The Ahrenkiel group

Reci mi Popi kakvi su inače tu ugovori za struju? Kolika in je plaća?

evo mene kad su avancali dali su mi 3500€ misecno, al za sljedeci ugovor cemo pregovarat inace ce morat trazit novog struju :p
inace su struje 4000+ ojra bar ovi koje ja znan... seniority bonusi, rejoining itd...
ugovor ti je 4 miseca al nerijetko ocekivaj da ce bit malo vise pošto ima 4 +-1 u ugovoru znaci mos ic doma misec ranije il misec kasnije ovisi kako ce ti nac smjenu...

jel to permanent ili ?
reci mi jel ima naÅ¡ih tamo? Koga mogu očekivat za struju? Hrvat/Rus/Ukrajinac?

nije perm, placeno dok si na brodu kad si doma nema nista ;)
nasih ne vidin nesto previse al ima tu i tamo... sad na cypriji ti je rus struja i bit ce ako je virovat ugovoru do sredine 7 miseca...

Nadam se da će dotični rus bit fer i korektan. Mozda bi bilo dobro da mu odnesen litru domaće rakije :uzdravlje

Da te još priupitam,
Dal ovi kontenjeraši imaju standardnu rutu ili? Znam da neki imaju svakih npr 30-40 dana uvik istu luku...
Kuda najčeÅ¡će ovaj plovi? Po europi ili?

Nadam se da će dotični rus bit fer i korektan. Mozda bi bilo dobro da mu odnesen litru domaće rakije :uzdravlje

Da te još priupitam,
Dal ovi kontenjeraši imaju standardnu rutu ili? Znam da neki imaju svakih npr 30-40 dana uvik istu luku...
Kuda najčeÅ¡će ovaj plovi? Po europi ili?

Error in MarineTraffic application
evo to ti je brod na koji ides, pa pogledaj tu tribali bi bit port of call ili nesto slicno odakle mozes vidit di plovi ;)
a za kontenjere ti sve ovisi o charteru, npr ja san u iston portu svako 7 dana al zato imas 15 manovri u 10 dana koje su vecinon posli radnog vrimena il u noc tako da neznan konkretno za cypriu koliko joj je krug.
Nadajmo se da ce ti bit dobar struja al svejedno ti lipo manuale,šeme u ruke i deri najlakse ces si sam pomoc :uzdravlje

moze u prtljagu je stavit dolnek ide . Stavi u plastenu bocu da nepukne doli u luggage area
Bogati na kakvoj si ti drogi, ja tebe nista ne razumijem:confused:
Zar nije pravilo da se vise od 1dcl tekucine ne moze unosti u zrakoplov?

Bogati na kakvoj si ti drogi, ja tebe nista ne razumijem:confused:
Zar nije pravilo da se vise od 1dcl tekucine ne moze unosti u zrakoplov?

A moj Raul pari se meni da si ti na drogi :p Ja sam rekao da stavi u bagaju koju daje do final destination a 100ml se moze maksimalno uniti u zrakoplov ali u HANDLUGGAGE

E moja dektiva zastekao si mi :hihi

Evo da se javin.

Na As Cyprii san. Dug ugovor, vrime sporo ide al dobro, mora se to izgurat.

Ka Å¡ta je gore čovik reka struja je rus i stvarno je i čovik i majstor u poslu te mu nije teÅ¡ko objasnit mi Å¡ta god ga pitam.

Hrana je dobra, ima je, još do sad nisan osta gladan, brod je u ok stanju ka i kabina...

Uglavnom gura se, mirno vam more i zdravi i veseli bili.

Uglavnom dolazi mi za 7-10 dana Hrvat električar. Bar ću imat nekoga za mlit na naÅ¡ jer ode bugari, filipinci i peruanci stalno melju na svoj pa ih niÅ¡ta i ne skužin.

Kome god san reka da ću ić na Ahrenkiela bilo je vatanje za glavu i raznoraznih priči.
Ode mi je super iskreno, Internet skoro iman stalno, usb stick sa sim karticon u grčkoj i turskoj, na Malti kapetan plati konekciju... Tako da san stvarno zadovoljan.

Spiza je ono, vrh. Ima je koliko oÅ¡. Izbirljiv sam Å¡ta se tiče spize a ode sve jeden. Znači spiza valja, nikako do sad nisan bia gladan :)

Uglavnom za sada sve najbolje o kompaniji.

Čuo sam za tebe od Emira, kaže kolega da si dobar dečko:D.
Evo i ja objavljujem da sam napustio Ahrenkiel..IDEMO DALJE, ko šta je Sanader govorio.

Ma Emir je odličan, sad kad je otiÅ¡a neman sa kime ubijat vrime po teretani i stolnom tenisu :(
Dosta san i naučia od njega makar je sta kratko na brodu...

Čua san i od njega i rusa Olega da si skroz na mistu :)

Eto kralju sritno ti sa sljedećom kompanijom, živia!

A lijepo da neko kaže nešto dobro o meni:):):)
Ja u subotu već idem ća,eto točno mjesec dana kod kuće, a neda mi se ić..a Å¡ta ću takav život.

Postovanje kolege,
dali je netko bio na M/V AS Venetia?
Idem na njega pa bi me zanimalo ako je tko bio kakva je iskustva imao tipa kakav je brod, kuda ide i koje terete krca?
Unaprijed zahvaljujem.

Postovanje kolege,
dali je netko bio na M/V AS Venetia?
Idem na njega pa bi me zanimalo ako je tko bio kakva je iskustva imao tipa kakav je brod, kuda ide i koje terete krca?
Unaprijed zahvaljujem.

Kinez , rasulo u nastajanju.
Koliko ja znam vozila je potash iz Vancouvera u Brazil da i zeljezo iz Turske u Latviju.

Back