TeeKay

, i koliko to dugo moze trajati? 4,5 ili 8 mj?

ma neces biti dugo kuci(max 2 tjedna) jer im fale ljudi i imaju dosta brodova. Ja sam na TK-a pa govorim iz prve ruke. sto se tice TK LNG-a ista je stvar sto se tice placanja dana, jedina je razlika u duzini ugovora.. to 3/2, 3/3 ili 4/2 ali ostalo je isto.. znaci na brodu zaradjujes dane, nakon skale je neutrala i na kraju kad dodjes kuci pocnes trosit taj leave dok te ne posalju na brod.

PS. traininzi i seminari ti se ne racunaju ko working days. TOCNO... racunaju se kao da si kuci...znaci trosis svoj leave

i jos da dodam.. na TK ces imat plusa dana jer seniori uglavnom budu po 4 mj a kuci 3 :D .. tu ti se leave skuplja ako odes prije na brod.. jedino ako ih skupis recimo 5mj leave-a trazit ce da ti isplate 2 mj jer ih imas previse pa im je nezgodno da budes kuci 5mj iako ako si uporan mozes ti i 5mj biti kuci samo ce te svaki mj molit da se vratis jer nemaju ljude hehehe to je sa seniorima stvar, junior nikad nece imat visak jer je ugovor 4/2 (OIL ne LNG)

Last edited:
Pozdrav,

dobio sam sljedeci odgovor nakon sto sam poslao prijavnicu za LNG, zna li netko okvirno o cemu se radi i sto mogu ocekivati?

Hvala.

po meni znaci da imas sanse... ovisno o tome kako prodje taj intervju. tako je bar meni bilo prije 5 god za oil

Evo najfriskije........Placa za Prvog Palube na Teekay.....placa ala osrednja tankerska firma.....
Hi CO ,

Thank you for applying with Teekay.

Please find the terms and conditions for employment and advise if you are agreeable.

- Permanent employment status

- Duration 3 months on / 3 months off

- Monthly Wages USD 5771/-

- Annual increment USD 40/- per year

- Company contribution of USD 166/- per month for Pension fund

- Uniform allowance of USD 300/- per year

- Family medical benefit

- Lounge card benefit

- Rejoining and Performance Incentives

If agreeable, please assist to complete the attached TK application form.

Have you done English Marlins Test previously?

If positive, please assist to forward the certificate to me.

Regards,

.......ako koga jos zanima sta u vezi TK ugovora nek se javi saljen oba attachmenta : PERFOMANCE INCENTIVE / Rejoining Incentive

Evo najfriskije........Placa za Prvog Palube na Teekay.....placa ala osrednja tankerska firma.....
Hi CO ,

Please find the terms and conditions for employment and advise if you are agreeable.

- Family medical benefit

- Lounge card benefit

Regards,
Placa terca na chevronu samo sto nemoze pusiti jos dugo ;-)

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Hi CO ,

- Family medical benefit

- Lounge card benefit

Regards,

Iskreno mislia sam da ce placa za Ch.mate biti bar 7 permanent Eura. Ovo mi stvarno za firmu kakva je TK pari malo.

Moje osobno misljenje ne bacam se u boga kamenjima

Ocito nemas dodira sa stvarnosti..
Tu placu koju si naveo c/0 moze ocekivat na lng-u. Na oilu je moze sanjat, dok ne avanca, na boljim firmama.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nikad mi nije jasno bilo zasto vecina firmi vise placa lng nego oil pogotovo ako su steam brodovi?

Ja sto znam samo na 2 firme je ista placa i skoro je dupla placa na oilu nego sto je navedeno ovih 5700$ za c/o ili 1/e rank.

To ispada manje od 4500 eura permanent placa sto je za oil ili za gas poprilicno malo.

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Gore navedena ponuda je dobivena od strane Singapore Teekay.....skoro odma nakon sta san posla CV....ocito je panika u redovima TK....Nista morat cu radit ti eng test,posli prepostavljan intervju priko famoznog skype....(ako je ko to prolazia s njima neka napise ric-dvi,ja cu sve objavit u detalje nakon toga)...jos me zanima koja je razlika izmedu staf with STC contract ili bez...???sta to znaci
Nista zasad toliko....ako je neko to prolazia sa spore officon ili drugim neka mi javi sta je bilo.....Ja cu kako san nave sve ufino objavit nakon toga.....

Ocito nemas dodira sa stvarnosti..
Tu placu koju si naveo c/0 moze ocekivat na lng-u. Na oilu je moze sanjat, dok ne avanca, na boljim firmama.

A slusaj to sam rekao znajuci da je tip s kojim sam bio dobar a radio je na shell oil floti rekao da ima kao 1 makine 8000 eura permanent. Pa sad mi je nekako ovih 5 i kusur bilo malo za CO na TK-a. Jer sve sta znam o drugim firmama citam ode na forumu jer to mi je biblija pomorstva. A sta znam bez neta je ono sta se krece u drillingu di sam zadnjih 6 i kusur godina.

Istot ako znam da na Bahri VLCC mislim da 1 makine ima oko 7K dolara sta je opet dosta vise nego na TK (ispravi me ako grisim)

Mislim da ti kolega ex skoljkas malo valutu falio, brojka je ok. Razlika je taman da Srelec uzme novi benkovacki blok :)
A gle tk oil se okrenuo crnima, filipima, vjetnamcima i kinezima. Nema potrebe davat vise kad ce ovi navedeni i za manje radit. Daleko su devedesete, kad je to bila institucija...

Mislim da ti kolega ex skoljkas malo valutu falio, brojka je ok. Razlika je taman da Srelec uzme novi benkovacki blok :)
A gle tk oil se okrenuo crnima, filipima, vjetnamcima i kinezima. Nema potrebe davat vise kad ce ovi navedeni i za manje radit. Daleko su devedesete, kad je to bila institucija...

U pravu si ja sam falia na dolare sam mislia, a napisa Eure.

a za TK si isto u pravu jer uvik ima jeftinih koji ce radit ali stas zalosno je ali je tako

To si upravu daleko je to više od devedesetih kad je ta firma nastajala od ekipe sa tadašnjeg Sankolinea koji se tada raspada. Čak su na NMM dolazili crni sa TK i žalili se da je tamo totalno u kurcu sad.

Tko je prije bia na ex-Veli sada je sve to po Bahrijem imaju senioriti koji su imali na Veli i zato su Bahriju a senioriti ide do 3k $$ pa im se isplati tamo biti, kapo na TK LNG ima 8.5k €€ perm provjereno sve iz prve ruke.

Tko je prije bia na ex-Veli sada je sve to po Bahrijem imaju senioriti koji su imali na Veli i zato su Bahriju a senioriti ide do 3k $$ pa im se isplati tamo biti, kapo na TK LNG ima 8.5k €€ perm provjereno sve iz prve ruke.

Ovisno koliko je godina tamo, jer onaj ko tamo tek dođe nema šanse imat toliku plaću, provjereno iz prve ruke!

sada je tamo placa 6 i nesto milja usd,pocetna, zaboravio sam tocno i ugovor 4 mj.
Kojem ranku, i na kojem fleetu?
Ja otprilike kontam o cemu pricas, al ima ljudi koji se zbunjuju s ovakvim postovima.

Back