Aj ti momak nama lipo objasni kako si uspio raskuciti svoga staroga dotle da nakon pustih godina navigavanja mora i pod stare dane na more, ili ako ne razumijes , kako si mu uspio spizditi svu paru...a te tuzne price ostavi za ARENU i slicne novine. Nastoj pisati po forumu poslije ezela a dotada zasuci te jebene rukave i uvati se posla i omoguci tome koji te je cili zivot oblacio dostojanstvenu starost......
Ja bi treba imat poštovanja prema nekima ovde jer su stariji itd...

Nisan se javia tu da mi neko pametuje ili da me se napada (jer si u glavi umislia nešto, a
situacija je totalno drugačija od tvoje zamisli), Pišeš gluposti, neistine, i
imaš debilne predrasude bez da išta znaš o meni ili o mojoj familiji.

fascinantno koliko ljudi misli da su napametniji na svitu i da znaju sve tuđe probleme. Reka san svoje mišljenje i dovoljno je šta san s vama podijelia to, bez da nedokazanim pojedincima poput tebe crtam kao maloj djeci: " koliko mi otac dugo radi na brodu, koliko mizerna mu je plaća, dali majka radi, dali obitelj ima kredita za bilo stan ili nešto drugo, s koliko me godina otac napravia

lol, jer očito te to zanima isto, koliko imam godina i dali studiram, dali dobivam novac od svojih i ako dobivam koliko dobijem, te dali sam shodno tome moga dosad počet uzdržavat familiju... " Te stvari neznaš (niti ćeš znat jer povijest familije neman namjeru pisat, osobno je), a bez ikakve osnove "pokopaš" čovika, pa se pitam dali si ozbiljna i razumna osoba i jel te sram?

Kralju oladi i razmisli prije nego bezveze napadneš nekog

vjerujem da će ostali svatit da san u pravu šta se ovog tiče, bar oni koji razmišljaju... možda malo drsko od mene, al živci mi skaču na ovakve stvari...