Split Ship Managment

@Kokolo, nisam..a vjeruj mi cak sam mislio slijedeci mail uputiti da su me zvali za njihovu kompaniju iz SSM-a i ponudili mi te i te uvijete, pa sto oni kazu o tome...

sad zovi ponovo i pitaj,objasni,ili cekaj da te oni javoli zovu,ako pitas i imas frku,pokazi in isjecke iz novina i reci da in bas nisi virova

Vjeruj mi, kad sam vidio broj od one tajnice ( ako se ne varam Marija) koliko mi je bilo drago da bi konacno mogao partiti, toliko mi je bilo slabo, ko' zna sta ce mi sada ponuditi...

Sad cu ja njima sastaviti jedan mail na njihov odgovor, pa da vidimo sto ce reci...

Last edited:
mislija san na one gori-direkt,marija je meni jedan put davno rekla da iden na brod od prokroma,draga je,ali je predugo tamo opstala pa ne znan bi li joj virova

vjerova ili ne,osta san smrtno ozbiljan,oni nikad nemaju pojma di te salju niti ti mogu rec,to san uspija zakljucit u 2 puta sta su mi sredili kartu,nisan sricon nikad bija na NJIHOVO

Evo i mene su nocas poslali mail za NSC ako sam zainteresovan za 3/E plata 3600 $ posaljem dokumenta .Ljudi sta mislite o tome sobzirom da nisam iz HR vidim da komentarisete lose agenciju SSM,
A i cekam poziv sa Torma ali vec dugo dugo ali sam prihvacen na kompaniju.Sta mi je radit?

Igore, ja sam se cuo direktno sa firmom, jer kako vidis i mene su zvali za 3 rd off, ali ja nisam prihvatio zbog uvjeta..Naime iz firme su mi rekli da oni rade sa SSM om i da je sve to ok..tako da te tu vise treba zanimati kakva je firma NSC nego drugo..
Ono sto ja znam imaju kontejnere i multipurpose, sve novija godista..imas i njihovu web stranicu pa si malo pogledaj.

E Danko ma sve sam ja to gledao vec cak imam druga koji je sad posao odradit ugovor na NSC preko naseg agenta u Crnoj Gori,ali ne znam kako mu je nismo se culi.Kao sto sam rekao gore meni je najvise tesko za odlucit zbog ponude od agencije Zorovic za kompaniju Torm cekam ukrcaj tamo ali vec od 12 mjeseca 2010 pa sam se zabrinuo da li ce biti ista od toga ,dali da idem nedje drugo.

Zorovic je ok covjek, nazovi ih i pitaj kakva je situacija, dali mozes sta uskoro ocekivati jer ti je sila za otici na brod...vidi sto ce ti rec pa onda sam odlucis..
Na tormu znam da je ok za palubu i osjetno su bolje place od ovog sto nude..planirali su opet ugovore vratiti na 3 mjeseca, ali na konferenciji prije nekih mjesec dana su rekli da ce jos neko vrijeme ostati 4.

Pa zato i cekam na Torma jer ipak mali su ugovori a dobre plate i oni iz agencije su bash ok ljudi tako da sam ipak odlucio cekat jos malo nego poc no ovo pa se kajat.
Hvala ::uzdravlje

zvala me jutros neka teta iz SSMa (zar to nije zatvoreno????) da 14.6. organiziraju interview za Princess Cruises pa ako je netko zainteresiran neka im se javi. jedini uvjet za interview je 2nd eng. unlim. brevet, ugovor 4-2, sekondo 4400 eura, prvi 5200....

zvalo me jutros iz ssm-a traze ljude za neke vlcc-e
potribno iskustvo na istima
pa koga zanima neka se raspita

zvili :uzdravlje

A ljudi moji..ako jos netko, unatoc svemu sta se govorilo o Ratku i SSM-u i situacijama na brodovima upravljanima od strane dicnih inspektora SSM-a mora pitat kakva su oni firma onda, dragi moji kolege idite tamo i dopustite da se igra vasim zivotom i zivcima vasih familija!
Moje je misljenje da ekipa koja sebi dopusti da ih netko gazi tako i nezasluzuje bolje!!
osobno, bia tamo, vidia sta rade i reka sebi da mi to netreba u zivotu, radje cu poc kopat kanale!!!!!
i to vam govorim iz pozicije cetvrtoga(sta san bia tamo) koji je velikog inspektora Komara posla u krasni k... kad se pocea derat kako nam je pukla kaldaja na novemu brodu, a kad smo ih kumili i molili da nam posalju rezervne dijelove koji bi ih kostali 3000 eura, nisu prstom makli i direktno napravili time stetu od 350000 dolara, i to je ono sta znamo! eto,ja sricom nisan bia gladan,i bez vode na njihovin brodima ali puno kolega je! i zato BIZITE CA od SSM-A!!!! a drzavazapravo sustav koja mu i dalje dopusta da radi je sramota!!!

a dobri moj prijatelju, nema tu ovisi...sican se prije par miseci kad su one ludonje zapele dole u africi na split swifta koliko se grubih rici bacilo, koliko se o ratku i ssm-u pricalo, kako su nase kolege koje su zapele tamo pritile, a kad su dosli doma opet su pljunuli sami sebi u lice i na aerodromu kaze tip..a nije ratko kriv...
a neznam koliko si ti na jadroplova, samo znam da je ratko unistia tu tvrtku, uz malu pomoc Giovanellija...
ne, ne OVISI, ako imas imalo ponosa neces dopustit tome sljamu da te gazi!!!
a ako nemas, onda stvarno...zelim ti sve najbolje,ali sam si kovac svoje sudbine i kad naj.... pod ratkovom cizmom nemoj plakat svima...bit ce kasno
(naravno, ovo je figurativno za ekipu koja se nakon svih upozorenja uvati na njegovu udicu, ne tebi osobno)
sve ovo sto ode pisem bi reka jasno i glasno doticnom ratku, bez imalo srama i straha!

Back