Novosti ... Juniorima se dizu ugovori na 4-2... Placu jos nitko ne spominje sto znaci da se smanjila samim promjenom duzune ugovora.
Isto tako je logicno da ce ih jako puno otic pa nek se izvlace na novacimaLogican razvoj dogadjaja. Dobro smo prosli.
Isto tako je logicno da ce ih jako puno otic pa nek se izvlace na novacima
Dragi kolega. Slicno je bilo i kad su ukinuli jednog juniora, pa kad su uveli Garrets, pa onaj zalosni brak sa Angle Easternom. TK je bio prije nas ostat ce i nakon nas.To je cinjenica. Vecina firmi daje ugovore 4-2, nisu ovi u firmi glupi. Uzmi ili ostavi. Svi smo mi samo broj. Znas da je CEO iz bankarskog sektora i vjerovatno zidov. On vidi samo profit, sto vise profita stvori vise kolaca dobije.
nebih se bas slozio sa tobom jer TK se oporavio radi ljudi, i on je trebao propast a nastavi li ovako i propast ce. Meni je jedino zao sto gledam kako se Indijci dogovaraju, slazu i salju mailove firmi a mi kao neki frajeri Europljani sutimo kao pizde i njurgamo u sebi. Ja sam prvi koji je vec poceo slati cv-e na chevrona, shella, Mitsuia i onda dalje na Lng flote. Necu sigurno dopustit da se majmuna radi od mene... u 4 mj uzeli su mi 3200eura sa ovim smanjivanjem leave sa 22 na 15 i ja da sutim?! bye bye TK - Hello to new company.
P.S. i sve sekonde koje ja znam na firmi isto traze novu kompaniju
Ima li TK VLCC brodova?
Svi koji imaju vise od 3 godine seatime iskustva na VLCC mogu poslat mail na info@azara.hr jer trenutno imamo jako veliku potraznju za tim ljudima. Ugovori za master/ch.off/ch.eng/2nd.eng imaju permanent placu (jako dobru) i 3-3 ugovor
Lip pozz
Samo na oil-uMa jel to 4-2 na oil ili i na plinu?
Može li mi neko reći trenutnu plaću za 1st Eng na oil floti i trajanje ugovora?
Da li imaju brodovi oil flote internet i ako imaju koja je hijerarhija (brzina,je li besplatan itd.)
Hvala unaprijed.
Evo da van napisen sta se desava vezano za princimarove brodove za one koji nusu upuceni.Ja san na pricnimar brodovima ka terco.Tk je vec kupija 12 princimar brodova sve suezmax.Brodovi su vecinon 2012 god i nisu losi ali dosta se stedilo na kvaliteti tako da je sve manje vise spartanski.Brod na kojen san ja ce preuze u u francuskoj za cca 25 dana, tako da ako ko ima od nasih doc ode da vas informiran da je od TK vec dosa barba indijac i cif makine gruzijac.Kakva mi je mogucnost pribacit se na Tk kakve su place po sad najnovijn pravilima, kako se avancaje.....nabacite koju pametnu kad vec ostajen bez posla
Dosta rusa sa princimara je apliciralo...pa suva smokva.Ma ko zna valja provat .Koji CES imaju 5.2?Znaci avancament ide nekin sljedon nema bas preskakanja.