Shokovi i troskovi nakon odradene vise pomorske sve do ukrcaja..

Viza je viza i nevezana je za kompaniju.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Tako je samo sta su iz Atlantske plovidbe trazili da se na vizu napise da si njihov pomorac.Mada to ti ne smeta za nista ubuduce samo nije mi jasno cemu to ili je takva procedura bila 2007. kad sam je ja radija priko njih.

Tako je samo sta su iz Atlantske plovidbe trazili da se na vizu napise da si njihov pomorac.Mada to ti ne smeta za nista ubuduce samo nije mi jasno cemu to ili je takva procedura bila 2007. kad sam je ja radija priko njih.

di ti je to pisalo na US vizi imas li jos tu putovnicu da slikas taj dio...

di ti je to pisalo na US vizi imas li jos tu putovnicu da slikas taj dio...

Da doli ispod slike.U staroj putovnici mi je to mogu slikati kad doma dodem za 10 tak dana nije problem.Koliko se sicam svima je tako pisalo ko je bija s nemom na brodu.

Meni su iz jadroplova rekli da ce oni aplicirat za vizu umisto mene, ja samo da platim...zato pitam, mozda ce i meni pisat jadroplov na vizi

ma hebe te se sta ce pisat samo se ti ukrcaj odrati sta imas i kreni u zivit
neka pise tovar samo da barba u usa to moze primoznat da je ok

Meni su iz jadroplova rekli da ce oni aplicirat za vizu umisto mene, ja samo da platim...zato pitam, mozda ce i meni pisat jadroplov na vizi

Mozda i nece meni je tako bilo samo prvi put.Drugi put kad sam je vadija 2009 isto priko Atlantske nije pisalo.A vrag ce ga znati. Bas kad dodem doma stavit cu ode sliku da vidite.

Smiju li oni uopce aplicirat za vizu u moje ime? Jer ako sam ih dobro shvatio ja njima samo triban dat pare i podatke, a oni će sve rijeÅ¡it....

Smiju li oni uopce aplicirat za vizu u moje ime? Jer ako sam ih dobro shvatio ja njima samo triban dat pare i podatke, a oni će sve rijeÅ¡it....

Naravno da mogu,oni ubiti apliciraju za tebe i naprave ti terimin za razgovor i to ti moze napraviti bilo tko.Onda ti ides sam na razgovor u ambasadu.Nemora znaciti niti da ce ti odobriti.Malo kome od pomoraca odbiju ali znalo se desiti al svejedno se mora platiti unaprid.

Back