Slike sa prosvjeda!

propuh,ne dobijem li brojeve u sljedecih pola sata,neman snajperiste kao kolega frenkie ali iman binga i necu mu dat kondom

:mad:Nema nista, kad smo Vas pozivali svi ste okrcali ka da nije Vas posal:p

meni je frenkie napravija diverziju sa tel.pozivom,kad san se vratija vidija san samo pozadine,sta se more vidit na jednoj slici koju ne mogu ponovo nac

kolege svaka Vam cast neizmjerno san ponosan sta san bija prisutan na prosvjedu i sta san pomorac,upravo se spreman na brod a kad se vratim stojim na raspolaganju UPH-i pomoci kako god mogu u daljnjem radu!!jos jednom HVALA I SVAKA CAST!!!!

@muky23
Stani ti nama sad na raspolaganje a na brod ces lako.Mlad si cili zivot je pred tobom,a i bolje ti je pocekat da prodje ova kriza. Javis e ti kokolu i pocmite od sutra odradjivat visinske pripreme za prvu ruku na kozjaku.

@Frankie

hebate covice koji si nered napravija.Zena mi nije skroz pratila forum pa je samo ubrala da ce bit janjcica.Dva dana je dicu drzala na rizi bjanko i kisnici.Znamo da vole janjetinu pa da im ne naskodi pri voznji natrag doma.

Evo ovo na slici je moja curka,daje intervju za HTV.Sve je lipo odgovarala dok je nisu pitali radi cega je najvise dosla.Radi janjetine kaze.To se ni njima nije svidilo pa su izrizali.Mali do nje(pognute glave)vec je bija klonija od gladi.Posli se je refa sladoledom od Panca.
zena kaze da je sve bilo super,osim sto zamira da su i jos neki s plasticnim pijatima se bunili da su zahebani.

Drugo

Pretjerali smo,izgleda i agresivnom propagandom i pozivanjem na prosvjed.
Zena je isla sa iskaznicom podic moju majicu.Oce u red,a par vremesnih bakica,sa spizom od pazara joj kazu da kud se gura,one su prve dosle.
Hebate Frenki,umisto sto trlebrleka po SD,tribas si stavit oglas da ce se dilit digitalni tlakomjeri.Bilo bi na rivi bar 10 000 umirovljenika,od 35 pa dalje godina.
Ipak,:uzdravlje svi mi.
Napomena: ovo sa babama je istina,a za ostalo odgovaram samo uz nazocnost advokata.

Sve mi nekako vonja da ce bit i prilog o janjetini u emisiji "More" iz splitskog studija HTV-a
Reci dici da bolje da nisu udrili po janjetini jer to ti je puno kolesterola.U zadnji tren izvrsni odbor udruge je donio odluku da se unatoc troskovima janjetine i prevoza ista ne posluzi iz zdravstvenih razloga.Naime dosta clanova Udruge ima visoki kolesterol tako da smo ovaj atentat izbjegli u zadnji tren

Sve mi nekako vonja da ce bit i prilog o janjetini u emisiji "More" iz splitskog studija HTV-a
Reci dici da bolje da nisu udrili po janjetini jer to ti je puno kolesterola.U zadnji tren izvrsni odbor udruge je donio odluku da se unatoc troskovima janjetine i prevoza ista ne posluzi iz zdravstvenih razloga.Naime dosta clanova Udruge ima visoki kolesterol tako da smo ovaj atentat izbjegli u zadnji tren

Ipak su na povratku isli priko Boraje pa ti pivaj borbene.:hihi

ma propuh je zajeba,otvorija vrata od kombija i janjci pobigli i guc,nisi falija,jesi vidija onu lipotu sta telefonira na stupu i prica sa frenkijen dok pancho i propuh skrivaju manekenke

ma propuh je zajeba,otvorija vrata od kombija i janjci pobigli i guc,nisi falija,jesi vidija onu lipotu sta telefonira na stupu i prica sa frenkijen dok pancho i propuh skrivaju manekenke

Je,je ta mi je jedna od jacih,stavija sam je na beckground:hihi

Postovana kolegice....ovo se prvenstveno odnosilo na "muski dio ekipe" a sto se tice placanja NITI GOVORA.....sve smo odradili na nas poznati POMORSKI SARM :D:D:D

@spu?žvasta

je je istina je ni??ta nisu platili sve je bilo na ??arm pogotovo panchov( a i ja san ih dr?žala na oku , a bogami i first lady je pazila jer se lova od udruge ne smi rasipat, samo ??ta se one nisu puno zadr?žale.Nije njima do pomoraca one tra?žu nogometa??e, ko??arka??e i bogate ruse bez obzira ??ta su na??i momci lip??i, pametniji, sposobniji, ??armantniji, zgodniji ( ne zahajebavan se, mrtva san ozbiljna ), a jo?? manje će in bit kad su vidile da moramo prosvjedovat.

onakve kakve jesu bice sritne ako uvate i kojega iz drzavne sluzbe.

Pa ??ta bi in falilo, poznato je da su dr?žavne slu?žbe prepune markantnih, mu?ževnih i ??armantnih primjeraka mu??kog roda i nadasve perspektivnih.:p

? alu na stranu, mislim da na??i dragi pomorci mogu uvatit i bolje primjerke od onih na slici :hihi

Usput Spužvasta di si bila jučer? Tražila san te i zagledala u sva moguća kolica nebi li skužila koja si po Spužviću.

Back