SSM - frka

Ono mi je bilo 1.put u zivotu da san se ikad igdi javija i sad mi je za,a zna san i prije kako smo smece pa samo lupetate,pogotovo oni sto govore =sta=,tako da mislite sto ocete,jebe mi se,ja sa vama prekidam

Evo sad necu moc zaspat.

Ono mi je bilo 1.put u zivotu da san se ikad igdi javija i sad mi je za,a zna san i prije kako smo smece pa samo lupetate,pogotovo oni sto govore =sta=,tako da mislite sto ocete,jebe mi se,ja sa vama prekidam

nemoj ici od nas okolo svuda je tama ...

aj,za ovo in skidan kapu,nije bilo lako ovoga zajebat za 20000 u 4 puta,kad je tako odlucan,tribali bi provat bar jos 5 mu maknit,da ga raspizde pa da svi imamo koristi

cinjenica je da sam naviga na 4 splitske firme i uvik san bija zajeban.Pa sto se cudite,hrvati su smece,a splicani su perjanice.Meni je kurbin sin duzan 20 000 usd i ja cu njega i sve njegove piokopati,nazalost,tako cu vama bijednicima uciniti uslugu
e ti si covik sta triba.sad je sansa,udri i ne zali tila!

Nera, ova slika je s tog broda Swift Split, vjerovatno?

Sudeći po slici WC-a sve mi je jasno kako im je. A ??to se tiče gradelavanja na krmi evo jasno se vidi da frigaju 'u??tipke', ??to znači da im je u gambu?ži ostalo samo ne??to ba??na i ulja. Da pojasnim malo U? TIPAK: ranije su domaćice u Dalmaciji same pekle doma kruh svaki dan i tom prilikom bi otkinule ili 'u??tipnule' dio tijesta i pofrigale ga na masti... Sjećam se tih vrimena!

A onaj govnar tvrdi: "gradelavali na krmi". Čak i da su gradelavali, ??to ima posebno u tome! U tom dijelu svijeta cijena ribe je badava. Toliko puta sam bio dolje i kad bi vani nai??li na ribarnicu ili tzv. 'fish port' ponijeli bi smo na brod svje?že ribe za cijelu posadu. Za 30 dolara se moglo kupiti trideset bokuna, 400g each. Tako da svima dotekne po jedna gradelana i nekoliko komada za juhu od ribe. A ako su na sidru nije problem upeskati...

!
Je, to su slike sa tog broda.
Kad odu po provi??te onda kupu ribu, ali ne mogu veće količine jer su fri?žideri tako dobri da se hrana brzo počne kvariti. Sidre na sabunu i nema nikakve ribe.
Čovo mi je osobno reka da je u 20 dana tamo, smr??avija 6 kila. A posli po medijima priča kako je tamo sve u redu.

...Čovo mi je osobno reka da je u 20 dana tamo, smr??avija 6 kila. A posli po medijima priča kako je tamo sve u redu.

A jebi ga to ti je kad se zivi zdrav zivot:riba,voce i povrce.Nista meso.SSM osobito pazi na prehranu svojih uposlenika da im kolesterol bude ispod 4,5

Pa sto se cudite,hrvati su smece,a splicani su perjanice.Meni je kurbin sin duzan 20 000 usd i ja cu njega i sve njegove piokopati,nazalost,tako cu vama bijednicima uciniti uslugu

sm3j10.gif
vqqycl.jpg
2uy20ld.jpg

Čovo mi je osobno reka da je u 20 dana tamo, smr??avija 6 kila. A posli po medijima priča kako je tamo sve u redu.
Iden odma Anđi i sebi uplatit kruzing na Swifta, bmi nan je priko 30, ovo je bomba prilika za učinit ne??to po ton pitanju... :hihi

Sada sam se sjetio nešto...

Navodno ovaj govnar Ratko (Mladić) Božić ima takvu praksu da onima koji traže posao preko njega naplaćuje čak i intervjue... Posebno kada mu dođe neka strana kompanija koja preko njega želi naći posadu. On oglasom pozove ljude na intervju. Ali kandidati moraju unaprijed uplatiti nekoliko stotina kuna ako žele pristupiti na taj intervju...

Tako sam čuo, no ne znam da li je istina ili ogovaranje!

?

@Jaaa vi ste reprezentativni primjerak hrvatskog pomorca koji dopu??ta da ga zajebu 4 puta pa onda o tome jo?? priča po netu.:confused:
Uglavnom ?želim vam puno sreće u ?životu po svemu sudeći trebat će vam.

ocito je da si cili zivot trpija i muca pa sad kad si bubnija dobro si osta ziv...

Bitno je napomenit da SPH, iako nista nije konkretno napravija, nebi ni to da se ne osjeca ugrozenim od strane UPH...zato ekipa svaka Vam cast!

Opala, nije ona faca od jutros usamljen... Ima jos kandidata...
Mi lajk, evo fajt, baš za moju dušu... ajmooooooo

Last edited:
Back