picard
New member
Tocno tako ... moze se traziti i povrat ali poreznu je bolje nista ne pitati ;-)
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
hahahaha
Tocno tako ... moze se traziti i povrat ali poreznu je bolje nista ne pitati ;-)
Ma ja san isto prije sam racuna pa uplaciva i uvik bi bija neki manjak ili visak. Zadnjih par godina cekam uplatnice pa kad dođu tako i platim. Sad kad sam vidija ovi topic skuzija san da ni meni nisu dosle uplatnice zadnjih par miseci...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Dodju sa kamatom 8%Meni cilu godinu nisu dosli.
Dodju sa kamatom 8%
Na e gradjaninu mi stoji zadnji brod, godina 2013. Otiso pitat sto je. Kazu da je sve ok, da ne brinem..Provjerija na e gradani nema kamate za sad.Ide ako udes s dugom u narednu godinu.
Na e gradjaninu mi stoji zadnji brod, godina 2013. Otiso pitat sto je. Kazu da je sve ok, da ne brinem..
Ne vjerujem im ja nista.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni cilu godinu nisu dosli.
Ništa za ovu godinu nije zavedeno ni po e gradjaninu tako da ne kužim šta se dogadja. A i kodovi za ovu godinu su promjenjeni ako se ne varam . Prethodnu sam godinu uplatio više i to tako stoji.
Zavede se sa svakim iskrcajem , kad se prijavis na kapetaniji oni salju poreznoj tako da brojcanik vrti bez stajanja.
Ja placam svaki mjesec kad sam na brodu po crosmi i kad doma dodjem samo ih nazovem i pitam kakvo mi je stanje racuna.... uvjek budem u pretplati za zadnji brod a uplatnice dodju kasnije par mjeseci.
Na crosmi upises koliko mjeseci na brodu nisi platio i izbaci ti dugovanje tj koliko moras platiti.
Jos jedno pitanje
Sad gledam malo stanje na e-porezna. Koji se stupac gleda koliko moram platit. Da li DUGUJE ili UKUPNO DOSPJELO ili pak nesto trece?
Bas provjerio i tocno pokazuje tek sa tim datumom.Hvala na odgovoru. Zvao sam ih da provjerim i kazu da ce se proknjižiti 31.12. ZnaÄi ako stavite datum 31.12. bi trebalo pokazat pravo stanje.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Kad vidis da ti je u crvenom to dugujes... bar je tako bilo prije par mjeseci. Meni jos nisu zaracunali za 2019 tako da ko i tebi sam u pretplati.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Svejedno se moze i dalje sam racunat pa placat. Ionako ni ovo njihovo nije tocan izracun. Meni ispada da nisam nista duzan,a kad na poreznoj kartici ubacim datum 31.12. mi daje drugi iznos. I kolega Sonny ima isti slucaj ko ja. Tako da i dalje njihova rjesenja i uplatnice mogu u smeće jer tek proknjižuju poslije 31.12. To su mi rekli i na poreznoj.Prije 3 dana sam bio u poreznoj i kazu da su poslali obracune za 2019 godine. Znaci vise nema onih uplatnica misecno nego ti posalju krajem godine za godinu prije. Znaci sad je doslo 11/2020 za 2019 godinu.
Morace pomorci istrest vise para odjednom a ne kao prije ajmo rec misecno.
Takoder je sve u qrcu i osobno mislim da je to korak unazad.
Sent from my iPhone VIA Pomorac.net