Evo nesto sta si napisao na drugom thread-u pa nam objasni kako nije bit degradirati nekoga.
copy paste
Mlade kolege! Nitko ne voli konkurenciju, pogotovo onu koja se osjeća kao prijetnja! Jer ovdje netko nesto ima, a netko nema!
Po meni ovo je totalno degradiranje.
A sad cu ti ja dati moj skraceni zivotopis pa ti sam prosudi zasto nisam upisa fax (ili mozda jesam naknadno, ma neznan vise).
Rodjen 1972 u Splitu, inace dio 5-ero clane obitelji u kojoj je samo moj otac radio (plovija), zavrsio Brodogradjevnu skolu u split 1990.
Krajem godine isa u JNA i jedva zivu glavu izvuka jer me rat uvatija tamo, a pobiga san doma poslje pada Vukovara. Po dolasku doma odma san isa u ZNG kao dobrovoljac. Bio po raznim cukama do pocetka 94 kad sam demobiliziran.
Kao sta san vec napisa otac je sam radio i nisam ima mogucnosti ostat doma na teret roditelja.
U svibnju 94 odlazim na brod kao mornar jer doma nije bilo posla i nije se moglo zaposlit u skveru. Kako ni sljedecih godina situacija nije bila sjajna, ostao sam na brodu s time da sam isao skalu po skalu gore a pomalo zavrsio i pomorsku skolu (prekvalifikacija od 38 ispita). Otisa na kadeturu, unaprijedjen za terca pa onda skalu po skalu do Zapovjednika broda do 3000 t sto radim i danas. U medjuvremenu rjesavao i stambeno pitanje pa se i ozenio, pa su dosla i dica komada 2 i ostalih 100 cuda.
Sad ti meni lipo objasni jeli ja imam vise snage i volje za ic dalje na fakultet.
Ovakvih primjera imas tu na forumu koliko oces, ne u potpunosti ali slicnih.
Evo to su ti neki od razloga ljudi na forumu zasto nisu upisali fakultet.
Iskustva falin te boze iman i ne bojim se da si mi ti i takvi ikakva konkurencija u mom poslu, jer dok me stignete ja sam vec jako, jako daleko.
Nadam se da je ovo dovoljno da vi mladji malo mucnete glavom prije nego nesto napisete ili prije nego pocmete napadati starije kolege.
Najveca skola je zivotna skola a vama ta ista fali.