Tankerska plovidba zadar

Čujem da će doći do ukidanja vođa palube i stroja, konobara na brodovima Tankerske..
Znači, Filipinski sastav posade...

ja cujen iz pouzdanih izvora da ce potpuno automatizirati brodove i da ukidaju svu posadu.

Shvatila sam to kao Å¡alu ali Å¡to na strancu postoji vođa stroja i palube i konobar? Ja mislim da odavno nema tih radnih mjesta.
Npr. pomorci sami uzimaju iz brunca hranu a ne poslužuje ih konobar..

Shvatila sam to kao Å¡alu ali Å¡to na strancu postoji vođa stroja i palube i konobar? Ja mislim da odavno nema tih radnih mjesta.
Npr. pomorci sami uzimaju iz brunca hranu a ne poslužuje ih konobar..

Malo si krivo cula.
Postoje konobari ( ili ti ga messboy) a istina je da je na vecen broju kompanija princip "svedskog stola"....
a sta se tice pozicije nostroma ili vode palube ja mislin da ce prije ukinit barbu ili koga nego starog nostroma....
A pozicija vode stroja je davna,davna proslost.....
:uzdravlje

Sto je sa ugovorima koji se nude kadetu?
jel moguce da su to makli ca,nesto nacuja,pa da upitam ako ko bolje barata vijestima sa tankerske...

vvv

vvv

bolje da se tema promini...

BILA JEDNOM JEDNA TANKERSKA PLOVIDBA I SVIMA JE BILO LIPO , A SADA JE OSTALO SAMO T OD TANKERSKE...

bice bolje za 20 godina sigurno

Sto je sa ugovorima koji se nude kadetu?
jel moguce da su to makli ca,nesto nacuja,pa da upitam ako ko bolje barata vijestima sa tankerske...

potpisalo je jedno 6-7 kadeta i nakon toga su makli ca jer vise nitko nije htio potpisivati..bar su mi tako rekli ovi novi kadeti koji sad idu

Situacija je tako-tako.Jos uvik se stedi,ali firma definitivno ne tone.A place ne kasne ni dana,to je iz prve ruke.Mislim da su kadeti na cca 600 USD.

Back