Dečki, dečki, ne opet prepirka, znam ja da ste svi vi heroji
Salu na stranu, ovo je meni zaista nepojmljivo, vidjela sam dosta ruznih i nepojmljivih stvari (tako je to kada ti je hobi politika), ali se jos uvijek stresem kad vidim ovakve nedopustive stvari u poslu.
A barba Ratko mi ne ulijeva prevelik strah u kosti - nisam niti ja vesla sisala, i iako sam poprilično mlada, imam dobar sense za networking te znam prave ljude na pravim mjestima - mislim da mu svakako ne bi nikakve metode pokusaja uporabe sile bile pozeljne
Moja je prednost sto zaista vise poslovno nisam vezana striktno uz pomorstvo, honorarni projekti na kojima trenutno radim su daleko od nase lijepe industrije. Jedan veci jest vezan uz bransu ali tu nas SSM mi svakako ne moze poremetiti racune a glede toga, niti nitko u Lijepoj nasoj - ja uvijek biram raditi sa strancima ako mogu - tuzno ali je najsigurnije
Joso, ne kazem ja da je teta Nensi zlocesta - ali radi ilegalne stvari. Ja vjerujem(tj.zelim vjerovati) da je to samo jedna zena koja silom prilika zbog stanja ekonomije nema drugog izbora, te nazalost radi za doticnu kompaniju. Nismo svi isti - ja bih radije sa svim skolama i edukacijama nosila tacnu ili cistila - nego da radim za takve - ali necu osudjivati druge.
Medjutim, poanta je da oni ne pomazu nikome zato jer su dobrocinitelji - vec zato jer okrecu lovu. Pa to je ono sto agenti rade - ali to je u redu - pa nisu oni Crveni kriz. Medjutim, tesko mi je gledati kada se takvi kao SSM stavljaju uz bok npr. jednom Zorovicu, koji je, ispravite me ako grijesim, jedna kategorija i klasa koju ovi dolje ne mogu niti pojmiti.
Tako da Joso moj, zena ti se nasmije i nadje ukrcaj ne zato sto si joj drag i jer je ona dobra, nego zato sto ce dobiti novac za to. A nemaju bas velik izbor posto bi malo koji časnik koji ima izbora otiÅ¡ao bilo gdje preko njih. A ti samo jako dobro pazi i provjeri gdje i kako ides, da ne bi bilo posli plakanja nasrid mora da si bez hrane i vode - mi cemo poslat helihopter po tebe ali i dobro isprasit kad se vratis