Sindikat Pomoraca Hrvatske

Nitko ti ga ne placa, a pogotovo ne benificirani. Ovi nemaju veze sa stvarnoscu.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ekipa necu vise pisat o ovome jer ako pogledate unazad ovog threada uvik se ispizdim i pisem ono sta mi je na dusi. Osobno smatram nakon svih stvari koje sam prosao u borbi s vladama i SPH i svim inima koji se ''brinu'' za pomorce da jedino rjesenje pomoraca i stanja HR pomorca u drzavi je moguce pod uvjetom da KOMPLETNO cijeli SINDIKAT odstupi i dodu kompletno novi ljudi. Na taj nacin ce pomorci MOZDA poceti virovati ljudima u tzv SPH. Sve drugo je za mene mlacenje mrtvog magarca jer ja onome ko me je zajeba vise puta nemogu radi svog dostojanstva virovati vise nikad.

AMEN

Nikad mi nece bit jasno
Uhljebio se tu,ima dobru plaću ,i umjesto da suti on jos radi na stetu pomoraca
Ma neka samo kaze koliko clanova koji placaju ima u sph?

Mi smo u raljama izmedju vlasti/ministarstvo - sph - mare nostrum - crosma - privatna ucilista i javnih fakulteta tj "elite profesora"...

Deru nas ka ovce i mozemo mi ovako blejat ode i piskarat ali jedino se mozemo borit protiv njih kad smo svi skupa. Cekat da padne Braco iluzija...

Ekipa necu vise pisat o ovome jer ako pogledate unazad ovog threada uvik se ispizdim i pisem ono sta mi je na dusi. Osobno smatram nakon svih stvari koje sam prosao u borbi s vladama i SPH i svim inima koji se ''brinu'' za pomorce da jedino rjesenje pomoraca i stanja HR pomorca u drzavi je moguce pod uvjetom da KOMPLETNO cijeli SINDIKAT odstupi i dodu kompletno novi ljudi. Na taj nacin ce pomorci MOZDA poceti virovati ljudima u tzv SPH. Sve drugo je za mene mlacenje mrtvog magarca jer ja onome ko me je zajeba vise puta nemogu radi svog dostojanstva virovati vise nikad.

AMEN

AMEN stavljam na ovu misu od Dalmosa..,

uz napomenu da ja gledam Å¡ire, i žeÅ¡će mrzim neprijatelja - tako HdZ-ejci, SDP-ejci i MOST-ari od mene glas neće dobit'!

Netko je spomenija beneficirani staž - dok sam plaćao iÅ¡ao sam u osiguranje da provjerim koliko imam staža i

beneficirani kojeg sam uplatio nije evidentiran! Sad ne plaćam niÅ¡ta - mogu mi jedino falos popuÅ¡iti!

Btw, glavni tajnik prista navigat 1990 - znači već 26 godina se bavi podvođenjem pomoraca.

AMEN stavljam na ovu misu od Dalmosa..,

uz napomenu da ja gledam Å¡ire, i žeÅ¡će mrzim neprijatelja - tako HdZ-ejci, SDP-ejci i MOST-ari od mene glas neće dobit'!

Netko je spomenija beneficirani staž - dok sam plaćao iÅ¡ao sam u osiguranje da provjerim koliko imam staža i

beneficirani kojeg sam uplatio nije evidentiran! Sad ne plaćam niÅ¡ta - mogu mi jedino falos popuÅ¡iti!

Btw, glavni tajnik prista navigat 1990 - znači već 26 godina se bavi podvođenjem pomoraca.

Reci mi mora li se placat beneficirani kao i osnovno zdravstveno i mirovinsko?

Reci mi mora li se placat beneficirani kao i osnovno zdravstveno i mirovinsko?

A ne znam Vuče sadaÅ¡nja pravila.., ja sam sve to od-yeba prije 2 godine i sad niÅ¡ta ne plaćam!

Onda se moralo plaćati sve, ali kada su mi isprintali staž - beneficirani nije bio evidentiran.

Eo.., usput.., ono tamo Å¡ta pitaÅ¡ za MSC - biži ća od njih, bolja ti je solucija Aida, ako bi uspija upasti.

:uzdravlje

Beneficirani se MORA placat jednako kao i ostale stavke!

Beneficirani nije evidentiran nigdje on ce se NAVODNO po odlasku u mirovinu izracunat.

Beneficirani se MORA placat jednako kao i ostale stavke!

Beneficirani nije evidentiran nigdje on ce se NAVODNO po odlasku u mirovinu izracunat.
To je istina, a do mirovine ko' ziv a ko' mrtav.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

u isčekivanju govora i ponekog teksta u lokanim novinama

Ja iscekujem da vidim koju ce umjetnicku ulogu Bradzzodurro odabrati iduce godine?

Moga bi se redikul popeti na Ucku pa rasiriti ruke.., ko' Christo Redentor u Riju??!

Last edited:
Ja iscekujem da vidim koju ce umjetnicku ulogu Bradzzodurro odabrati iduce godine?

Moga bi se redikul popeti na Ucku pa rasiriti ruke.., ko' Christo Redentor u Riju??!

Nece tako visoko,opasno je
Drzi se nizina
I ona hvali more drz se kraja mu je glavna

http://www.pomorac.net/index.php/hr...25921-vizni-rezim-napokon-povoljan-za-pomorce

Iz ovog teksta najvise mi je ostata u glavi recenica:

Ovo je izvrstan primjer dobre suradnje Sindikata pomoraca Hrvatske s predstavnicima političkih stranaka

Majko moja dali postoji 1% pomoraca koji nisu znali da ovi nama skupa jamu kopaju. Brazzoguzi je jedini govoria kako se ne slaze s njima a s gore navedenom recenicom sam sebi skace u usta. Govno dvolicno

Sent from my iPhone using Tapatalk
VIA www.pomorac.net

Nece tako visoko,opasno je
Drzi se nizina
I ona hvali more drz se kraja mu je glavna

Brazdzoguzi bi bija drustveno najkorisniji ako bi prolaznicima cistija cipele tamo na Korzu u Rijeci!

Eeee, bas bi mu pristajao taj zanat.., sjedi na klupici na Korzu i patina ljudima cipele..,

Aj, ljudi, necemo vise o yebivjetru..,

Idem leci.., pozdav iz Rija :uzdravlje

Evo opet su bili ažurni u SPH pa su nam opet "sredili" povecanje osnovica za doprinose od 200-400kn
Stvarno ljudi misle na nas...

U poreznoj reformi svima su smanjili poreze tj digli place od 100 do 1000kn
Al zato pomorce treba derat,oni imaju...

U poreznoj reformi svima su smanjili poreze tj digli place od 100 do 1000kn
Al zato pomorce treba derat,oni imaju...

Aaaa, yeb'ga.., neka vas karaju kad mogu! Može se to rijeÅ¡iti za jedan ugovor - treba samo dogovor napraviti - nitko u Lučku ni u poreznu ne smije otići! Onome koga se uhvati da ide - kurac odsjeći - vidjeti ćete kako se pravilnici mijenjaju.

Nobody says NO to one million people in the street!

:kafa

Back