TeeKay

Moze informacija o placi za drugog palube? Dobio sam ponudu (bez spomena o primanjima), pa cisto informativno da se znam orijentirati. Ostalo mi je jasno ...

Pozdrav kolege :)
Imam pitanje vezano za unapredjenja na Teekay-a .
Imam 6 ugovora iza sebe a VLCC i Suez-max tankerima na MOL-u i zadnju godinu na ALMI tankers, dobio sam ponudu kao treci da idem na teekay-a pa me interesuje kakve su sanse da dobijem unapredjenje u nekom skorijem roku, recimo nakon dva ugovora ? da li to ide kod njih kako treba ili moram i tu cekat kao na MOL-a ?

Hvala !

Imam 6 ugovora iza sebe a VLCC i Suez-max tankerima na MOL-u i zadnju godinu na ALMI tankers, dobio sam ponudu kao treci da idem na teekay-a pa me interesuje kakve su sanse da dobijem unapredjenje u nekom skorijem roku, recimo nakon dva ugovora ? da li to ide kod njih kako treba ili moram i tu cekat kao na MOL-a ?

Hvala !

1. ZNANJE 2. LIKEABLE AT WORK i.e. being a good person AND 3. VIDJETI SEBE KAO CHIEFA/MASTERA

AKO SEBE NE VIDIÅ  NIKAD NEĆEÅ  BIT.

JUčer na linkedinu sekondo, 15 ugovora na oil-ima i lng-ima, dakle znanje ima, ljudi ga vole, a nakon 10 godina joÅ¡ sekondo JER SEBE NE VIDI KAO CHIEFA.

Ima ljudi šta unište opremu, brod sve živo, znanje nula , ali hebi ga ONI SEBE VIDE , PA I JESU TAMO DI JESU.

GOOD LUCK Borise. Želim ti da sebe VIDIŠ! :uzdravlje

https://www.youtube.com/watch?v=S0siaZgpZ_8

https://www.youtube.com/watch?v=wRiIJfmEgf0

Rusi se organiziraju i trazit ce povecanje place s obzirom na omjer dolar/euro. Meni ne pada na pamet organizirati rvate jer je poznato kako to zavrsi, al ko ima volje neka sibne mail i priupita ekipu iz Offica. Mozda usicarimo koji Euro.

Cisto informativno
Zasto bi Hrvati kojima su cijene vezane za euro(za razliku od Rusa) ista organizirali
Jesu mozda cijene skocile
Jel npr auto koje je kostalo 20 iljda eura sad kosta 25.
Neznan u cemu je fora.
Jel npr u Europi ipad 500 eura.
Je.jel sad mozda 700.nije nego je opet 500.
Jedino gubis ako minjas eure u dolare i kupujes nesto tada sa dolarima.takvih u Hrvatskoj ima moooozda 3 covika i to ako.
Ili ako ides u stetu u americi dok si u portu
Eh....mi Hrvati

Send from my Super Kinez

Mislim da je tu nesto drugo u pitanju. Naime realno na kompanijama koje placaju dolarima placa je sad veca npr oko 1500 kn ili 200 eur po tisuci dolara. Pa se mozda moze igrat na tu kartu ako se vec spominje povecanje.

minimalno 4 ugovora ces morat odradit ako ne i pet.

Hvala !

Cisto informativno mi se cini da si fulao ceo fudbal.

Kao sto rekoh Rusi se organiziraju i naveli su omjer dolar/euro kao jedan od razloga. Ponavljam Rusi.
E sad nitko nije reka da bi se i mi oko istog razloga tribali organizirati nego cisto zato sto su drugi poceli da talasaju pa sto ne bi i mi koji euric dobili. Nema tu nikakvih fora, ako ne trazis ni ne dobijes. Ako trazis mozda i dobijes. A povod? Mozda zato sto je firma oglasila da napokon posluju sa dobitkom, mozda zato jer ce crne noge biti placene vise od nas a nikad nisu bili, a mozda zato jer mi se eto bas hoce. Kuzis?
Eh...mi Hrvati

Neznan jesan ja fulao ceo fudbal ali ti brate udaras po fudbalu da si pocepao vazduh na vodonik i kiseonik
Na racun cega ce neko tko prima placu u eurima i ima sve troskove u eurima trazit da mu povecaju placu jer je euro oslabija prema dolaru.
1.Razlog rusi traze amo i mi ne drzi vodu jer rusi su vezani za dolar.pretezno.a rusima je bolje da muce.da ne bi izgubili posal nakon ovog sta Putin radi.dovoljno da Ameri ukinu vize
2.Indijci imaju place u dolarima pa in je skocila placa a nama nije.Takoder nema veze sa vezon.to je samo bolje.ako je firmi odjedamput indijac skuplji od Hrvata tj europljanina mozda ce vise Hrvata/europljana krcat nego Indijaca.

Uglavnom.kao sto rekoh
Eh mi Hrvati

I da poentiram
To dode na isto ka da sad ja trazin da mi povecaju placu jer je kuna izgubila u odnosu na funtu
Koga zaboli MILOKLIZ za funtu kad je sve vezano di zivin za euro
Ili mozda mislis da su oni u firmi kreteni
I da.jos nesto
Nisi trazia da ti smanju placu kad je firma poslovala sa gubitkom ali cim nakon miljon godina imaju dobitak odma trazit povecanje
I da ponovim
Eh...mi Hrvati

Dabogda ti dobia povecanje i od 50% a ne desetak ali jedno je opravdan zahtjev a drugo je bombašenje

Send from my Super Kinez

Last edited:
Ajde da malo promjenim tu vasu temu. Pricaju mi Filipi i oni novi oficiri koji dolaze na firmu da im u firmi govore kako uskoro istice ugovor sa angelo easternom te da ga ne misle produzivat. To bi bilo odlicno iako tesko za vjerovat kad su nakon puno godina u pozitivi. Primjetio sam da se Tk dosta gura u offshore... steta samo sto nemaju hrvate tamo :(

Dosao je sekondo sa Mitsuia sa 10 ugovora u ranku pa su mu rekli da ako zeli avancat prije 4 odradjena ugovora da ne mora ni dolazit jer da imaju puno i nasih sto cekaju. UOTE=C.C2;169451]Svugdje, na boljim tankerskim kompanijama je ista prica.[/QUOTE]

Neznan jesan ja fulao ceo fudbal ali ti brate udaras po fudbalu da si pocepao vazduh na vodonik i kiseonik
Na racun cega ce neko tko prima placu u eurima i ima sve troskove u eurima trazit da mu povecaju placu jer je euro oslabija prema dolaru.
1.Razlog rusi traze amo i mi ne drzi vodu jer rusi su vezani za dolar.pretezno.a rusima je bolje da muce.da ne bi izgubili posal nakon ovog sta Putin radi.dovoljno da Ameri ukinu vize
2.Indijci imaju place u dolarima pa in je skocila placa a nama nije.Takoder nema veze sa vezon.to je samo bolje.ako je firmi odjedamput indijac skuplji od Hrvata tj europljanina mozda ce vise Hrvata/europljana krcat nego Indijaca.

Uglavnom.kao sto rekoh
Eh mi Hrvati

I da poentiram
To dode na isto ka da sad ja trazin da mi povecaju placu jer je kuna izgubila u odnosu na funtu
Koga zaboli MILOKLIZ za funtu kad je sve vezano di zivin za euro
Ili mozda mislis da su oni u firmi kreteni
I da.jos nesto
Nisi trazia da ti smanju placu kad je firma poslovala sa gubitkom ali cim nakon miljon godina imaju dobitak odma trazit povecanje
I da ponovim
Eh...mi Hrvati

Dabogda ti dobia povecanje i od 50% a ne desetak ali jedno je opravdan zahtjev a drugo je bombašenje

Send from my Super Kinez

Uz duzno postovanje pa neces mi valjda ti odredjivati sto cu od svog poslodavca traziti i da li je to opravdano. To su subjektivne stvari. Ja sam insajder i znam puno vise od tebe tako da...A neces mi Bogami ni drzati moralne prodike.
I procitaj jos jednom sto sam napisa te ne izvrci moje rijeci. Eto nadam se da je sad sve jasno.

Ajde da malo promjenim tu vasu temu. Pricaju mi Filipi i oni novi oficiri koji dolaze na firmu da im u firmi govore kako uskoro istice ugovor sa angelo easternom te da ga ne misle produzivat. To bi bilo odlicno iako tesko za vjerovat kad su nakon puno godina u pozitivi. Primjetio sam da se Tk dosta gura u offshore... steta samo sto nemaju hrvate tamo :(

Brak sa AE se raskida od 01.04. Sluzbeno je.

Kako je ovo diivno za procitat!
---------------------------------------------------
Following the announcement earlier this year regarding changes in Teekay Marine Limited, which to confirm TML is now 100% owned by Teekay.

Vraca nam se stari dobri TK :)

Poslano s GT-I9195 putem Pomorac.net

Kako je ovo diivno za procitat!
Following the announcement earlier this year regarding changes in Teekay Marine Limited, which to confirm TML is now 100% owned by Teekay.

Vraca nam se stari dobri TK :)

Poslano s GT-I9195 putem Pomorac.net

Hehehe jesi bas siguran?

TradeWinds revealed on Friday that Teekay Tankers chief Kevin Mackay had been talking with his former employers about a potential deal.
Michael Webber, Wells Fargo’s shipping analyst, says while a merger has not been announced he sees potential benefits to such a move.
In a research note he explains a combination of Teekay Tankers and AET would create a tanker fleet of 16 million deadweight, 33% bigger than Euronav, currently the largest public tanker company in the US.
Throw in Teekay’s Oslo-listed spin-off Tankers Investment Ltd (TIL) and you get a fleet of 17.9m dwt.
Euronav presently tops the list with 11.9m dwt, ahead of Gener8 at 10.9m dwt, a combined Frontline and Frontline 2012 at 8.3m dwt and Tsakos Energy Navigation at 7.1m dwt, Webber says.
“We think this scale could increase TNK/AET’s appeal to institutional investors, which can (at times) struggle to own meaningful tanker positions due to limited liquidity, inherent volatility, and Market Cap requirements,” Webber wrote.
“While there would be younger fleets, TNK/AET would have an average age of about nine years, which would still imply significant remaining life for the majority of its assets.”
Complimentary companies
Webber argues AET and Teekay Tankers could have complimentary strategies.
He explained: “AET is an industry leader in the lightering business, with a majority of its aframax fleet (one of the largest in the world) dedicated to ship-to-ship transfers from suezmax and VLCC tonnage in the US Gulf.
“We note this business would complement TNK’s existing spot and time charter commercial strategy, providing the scale (8.4% of the global Aframax fleet) to be dominant within the lightering business while maintaining a global presence in spot markets.
“A combination could also build TNK’s exposure to the VLCC segment, via AET’s charter intensive approach (AET controls 13 VLCCs), in addition to TNK’s own core competency within the aframax and suezmax segments.”

Back