Kolega, ne mogu a da ti ne odgovorim na ovako neumjesan odgovor.kerubin nemoj strašit jude.
kriza je odavna u glavama i neče ni projti nikad.![]()
kolega kerubin samo pozitiva i sve če biti bolje.
pozz sa otoka![]()
Zaborvila si napisati da su mogli i bez tog ostati jer je firma imala nacina da ni to neisplati. Mogla ih je drzati na rasporedu do penzije i onda potirati u penziju bez otpremnine. I sve po zakonu. Jos su i dobro prosli...
Barem pisem istinu za razliku od tebe.
Otpremnine su isplacene prije bozica.
I ne blatim firmu koja me zaposlila kad niko drugi nije tija.
A ako se nevaram i ti si 30 godina zivila od nje.
Ajde lici svoje fustracije negdi drugdi a ostavi se pisanja neistina po forumu.
I ja iman puno nerijesenih stvari s TP i duga koji mi nikad nece platiti pa isto ne pisem gluposti.
Cinjenice su takve kakve jesu i prihvati ih ili o....
Evo sam bas zva mog rodjaka bivseg kunas koji je dobija otpremninu i govori mi da samo 2 nisu potpisala.
toliko od tvojih 50 nezadovoljnih..
ako ti TPZ plati neki tecaj, u slucaju da odes od njih, potpisujes izjavu da ces im vratit novac uplaceni tecaj.. Izjava se potpisuje prije odlaska na brod...hehehehe....presmijesno...unutar 5 godina ako odes moras ka vratit lovu koju su oni ulozili u tvoju izobrazbu. Glavni direktor inzistira na tome.
ma ja bi se iskreno tuka nogom u guzicu cili ugovor samo kad bi me uzeli da odradim koji ugovor ka treci...a vjerovatno i 99.99% svih ocajnih friskih terca a i kadeta
Ti si jedan od rijetkih koji "brani" firmu, ali je, priznat ćeÅ¡, puuuno veći broj onih koji razmiÅ¡ljaju kao ja, možda se samo muÅ¡ki malo nespretnije izražavaju.
Jadna firma ako sam ja taj koji je brani a ja im j.... mater svaki dan i samo gledan kako pobignuti odavde. Samo volim da se pisu cinjenice.
Inace 4 mojih kolega je poslo ca u zadnjih misec dana a sad cujem da su i dva upravitelja otisla i da je panika u kadrovskom. Biti ce toga i jos, pogotovo ako se ovo sranje s Garethom nastavi. Ljudi mogu trpiti malu placu ali glad na brodu ne. Evo vam jedan primjer koliko brzo strojari napreduju, znam momka koji je samnom bija na brodu 2010god ka asistent a sad je vec drugi ugovor ka cif makine odradija. I dogodine ce za kapa ici
Meni joÅ¡ plaća dolazi doma. Ne pričaj nebuloze.
Moj suprug je duuugo već na Tankerskoj..
Ma hebem im majku svima. Neka konačno propadnu! Meni muž treba doma a ne da ga hebu pederčine iz Tankerske. (kad ni firma ni posao viÅ¡e ne liči na normalno). Bolje onda doma stati.
uz to da spomenem da moj muž ima svoju firmu koju je stekao poÅ¡tenim radom na brodu...da je sad pomorac, teÅ¡ko bi nam bilo, navijam za pomorce koji ostavljaju dio svog života na moru pa da bar znaju zaÅ¡to. Nego žena i djeca jedva krpaju kraj s krajem ako samo on doprinosi kućnom budžetu.