Transocean (bulk)

Pozdrav ekipa, treba mi jedna informacija. Evo promjenuo sam firmu, poslao sam sve dokumente gospodinu Ivanu Kovačeviću i čovjek mi je odmah odgovorio, viÅ¡e nego korektan, dobio sam posao kod njih na Transoceanu i idem 04.01., na brod Aeneas, ukrcaj u Jebel Aliju (UAE), treba im ljudi a meni je veliki i najveći plus bio zavrÅ¡en fakultet, to mi je on i rekao kad smo razgovarali. U zadnjem mailu mi je poslao da mu napiÅ¡em kakav tip uplate želim; čekovima ili telegraf transfer, a prije toga mi je trazio da mu poÅ¡aljem IBAN od banke i sve podatke, pa mi sad nije jasno zasto me ovo pita. Kod nas su ukinuti čekovi, a ovo telegrafski koliko ja znam znači da mi poÅ¡tom plaća dolazi na kućnu adresu, a to ne dolazi u obzir. Vas starije i iskusnije kolege i naravno one koji znaju o čemu se radi molim za pomoć, jer mu trebam odgovoriti Å¡to prije. LP

Evo maila; Re. salary payment type, everything was described already. We just need to know what payment type you prefer, by cheque or telegraphic transfer, pls advise.

Last edited:
To sam mu danas odgovorio, a u ponedjeljak cemo se opet čuti pa ću mu to ponoviti. Neznam zasto mi gura ova dva načina, pa nitko viÅ¡e ne Å¡alje novce ovim putem. Mislim, preozbiljna su firma da bi se s ovim zajebavali. U svakom slučaju hvala na odgovoru.

Ovako ti skidaju svaki mjesec 20$ od place ako ides preko uplate normalne..na racun.Cekovi su besplatni ali ti kasni placa koj dan i uvijek treba netko doma biti potpisat to..ja sam na Tma pa znam.

da li je moguće ovu kompaniju direktno kontaktirati putem maila (drugim riječima ima li netko na forumu tko im zna mail) ili je ukrcaj jedino moguć za hrvate preko zorovića? hvala unaprijed.

na njihovoj stranici transoceanbulk.com nije moguće dobiti mail kontakt

Ta stranica transoceanbulk.com nije njihova stranica..ima ovdje na forumu jedno 100 postova sa Kovacevicevim mailom..potrudi se malo..

da li je moguće ovu kompaniju direktno kontaktirati putem maila (drugim riječima ima li netko na forumu tko im zna mail) ili je ukrcaj jedino moguć za hrvate preko zorovića? hvala unaprijed.

na njihovoj stranici transoceanbulk.com nije moguće dobiti mail kontakt
Imas na njihovim stranicama www.transocean.mc

Poslano sa mog 709_v82_jbla858 koristeći Tapatalk

krivu sam stranicu pretrazivao. negdje mi je taj kovacevic bio u glavi ali se nisam mogao sjetiti. ugl hvala na info.

edit: evo brzo je kovacevic odgovorio, nema sanse za juniora upast bez navigacije kao casnik. ja cu i dalje biti uporan,jer ako je armstrong uspio poc na mjesec bez iskustva pa trebao bi onda svak s brevetom na more.

Last edited:
"trenutno smo na 16 panamax bulkova, i na 11 su nasi ful oficiri, na ostalih 5 su nasi seniori, ugovori 4/2.5, pocetna placa za ch.eng 10453usd."
Ovo je od Novembra prosle godine, ne znam u medjuvremenu jelibilo kakvih promjena

Evo da malo ozivimo temu... posla san mail i jako brzo dobija odgovor da ispunin njihovu aplikaciju i kad dodjen doma da je azuriran... apliciran za 4th eng iman iskustva par miseci u rangu.. ako ima ko da zna uvjete i atmosferu na brodovima

Back