Cuj prika, da znam , nebih postavljao pitanje.

Mačak, postavio si umjesno pitanje!
Na?žalost ne znam odgovor, a mislim da odgovor ne zna niti najsposobnija bosanska gatara. Evo iz mog osobnog iskustva - ufatila me kičma na brodu (valjda se uklije??tio ?živac) i stigao sam doma usred ugovora da se rekuperam. Doktor u Aussie je bio stavio da za takve slučajeve treba od 6 - 8 tjedana oporavka. I tako po dolasku doma - gdje god sam bio po tim doktorima - ka?žu staviti ću vas na red za nekoliko mjeseci itd. Tako sam platio iz d?žepa nekih 500 USD tim privatnicima iz zdravstvene struke. Kod njih nema čekanja.., napravio sam neke screeninge (MG & CT) i malo fizikalne terapije, otprilike 1 ??etimanu takve terapije. Uglavnom, plati pa se rugaj. Staro geslo koje od pamtivijeka vrijedi.
A ima u ovoj dr?žavi jo?? falinga, oho-hooo! Najnovija mi je novitada da mi je i stan protu-zakonit. Naime nalazi se u zgradi koja je izgrađena u vrijeme SFRY-ot 1973 god. i donio Sabor neki zakon po kojem je zgrada bespravno sagrađena. Sad, kako se mo?že usred grada bespravno sagraditi zgrada od 100 stanova - nije mi jasno?!
![]()
http://rivalitas_nekretnine.bloger.hr/
To se odnosi samo na novo izgrađene zgrade.
------------------------------------------------------------------
Ima li tko da moze ovo objasniti?
Pustite sada gradjevinu?
![]()

Jos jedan razlog vise da se zahvalimo Brazaduru na njegovim "sredjivanjima" i da ovima sta su preuzeli timun podastremo sve te nebuloze i uvatimo se posla.Piši Brazaduru i SPH, oni su to potpisali, pa neka ti objasni zašto...još je reka da je to super i da možemo biti sretni šta nam je to sredio...![]()

...Ostane li nase djelovanje samo na komentarima u forumu nece bit dobro, i Brazaduro i slicni njemu ce nam i dalje krojit kapu![]()
Ako ima netko da je rjesavao slicnu situaciju?
Dobio sam uplatnice za doprinose, ali je na njima cifra veca od one koja je napisana u popratnom rjesenju koje je stiglo zajedno sa njima.
Uplatnice su za dva razdoblja ukrcaja na brod (rotacija mi je 5 tjedana on-off) pa mi je stigla uplatnica za 2 mjesec 2012. na kojoj je naznacen i dug (pretpostavljam za razdoblje ukrcaja u 12 mjesecu 2011.) koji je po iznosu veci od osnove koju bih trebao platiti po rjesenju.
Problem je sto su to jedine uplatnice koje sam do sada za to razdoblje dobio pa mi dug (valjda sa zateznom kamatom) nema smisla jer nisam niti mogao prije platiti nesto za sto nisam dobio obavjest???
Jel ima netko da je imao slican problem i da se isao zaliti na rjesenje (koje usputno prvo moras platit pa se tek tada mozes zalit i na zalbu platit 50kn biljega) te da li je uspio i kako?
Isao bih ovo rjesavat sam na poreznu ali sam trenutno na brodu
pozdrav i hvala
...Jel ima netko da je imao slican problem i da se isao zaliti na rjesenje...
Neznan zasto cekas da ti oni posalju uplatnice kad mozes sam sve lipo izracunat u do lipe po iskrcaju.
Ja san nekidan dobija dug za uplatit ali se to odnosilo na beneficirani staz tako da dobro pogledas sta pise na istoj.
Hvala na odgovorima.
Da...mea culpa, mogao sam sam uplatit....doduse ovo mi je bio prvi ukrcaj pa nisam znao koliki ce biti obracun, ili sam bio lijen to racunat. Problem mi se takodjer cine moje ceste rotacije, jer ispada ako radim 1 dan u mjesecu ( a nema mjeseca u kojem ne radim barem malo) moram platit doprinose za cijeli mjesec.