Ekipa necu vise pisat o ovome jer ako pogledate unazad ovog threada uvik se ispizdim i pisem ono sta mi je na dusi. Osobno smatram nakon svih stvari koje sam prosao u borbi s vladama i SPH i svim inima koji se ''brinu'' za pomorce da jedino rjesenje pomoraca i stanja HR pomorca u drzavi je moguce pod uvjetom da KOMPLETNO cijeli SINDIKAT odstupi i dodu kompletno novi ljudi. Na taj nacin ce pomorci MOZDA poceti virovati ljudima u tzv SPH. Sve drugo je za mene mlacenje mrtvog magarca jer ja onome ko me je zajeba vise puta nemogu radi svog dostojanstva virovati vise nikad.
AMEN
AMEN stavljam na ovu misu od Dalmosa..,
uz napomenu da ja gledam Å¡ire, i žeÅ¡će mrzim neprijatelja - tako HdZ-ejci, SDP-ejci i MOST-ari od mene glas neće dobit'!
Netko je spomenija beneficirani staž - dok sam plaćao iÅ¡ao sam u osiguranje da provjerim koliko imam staža i
beneficirani kojeg sam uplatio nije evidentiran! Sad ne plaćam niÅ¡ta - mogu mi jedino falos popuÅ¡iti!
Btw, glavni tajnik prista navigat 1990 - znači već 26 godina se bavi podvođenjem pomoraca.
Reci mi mora li se placat beneficirani kao i osnovno zdravstveno i mirovinsko?
To je istina, a do mirovine ko' ziv a ko' mrtav.Beneficirani se MORA placat jednako kao i ostale stavke!
Beneficirani nije evidentiran nigdje on ce se NAVODNO po odlasku u mirovinu izracunat.
u isčekivanju govora i ponekog teksta u lokanim novinama
Ja iscekujem da vidim koju ce umjetnicku ulogu Bradzzodurro odabrati iduce godine?
Moga bi se redikul popeti na Ucku pa rasiriti ruke.., ko' Christo Redentor u Riju??!
Nece tako visoko,opasno je
Drzi se nizina
I ona hvali more drz se kraja mu je glavna
U poreznoj reformi svima su smanjili poreze tj digli place od 100 do 1000kn
Al zato pomorce treba derat,oni imaju...

Pa zašto odma kurac.......
Može se to rijeÅ¡iti za jedan ugovor - treba samo dogovor napraviti - nitko u Lučku ni u poreznu ne smije otići!
![]()