dalibor_ri
New member
Pozdrav, meni je gospoda osobno na poreznoj rekla da su davanja za vjezbenike mjesecno 1120 kn, ipak 50 kn manje 
, namirit ce se drzava od doprinosa pa ko ih hebe..Da ali nakon povratka s broda ostavljam u agenciji radnu knjizicu gdje ce vidjet da nemam diplomu.samo me strah da me ne sutnu nakon toga![]()
Nemamo se mi Bolonjci sto buniti... sto bi da smo morali platiti sve brevete, slušanje i polaganje?

pozdrav,
evo gledam u diversa sada
jel ovo pise da je osnovna osposobljenost za rad na tankerima sada 4579kn ili me to oči varaju?
Tankeri | Table
Nedavno dok sam gledao bilo je 2700 ili 2900?!
još jedan ŠOK!!!![]()

Mene samo zanima di ce svi ovi kadeti sta su se nastancali u vecernjim skolama..moj savjet ni ne pokusavajte kod nasih agencija jer od tog nema nista osim ako imate [DEBELU VEZU....![]()

Bog decki..evo trazim brod za kadeturu..zavrsen studij nautike u Zadru..al cekam i cekam..jel imate vi koja saznanja di se javit sta napravit..ko mozda ukrcava..itd..fala..
Nije ti manuela žensko, ili možda je?kolegice... evo spolna diskriminacija je nastupila ... hehehe i ti tražiš ukrcaj? kad si završila s prošlom generacijom ili?