kako radi djevojka.. jo?? da nam se gazde smiluju pa keđiraju M/E i A/E overview aplikaciju u KChiefu dobro bi bilo.. Za ku?žinu najbolje teće za eng ni potpun KChief.. et'ti zivota i pravde..:confused:

Ako nekoga zanima plate za deck cadeta na MSC je 1430 $,sa mogucnosti da vas ukrcaju na brod koji ima kadeta a vi da obavljate posao 3 oficira a da vam se racuna kao kadetura plate je oko 1800 $

Nema vise VD terca barem jih nebi smjelo bit po STCW niko na brodu ne smije obavljat posao za koji nema Brevet

Back