Shokovi i troskovi nakon odradene vise pomorske sve do ukrcaja..

290 kuna ili tako nesto,nie preko 300 u Zagrebu barem prije 8 miseci je bilo, mozes progooglat to..ali ako ides u zg po kaku vizu ili nesto usput krkni si gori injection!Higijenski u Splitu i u Zagrebu sve pod istom vlasti,ista shema, al tuku neke cudne marze odi kod nas, vjerovatno troskovi prijevoza, ili najam skup..a pomorci imaju vala bogu pa nie problem !

E nesto me zanima ako neko slucajno zna, jeli moguce odradit misec dana kadeture u skveru i upisat u matrikulu, uglavnom u Crnoj Gori je moguce kako mi e jedan kolega natuknija pa eto ako slucajno nekom zafali par dana kadeture da tako odradi?

Evo malo socijalnih informacija u slucaju da sami placate ljecnicki i droga-alkoholika test, test na opijate mozete napravit preko uputnice koju zamolite kod dotarice(pa cete ustedit 150 kun) i na higijenski,ali trea imat dopunsko pa je besplatno,alkohol test ne mere na uputnicu.. a sto se tice ljecnickog kad dojete u privatnika pitajte da vam ga napravi bez racuna pa da vam naplati manje, meni proslo, 250 kun plati!j:hihi, namirit ce se drzava od doprinosa pa ko ih hebe..

Da ali nakon povratka s broda ostavljam u agenciji radnu knjizicu gdje ce vidjet da nemam diplomu.samo me strah da me ne sutnu nakon toga :P

KAko ti je covjek vec napisao imas visu znaci uvjek mozes pokazati potvrdu da si zavrsio ako te iko pita

Nemamo se mi Bolonjci sto buniti... sto bi da smo morali platiti sve brevete, slušanje i polaganje?

to si u pravu.. mi koji smo zavrsili malo prije bolonje, svaki brevet platili... samo gmdss 4500kn!
al se bilo lakse ukrcat, sad nemos ni za kadeta a za treceg da i ne pricam...

ali valjda nece ni ovo vjecno trajat... :udriglavom

pozdrav,
evo gledam u diversa sada
jel ovo pise da je osnovna osposobljenost za rad na tankerima sada 4579kn ili me to oči varaju?
Tankeri | Table
Nedavno dok sam gledao bilo je 2700 ili 2900?!
još jedan ŠOK!!! :udriglavom:udriglavom:udriglavom

Samo nemoj molim te vise klikat na bilo koji od tecaja jer svaki put kad kliknes ne neki od njih ti cijena poraste za kunu!:D
Ma kako si samo dosao do te ideje da su ti brojevi sastrane cijene:udriglavom

hahaha, a ne znam....zasto ne stave cijenu sastrane hahahahha
hahaha al neka bar mi je osvanuo dan ako je i dalje samo 3 tisuce kuna hahahaha

Age limit

Age limit

PoÅ¡tovani, molim da mi pomognete vezano za ovaj dopis. Nisam se do sad susrela sa ovakvim nečim i zanima me da li je ovo već stara vijest ili neÅ¡to novo, u dopisu piÅ¡u da su pravilo uveli prije dvije godine:

Postovanje gosp. XX,

Na žalost, kompanija ta i ta upoÅ¡ljava samo 6 kadeta godiÅ¡nje, a kako smo prije mjesec dana odabrali 6 kandidata za ovu godinu nećemo uzimati nove dok ovi ne odrade svoji kadeturu.

Osim toga, za kadete nam je pretprošle godine uveden i „age limit“, pa tako smijemo uposliti u svojstvu kadeta aplikante sa završenom srednjom školom ne starije od 19 god., sa višom ne starije od 23 god. i sa završenim fakultetom ne starije od 25. god.
S obzirom na sve navedeno, bilo bi dobro da malo pitate i u drugim agencijama

(saljemo Vam link). Link

Sretno.

Srdačan pozdrav,

I nisu jedina takva kompanija koja je srednjoÅ¡kolcima koji su sad maturirali poslala ovaj odgovor. Kako se većina upisala u osnovnu Å¡kolu sa 7 godina već su stariji od 19 i ne mogu dobiti ukrcaj kao kadeti.

:confused::confused::confused:

Mene samo zanima di ce svi ovi kadeti sta su se nastancali u vecernjim skolama..moj savjet ni ne pokusavajte kod nasih agencija jer od tog nema nista osim ako imate [DEBELU VEZU....:confused::confused::udriglavom

Mene samo zanima di ce svi ovi kadeti sta su se nastancali u vecernjim skolama..moj savjet ni ne pokusavajte kod nasih agencija jer od tog nema nista osim ako imate [DEBELU VEZU....:confused::confused::udriglavom

Nije ni veza vise tako bitna..
Svi muce i prave se ludi, a svak u fino trazi lovu, koga god pitas svak rece a slusaj nije problem ali €€$$!! :hihi

Bog decki..evo trazim brod za kadeturu..zavrsen studij nautike u Zadru..al cekam i cekam..jel imate vi koja saznanja di se javit sta napravit..ko mozda ukrcava..itd..fala..

Bog decki..evo trazim brod za kadeturu..zavrsen studij nautike u Zadru..al cekam i cekam..jel imate vi koja saznanja di se javit sta napravit..ko mozda ukrcava..itd..fala..

kolegice... evo spolna diskriminacija je nastupila ... hehehe i ti tražiš ukrcaj? kad si završila s prošlom generacijom ili?

kolegice... evo spolna diskriminacija je nastupila ... hehehe i ti tražiš ukrcaj? kad si završila s prošlom generacijom ili?
Nije ti manuela žensko, ili možda je?
Vidim da piše u muškom rodu a ženski nick, pa sam malo zbunjen...
Ali, takva su vremena došla. :D

pozdrav, kada napravim vizu za SAD preko jedne kompanije, da li ona vrijedi i za buduće? tj da li je vezana za kompaniju isključivo? Jer sada mi kompanija aplicira umijesto mene za vizu?

Back