Slike sa prosvjeda!

Offshore
Daj jos matere ti!!! Kaze mi zena da mi mali ima PTSP u vezi sa transparentom.Da place da on nece bit politicar nego kapetan.Ovo su mi sve moji doma zakuvali.Mali uopce nije treba nosit taj transparent.Imali su skroz drugacije naredbe. Ja dolazim doma za 10 dana, a svatko tko je bio u vojsci zna koja je kazna za neizvrsenje naredbe.

Upravo sam ga zva na telefon.Moji na Mertojaku ga drze na nisanu i kazu target clear awaiting for futher instructions.Moj odgovor je bio st-by. Offshore govori da ce sad uploadat na you tube.Ako se to ne dogodi u iducih sat vremena ide naredba take him down.

Evi je Smranader da ostavku zbog prosvjeda pomoraca u Splitu:o

Fala bogu. Bitno da je pocelo, sad ce pomalo svi za njim jer se vjerojatno nema vise sta ukrast.
Naj jaca je ona, Ja sam svoje odradia a sad je na drugima red.
A lipo je on to odradija.
Sad bi tribalo utvrdit porjeklo imovine a i bankovne racune ka sta ocedu nama, samo sta smo mi posteno zaradili a oni...???
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Bija sam na prosvjedu i bilo je fenomenalno sa mnogo digniteta,mislim da smo napravili pravu stvar,jos jednom puno hvala Dalmosu i ekipi sta su iznili teret ovog prosvjeda,jedino nam Sanader zeznija timing,jer smo mi trebali bit prva vijest danas a ne on

Back