Trgovanje podatcima pomoraca

aj dobro ja cu pitat franju jebem vas dosadne.I sta kad ti recu dobili su od toga i toga sta cete onda. Onda cete tu opet pisat ilijadu i odiseju kako su im mogli dat.

aj dobro ja cu pitat franju jebem vas dosadne.I sta kad ti recu dobili su od toga i toga sta cete onda. Onda cete tu opet pisat ilijadu i odiseju kako su im mogli dat.

Joj ocito je da si grintav sta te nema sutra,ali ne brini se,sve ce proc u redu.
A da ti vrime brze prode pisi ti ilijadu pa nam objavi:p:p:p

Pa da znas kad bi ja napisa memoare i dogodovstine to bi bija bestseller.Ali ne zelim drugima pruzat zadovoljstvo nego samom sebi.

hebiga spu?žvasta jo?? malo sam tu,ujutro ranom zorom put pod noge treba hranit ovo doma......

ja se borim da jedem janjetinu namisto kupusa jer ga ne volim.Borim se protiv rada cili svoj zivot i ide mi dobro. Najmrze mi je kad mi neko ide sjebat koncepciju.

hebiga mora?? imat oči i na leđima ti si tamo na transparenti i parole a ovdje se rovari protiv tebe....

Suprug mi je na brodu i kad sam u po??tankog vidila tu ponudu za kupnju BMW-a odma sam promislila da kako u auto kući znaju da on plovi. Mislim da je netko zbog tih informacija stavija lovu u đep. Sumnjam na ekipu iz lučke kapetanije jer su ti smradovi spremni na sve. Od kume mi mu?ž se ukrcava priko stranog agenta tako da od agenata to nisu dobili. Svakako ovaj put je to bilo za auto-kuću, a drugi put tko zna za ??ta. Na ovo triba reagirat.
Sutra sam obavezno na prosvjedu. Mu?ž će popodne zvat iz Kine da ćuje izvje??taj. ??elja mu je da se dotična Vinka iz lučke kapetanije izgađa jajima ha-ha.

Back