Originally Posted by Bilich
Samo ti pazi da ne popusis na platnoj listi, teska su vremena pa se i oko para jebe. Posebno na kontejnerima koji su jos uvik pod njemackim officeom. Na Masoviji su Filipinci a ne Tuvaluanci i to mislim da ima 20 filipa da sve to drze pod kontrolom. Tuvalunaci su isli ca od tamo kad je Rus sekdondo makinje zamlatio kljucem jednoga Tuvaluanca ( tesko ozljedjen ) pa su Tuvaluanci Rusa rijesili macetom ( total loss ) pa su onda Rusi opet mlatili Tuvaluance na drugim brodovima kad se to proculo , pa cu Tuvaluanci poceli da mlate sve redom ko god ih krivo pogleda.. pa je onda jedan kadet proletio niz skale , jedan oiler se zapalio ( osta je ziv samo se opetka ) na incineratoru.. i tako.. Inspektor ti je jedan Bugar i od njega ne ocekuj nikakve djelove , nadimak mu je Provokacion to dovoljo govori o njemu.. sad su Bugari posada ( kuvar / mehanicari / nostromo ) a Tuvaluanci su tamo di jesu i to Viperi , Oileri i AB / OS. Bile su u pocetku Masovia i Montania, kad se Masovia raspala prvi put pocupani su djelovi s Montanie i prodana je u Mantonia nekom Turcinu sta ja znam. Ima sam bio specifikacije s Masovie ali sad ih trazim pa ih nema.. mislim da imas na sajtu firme.. uglavnom.. legendarna S klasa , strah i trepet firme najadniji brodovi u povijesti Njemacke flote izbaceni s njemacke zastave su majka za Masoviu.. Evo moj kapo sta je ovde kaze da na Masoviji niko ne dura dulje od 3 miseca i da office ljude salje ranije doma jer je to ubij boze tamo.. eto javi kako je.. ako mozes uvali se na novu C klasu , pici 25 cvorova i sidi di jesi.. posla nikakvoga..
Jedina dobra stvar u svemu tome ti je sto nisu Tuvaluanci s tobom nego Filipi. Vjerovatno ce ti bit kapo Rus i vjerovatno neka budala jer sam ti vec rekao da najludje i najdivljije iz firme salju na Masoviju. Pa eto vidi kako je pa nam svima lipo javi svoje dojmove s legendarne Masovije..
Ovo je definitivno najbolji opis nekog broda koji sam procitao na forumu, gaće sam ispiÅ¡o od smijeha. Svaka ti čast majstore!