Najveci problem nas hrvatskih pomoraca na shellu jest taj da tamo nema partinzastvine, nema je, papir glavu cuva...odzvonilo partinzastvini
I onda kad čujem da nema na Shella partizanÅ¡tine hahahaha

Ma ljudi o cemu vi trabunjateDefinivno mi idu suze za onim karampanama od brodova i blesavim papirima koji nemaju veze sa nicim osim sto ljudima ispiru mozak i uce ih da se sakrivaju iza safety sranja i ne rade nista.Chevron je jos jaci u blesavosti a brodovi naravno tesko sranje.
Shell ima vrhunsku paru,to je istina......ali nije u soldima sve,sve u sve razocaravajuce ako se sve uzme u obzir,....ipak bi oni u odnosu na svoj status mogli i trebali puno bolje,.......a para imaju ,.....pitaj onog Peru Vossera.
Imao sam priliku prolaziti Shellov Vetting na firmama prije njih,....filozofiraju i maltretiraju za svaku pizdariju,....a kad sam dosao na famozne Shellove brodove koji se raspadaju onda taj isti vetting je ili corav ili lud jer remarka skoro da nema nema,....toliko o njihovoj profesionalnosti i ozbiljnosti.
Treba biti realan i reci da ce mnogi nasi strucnjaci na racun dobre pare sebe prostituirati i sve cinjenice prikazati kao lazi ili zavist jer veliki Shell je ipak neprikosnoven!![]()
Definivno mi idu suze za onim karampanama od brodova i blesavim papirima koji nemaju veze sa nicim osim sto ljudima ispiru mozak i uce ih da se sakrivaju iza safety sranja i ne rade nista.Chevron je jos jaci u blesavosti a brodovi naravno tesko sranje.
Shell ima vrhunsku paru,to je istina......ali nije u soldima sve,sve u sve razocaravajuce ako se sve uzme u obzir,....ipak bi oni u odnosu na svoj status mogli i trebali puno bolje,.......a para imaju ,.....pitaj onog Peru Vossera.
Imao sam priliku prolaziti Shellov Vetting na firmama prije njih,....filozofiraju i maltretiraju za svaku pizdariju,....a kad sam dosao na famozne Shellove brodove koji se raspadaju onda taj isti vetting je ili corav ili lud jer remarka skoro da nema nema,....toliko o njihovoj profesionalnosti i ozbiljnosti.
Treba biti realan i reci da ce mnogi nasi strucnjaci na racun dobre pare sebe prostituirati i sve cinjenice prikazati kao lazi ili zavist jer veliki Shell je ipak neprikosnoven!![]()
Ma da Sotone, zato ekipa bježite sa Shella i dođite na Mitsui, ovdje teče med i mlijeko, dijelova ko u prići, avancaje se u roku odmah iz kadeta u Gas engineera, plače vrhunske, tu i tamo po ugovoru odvidaÅ¡ i zavidaÅ¡ koju vidu a ja se pitam zaÅ¡to sam ja joÅ¡ uvijek drugiMa svi su oni isti u par deka
![]()
Oprosti, prisustvao sam razgovoru između barbe s Mitsuija i barbe sa Shella. Meni je neugodno bilo sluÅ¡at koliko ga je ovaj s Mitsuija molija da mu nekako sredi da dođe na Shella. A ti imaÅ¡ hebeni fetiÅ¡ na te rezervne djelove....
Jebi ga stari, profesionalna deformacija......to ti je isto kao kad bi te barba tjera da ispravljaš karte bez olovke
a reci mi koji Barba sa Mitsuia, jeli neki naš ili....
Naš, s vaše oil flote. Dopizdila mu, e sad ne mogu se sitit jel siva ili zelena boja kuverte na brodu.
Ma triba svatit da su ljudi različiti i da ne odgovara svima isto. Viruj mi da mi je drago da si se snaÅ¡a na Japancima, ali nemoj obeshrabrivat ljude, pogotovo ne juniore kojima se otvorila prilika da u ovim u$ranim vrimenima krenu navigat.
I joÅ¡ neÅ¡to, Shell nije brodarska kompanija niti će ikada bit. 1% su u brodovima, 99% traženje i uzimanje udjela u buÅ¡otinama.
Evo zvali danas iz globtika niste prosli interwiu,,samo se zahvalio!! Necu se zalit sad di jesam avancali me ,, za koji dan na brod,,kako kazu neki sva sreca da nas zovu i da imamo jos posao kako je doslo vrijeme i kriza!![]()