Transocean (bulk)

Dujmovic je zaminija Penman-icu ako se ne varam,dok sam ja bija tamo on je jos navigava,a i brat mu takodje,a Penman-ica je bila crew manager,a TMA je kratica za transocean maritime agencies.Cak sam u prolazu kroz MC bija u office da mi napisu recomandation letter za ic dalje.:cool:

Transocean Monaco

Transocean Monaco

pozdrav ljudi,

evo i mene su nedavno zvali sa Transocean Monaco, znaci panamax bulkovi, ne offshore, ali nisam vise na bulku.

pricao sam sa covjekom koji je nas i krcaju hrvatske oficire, trebaju im trenutno 3/E i 4/E, ali i ostala posada ce im trebati jer im dolaze tri novogradnje, imaju sada 11 brodova sve novije gradnje. Inace place su odlicne za bulk, sve uredno, redovno itd koliko sam uspio razumit iz price. Posada su indonezani, ugovori 4. mjeseca.

Pa eto mislim da je dobra prilika za sve koji su na bulku, ja sam uzeo mail adresu za prijatelja koji je 3O pa je evo i vama dajem, iako je sigurno mozete i na internetu pronaci... transocean@transocean.mc

sretno i mirno more,

Jere

pozdrav ljudi,

evo i mene su nedavno zvali sa Transocean Monaco, znaci panamax bulkovi, ne offshore, ali nisam vise na bulku.

pricao sam sa covjekom koji je nas i krcaju hrvatske oficire, trebaju im trenutno 3/E i 4/E, ali i ostala posada ce im trebati jer im dolaze tri novogradnje, imaju sada 11 brodova sve novije gradnje. Inace place su odlicne za bulk, sve uredno, redovno itd koliko sam uspio razumit iz price. Posada su indonezani, ugovori 4. mjeseca.

Pa eto mislim da je dobra prilika za sve koji su na bulku, ja sam uzeo mail adresu za prijatelja koji je 3O pa je evo i vama dajem, iako je sigurno mozete i na internetu pronaci... transocean@transocean.mc

sretno i mirno more,

Jere

Čuje se odlično!
Dal se zna kad sti?žu te novogradnje??

a navodno sljedeci mjesec dvije, a do nove godine treca...ili tako nesto slicno...uglavnom uskoro i da im treba ljudi

Nije eto ja poslo, odgovorilo mi u roku 15 minuti (moji osobni rekorderi). Crewing im radi gospon Ivan Kovaćevič, reklo bi se na?? čovek!

pozdrav

pozdrav

kakve su sanse za upasti tamo, prvi put 3/O sa malo pauze. Nakon duzeg boravka kuci, odlucija se za brod... ( pitam za prijatelja)

hvala....

a ljudi ja san vam rekao ono sta ja znam tj. koliko sam uspio saznat iz razgovora - znaci novogradnje, hrvatski oficiri, indonezija posada...dobre place itd.
ako netko zna vise neka pomogne ljudima...
mirno more, jerry

mornar

mornar

Pozdrav svima....

pokusat cu biti kratak, pa koga zanima, neka pita detaljnije..

Tranocean ( Loris Pijevac (Rijeka)) tra?že hitno:

- 4 th eng za ukrcaj oko 24.1.
- 3 off također za 24.01

Brodovi su bulkovi, novije gradnje, detaljnije uvjete ne znam, ali s obzirom da su bulkovi nisu losi. msm da je za terca p.3800 usd.

Kontakt na telefon 051 288 956..

Javite se ako je tko zainteresiran!

prijatelju jel mi mozes reci jel krcaju mornare?

Čuje se odlično!
Dal se zna kad sti?žu te novogradnje??
jedan bi trebo u 9om a 2 u 12om

a ljudi ja san vam rekao ono sta ja znam tj. koliko sam uspio saznat iz razgovora - znaci novogradnje, hrvatski oficiri, indonezija posada...dobre place itd.
ako netko zna vise neka pomogne ljudima...
mirno more, jerry
na 6 brodova su samo nasi oficiri a na 5 je mjesano sa ukrajincima i nesto filipinaca, posada jesu indonezani svugdje

Last edited:
evo dobija san poziv od transoceana u monacu (TMA) da traze juniore jer da im izlaze jos dvi novogradnje do kraja godine, traze sve oficire a najvise juniore 3E, 4E, Jr.Eng (sa asistenturom I papirima bez iskustva) I 2O, 3O, Jr.Off. Navodno hrvatski oficiri, indonezani doli, place za bulk dobre.
Pita san ih i za prve palube jer mi je frend prvi na atlantskoj i reka mi je covik da mu se javi jer da bi ga moga ubacit ubrzo ako je dobar :uzdravlje

reka mi je covik da mu se javi jer da bi ga moga ubacit ubrzo ako je dobar :uzdravlje

Svaka cast za info i pomoc drugima ali ovaj dio za prijatelja mi nekako mi je u najmanju ruku cudan. PA da li iko zna nekog pomorca koji je reka da je los? Svak se od nas predstavlja kao top topova i da ce sve trpit a kad dode 5 do podne i par ''ludih situacija'' puno njih eksplodira. Stoga bez papira s proslog broda i ocjena tesko je za nekog garantirat. (da se razumimo ne govorim za tvog prijatelja nego samo nako opcenito)

Back