Borac
Mali od ku?žine
Ispravak netocnog navoda - nije po STCW nego po glupim zakonima RH.
Ispravak se prihvaca.
Ispravak netocnog navoda - nije po STCW nego po glupim zakonima RH.
Moja je glava skroz hladna ali vase cini mi se ne. Neznam po cemu smo to kolege jer po skoli nismo, po radnom iskustvu pogotovo, po zivotnom i pogotovije.
Aaa kasno palim, moze bit jedino po tome sta smo pomorci.
Pa da se malo vise bavite knjigom nego omalovazavanjem kolega sa SSS onda bi znali da se moze bit i sa SSS zapovjednik do 3000 GT po STCW 95.
Ne brinite vi za moj Fakultet, skoro je pri kraju mada neznam sta ce mi. Tu di jesam nereba mi niti ce mi podignit placu a kostao me novaca i novaca.
Da imate zivotnu skolu, potrudili bi se mnogo vise!
srdele i blitva
Po cemu ste vi to zakljucili da ja neman zivotnu skolu, i da se nisan potrudija dovoljno.
Ja san se toliko trudija da san zamalo osta trudan, a vi me prestici nemozete ni u cemu.
a to mi je jedno od najdra?žih jela...i sad bokun crnoga vina, ko to more platit![]()
Ne spominji mi dalje!
Imamo isti ukus, pocet ce mi zeludac luciti na prazno, pa cu imat problema..,
Onda nisi na pravoj adresi! Mani se frustracija! Ako si toliko superioran, odi radit u NASA-u! I obucu plavo-crveni triko! Odavno nismo vidjeli Supermana!
Mislim da ste malo predaleko otisli inzinjeru sa Supermenima. Bar malo kucnog odgoja u prepisci sa starijim nebi skodilo.
Superioran niti ne zelim bit jer misljenja sam da je svatko zamjenjiv pa tako i ja ali vi me ne mozete zamjeniti za sada to je sigurno, a koliko dobar jesam u svom poslu dokazuju moji rezultati i povjerenje moje firme ali necemo o mojim rezultatima vise, pobrinite se za svoje.
Frustriran nisam niti na koga imam bit, ja sam dovoljno napravio u zivotu, a vi ste frustrirani samim time jer imate visoku skolu a bog i batina nemozete biti, bar ne u skoroj buducnosti jer puno milja triba prigazit.
Nema vise smisla da se prepisujemo ovako jer vama je samo jedno na pameti a to je omalovazavanje ljudi s SSS.
BTW - jos uvjek cekam odgovor (objasnjanje) na moje pitanje.
Sve Vam pise u naslovu!
Po??tovane i uva?žene starije kolege pomorci!
Nije mi jasno zasto ne upisete fakultet. Evo, moj brat je 69 godiste i cheef officer je vec 10 godina. Naravno da ne moze polagati kapetanski ispit jer nema fakultet, ali zato ce u rujnu ili listopadu upisati fakultet jer mu nije tesko i znam da ima mnogo i znanja i iskustva za polaganje ispita. Ja sam zavrsio fax i idem na Shella za terca! Ljudi na Shellu su svijesni koliko fakultet znaci, jer traze pomorce koji su iskljucivo zavrsili studij pomorstva.
A da bi dobili diplomu, dovoljno je ODSLUSATI 2 godine nautike ili brodostrojarstva bez toga da diplomirate. Znaci tete na referadi vam daju POTVRDU da ste sukladni STCW 78 konvenciji!
I molio bi normalne odgovore na moju temu, bez prepucavanja! I naravno neka se ukljuce oni koji imaju argumente, a ne one koji pisu samo da se vidi da su sljedbenici jedne od dviju struja na forumu!
Unaprijed hvala!!!
Woody ne da mi se u ovu konkretnu diskusiju ulazit, al ne??to bi te pita, po??to vidim da si fri?žak sa faksa. Bez zajebancije.
Brat mi je diplomira 3 godine jahte i marine po Bologni, i sad je na 4. i 5. godini...
Mo?že li na račun diplome dobit taj papir o kojem ti priča??, pa da podigne brevete na Kapetaniji, naročito onaj Skippera do 500...
Napominjem, program mu je kompatibilan sa STCW i bez obzira na smjer, mo?že na kadeturu ako ?želi, sve do kapetana, kao da je nautiku zavr??ia...
Eto ti ili neko ko zna nek odgovori, mo?že i na PM.
Sve Vam pise u naslovu!
Oprosti, nalazis se na krivoj temi! Nije bit degradirati nekoga da bi dosao do svog cilja. Tema je zasto ne upisete fax, a ne ko je bolji i ko ima duzi...
Evo nesto sta si napisao na drugom thread-u pa nam objasni kako nije bit degradirati nekoga.
copy paste
Mlade kolege! Nitko ne voli konkurenciju, pogotovo onu koja se osjeća kao prijetnja! Jer ovdje netko nesto ima, a netko nema!
Sad vi nama frustriranim srednnjoskolcima objasnite dali je ovo degradacija i omalovazavanje ili mozda nesto trece.
Nego kako bi bilo da se stavi u zakon ko nije navigava nemoze ni predavat?
pozdravcic