Sindikat Pomoraca Hrvatske

Vrhunski naposan text. Po' metra clanka a receno apsolutno nista.
Omogucit ce nam pristup komunikacijskim uslugama.
Aj super, godina je 1541-va, navegamo na jedrenjacima, prevozimo crnce i jedva cekamo komunikacijske usluge...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Sax SPH ti je ojačao a možda bude ko u US obavezno članstvo.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Sax SPH ti je ojačao a možda bude ko u US obavezno članstvo.

Kolega sindikat u US ti daje obaveze ali prava a ovaj naÅ¡ SPH daje ti samo obavezu uplate, ja osobno sam otklonio mogućnost svog učlanjenja i plaćanja bilo kakve članarine davnih godina dok sam bio na naÅ¡oj zastavi i kad se taj sindikat osnova dok joÅ¡ nije nikako razvidno koji će biti razmjeri Å¡tete a mogu ti reći da meni neće izbiti ni piÅ¡ljivi dolar iz džepa a sad me ti cinkaj di hoćeÅ¡

Pa i da budu svi pomorci članovi sindikata bar bi imali pravo iznosit svoje nezadovoljstvo prema upravi a i po potrebi mjenjat Å¡to nevalja. A sindikat ti nemože niÅ¡ta iznad države. Pa probali su i uph pa je propala sve, nije to ni lako kad ima bagre pa ti radi s njima.

je, je, da budem član nečega i da to joÅ¡ plaćam a da to radi protiv mene malo morgen a zaÅ¡to je UPH propa ne mogu tom govoriti jer nisan upoznat niti sam u tome sudjelova a ža mi je jer je ideja sigurno bila dobra a ka u svemu sve je stvar kvalitete ljudi, ako se poklope zvizde i desi se neko čudo možda i mi zajednički dođemo do zelene grane a u međuvremenu neka se svak sam spavaÅ¡ava kako može ali bilo bi dobro da ne vriđamo jedni druge ako nemamo isti stav o nečemu.

Pola ti je tu usera na forumu u Sindikatu. Dobro malo me ponese pa se ispričavam za vrijeđanje. Svejedno ja se povlačim iz rasprava, jer sam dobio kompletnu sliku Å¡to mi je i bio cilj.

a to Å¡to se povlačiÅ¡ iz rasprava izazvat ćeÅ¡ suze kod ostalih članova

Ma dosta je Å¡ta ti plačeÅ¡, joÅ¡ i ostali da počnu, e onda bi bilo upitno gdje je nestao pomorski duh u ljudima.

mogu ti reći ono Å¡to je reka milanović; budeÅ¡ li tjerajo lisicu istjerat ćeÅ¡ king konga pa sad ti izvoli kolega, jedva čekam

Pola ti je tu usera na forumu u Sindikatu.

Zujac.., ne vjerujem da je tocno ovo sto si objavija.

Necu licitirati o brojkama, ali mislim da je onima koji su clanovi - fikusno clanstvo - NAMETNUTO.

Dakle, radi se o vidu inzenjeringa, a glavni motivi tog inzenjeringa su financijski i prehrambeni.., tj. kojekakve qrcine hoce da zive na grbaci pomoraca.

Neka Bradzoguzzoder rijesi stvari u svom dvoristu, a onda neka djeluje u medjunarodnim vodama. Ono kada je bija Stolt Trader u Kopru zaustavljen - gazda 'rvatina, a zapovjednik Aljosa J. presao 65 godina. Pa onaj brodic Nautica koji se prevrnuo u Jadranu.., tko mu je izdao dozvolu o sposobnosti plovidbe? A vidija sam prije dvije godine jedan brodic u Ravenni.., s zastavom tamnice naroda i pomislio sam - ajme onom tko je na njemu. Tija sam uslikati i staviti ovdje ruglo - no, vozili smo brzo, bila magla pa nisam uspija.

:kafa

Kako god gavro Al pola ih je sigurno. A pogotovu ovi Å¡to Å¡ute ko očice na mračnim zidu žmirkaju.

Back