morskipas01
1.Casnik-Moderator
svako prica o svom transoceanu, ovaj je bio moj i tocno je da je stariji dujmovic tamo crew menager i da traze dosta ljudi, mozete kod njih direkt http://ste.proxiland.fr/tma/
pozdrav ljudi,
evo i mene su nedavno zvali sa Transocean Monaco, znaci panamax bulkovi, ne offshore, ali nisam vise na bulku.
pricao sam sa covjekom koji je nas i krcaju hrvatske oficire, trebaju im trenutno 3/E i 4/E, ali i ostala posada ce im trebati jer im dolaze tri novogradnje, imaju sada 11 brodova sve novije gradnje. Inace place su odlicne za bulk, sve uredno, redovno itd koliko sam uspio razumit iz price. Posada su indonezani, ugovori 4. mjeseca.
Pa eto mislim da je dobra prilika za sve koji su na bulku, ja sam uzeo mail adresu za prijatelja koji je 3O pa je evo i vama dajem, iako je sigurno mozete i na internetu pronaci... transocean@transocean.mc
sretno i mirno more,
Jere
Zna li ko placu za Ch/Off..APLIKACIJA POSLATA!
OVO BI NI SJELO KO BUDALI ? AMAR![]()

Nije, al Netijak nije Ch Off, a ovi je linčina pa neće pita sam.. fala..Netijak pa nije valjda tesko poslat aplikaciju![]()

Pozdrav svima....
pokusat cu biti kratak, pa koga zanima, neka pita detaljnije..
Tranocean ( Loris Pijevac (Rijeka)) tra?že hitno:
- 4 th eng za ukrcaj oko 24.1.
- 3 off također za 24.01
Brodovi su bulkovi, novije gradnje, detaljnije uvjete ne znam, ali s obzirom da su bulkovi nisu losi. msm da je za terca p.3800 usd.
Kontakt na telefon 051 288 956..
Javite se ako je tko zainteresiran!
Zna li ko placu za Ch/Off..![]()
jedan bi trebo u 9om a 2 u 12omČuje se odlično!
Dal se zna kad sti?žu te novogradnje??
na 6 brodova su samo nasi oficiri a na 5 je mjesano sa ukrajincima i nesto filipinaca, posada jesu indonezani svugdjea ljudi ja san vam rekao ono sta ja znam tj. koliko sam uspio saznat iz razgovora - znaci novogradnje, hrvatski oficiri, indonezija posada...dobre place itd.
ako netko zna vise neka pomogne ljudima...
mirno more, jerry
reka mi je covik da mu se javi jer da bi ga moga ubacit ubrzo ako je dobar![]()