Shell

Najveci problem nas hrvatskih pomoraca na shellu jest taj da tamo nema partinzastvine, nema je, papir glavu cuva...odzvonilo partinzastvini

Daj momak smanji malo oživljaje promijeni par firmi pa onda možeÅ¡ to govoriti, ako igdje ima partizanÅ¡ine to je na Shell-a, kad prođeÅ¡ njihove scrap-ove od brodova, bivÅ¡a B-klasa, LNG River Niger, LNG Delta, oil fleet, onda ću te pitati o partizanÅ¡tini. PartizanÅ¡tine neće biti kada budeÅ¡ imao dijelova i alata za posao a znaÅ¡ kad će to biti:NIKAD, zaÅ¡to?Kad to bude, firma može staviti kljuć u bravu jer će njihovi brodi viÅ¡e gubiti nego zarađivati.

Last edited:
Ja mislin da problema uopce nema , ....jer smo samovoljno potpisali di idemo, i na koju placu i ugovor .. Odnosno na koju firmu idemo. Nije sigurno Žika u Globtika nikome stavija piÅ¡tolj na čelo i reka mu da mora potpisat ugovor za Shella ili neku drugu firmu....Najbitnije da se mozemo ukrcat na ovo danasnje vrime ...a ako kome se neka firma ne svidja uvik moze trazit nesto drugo.
A partizanÅ¡tine ima na svakoj firmi i uvik će je bit, na nekoj malo manje a na nekoj malo viÅ¡e...
Najgore se sekirat ;):D

Evo sad ću navesti jedan istinit slučaj sa "Vrhunske firme"(spomenut ću i neka imena, molio bih moderatore da ih ne briÅ¡u, i ujedno pozdravljam spomenutog Električara-legendu)
Naime bio sam prisutan u baru na Galei (Shellovci će znati o kojem brodu je rijeć a mnogi će i znati električara) kad je Električar iliti EEO Rade Gabrić(vrhunski električar,12 godina na Shell-u) pita Kapa Stuarta Tatnell-a da bi treba naručiti električarske kacavide (one crvene izolirane) i pokazuje mu običnu kacavidu omotanu izolir trakom i da mu treba set koji koÅ¡ta 100-ak dolara , a ovi ga je isprdio u stilu "Aha evo letim da narućim" jadni Rade nikad nije dobio svoje kacavide.
RADE legendo ako ovo čitaÅ¡ imaÅ¡ veliki pozdrav sa PeljeÅ¡ca
I onda kad čujem da nema na Shella partizanÅ¡tine hahahaha

Last edited:
I onda kad čujem da nema na Shella partizanÅ¡tine hahahaha

ja mislim da tebi dođe suza u oko svaki put kad vidiÅ¡ Å¡koljkicu na televiziji ili na boci motornoga ulja. ponavljaj joÅ¡ 10 godina kako je shell u kurcu firma pa si možda uspijeÅ¡ opravdat u glavi da si se zajebao Å¡ta si iÅ¡ao će
:udriglavom

O klasa

O klasa

Definivno mi idu suze za onim karampanama od brodova i blesavim papirima koji nemaju veze sa nicim osim sto ljudima ispiru mozak i uce ih da se sakrivaju iza safety sranja i ne rade nista.Chevron je jos jaci u blesavosti a brodovi naravno tesko sranje.
Shell ima vrhunsku paru,to je istina......ali nije u soldima sve,sve u sve razocaravajuce ako se sve uzme u obzir,....ipak bi oni u odnosu na svoj status mogli i trebali puno bolje,.......a para imaju ,.....pitaj onog Peru Vossera.
Imao sam priliku prolaziti Shellov Vetting na firmama prije njih,....filozofiraju i maltretiraju za svaku pizdariju,....a kad sam dosao na famozne Shellove brodove koji se raspadaju onda taj isti vetting je ili corav ili lud jer remarka skoro da nema nema,....toliko o njihovoj profesionalnosti i ozbiljnosti.
Treba biti realan i reci da ce mnogi nasi strucnjaci na racun dobre pare sebe prostituirati i sve cinjenice prikazati kao lazi ili zavist jer veliki Shell je ipak neprikosnoven! :p:p

Definivno mi idu suze za onim karampanama od brodova i blesavim papirima koji nemaju veze sa nicim osim sto ljudima ispiru mozak i uce ih da se sakrivaju iza safety sranja i ne rade nista.Chevron je jos jaci u blesavosti a brodovi naravno tesko sranje.
Shell ima vrhunsku paru,to je istina......ali nije u soldima sve,sve u sve razocaravajuce ako se sve uzme u obzir,....ipak bi oni u odnosu na svoj status mogli i trebali puno bolje,.......a para imaju ,.....pitaj onog Peru Vossera.
Imao sam priliku prolaziti Shellov Vetting na firmama prije njih,....filozofiraju i maltretiraju za svaku pizdariju,....a kad sam dosao na famozne Shellove brodove koji se raspadaju onda taj isti vetting je ili corav ili lud jer remarka skoro da nema nema,....toliko o njihovoj profesionalnosti i ozbiljnosti.
Treba biti realan i reci da ce mnogi nasi strucnjaci na racun dobre pare sebe prostituirati i sve cinjenice prikazati kao lazi ili zavist jer veliki Shell je ipak neprikosnoven! :p:p
Ma ljudi o cemu vi trabunjate
U 3 milokiza
Nista nevalja
Shell u bannani,Chevron u bannani.
Sta valja.Lundqvist,Golar,Vela,Mitsui,MOL.Ili mozda Jadroplov,Tankerska,Atlantska,Gear Bulk,Swiss Atlantic i slicno
Puno papira,brodovi smece,slab mi internet
Ljudi se ne mogu ukrvat a filozofa ka u prici
Kao prvo tribali bi svi napisat sta ste na brodu kad pocnete lamentirat
Strojar ili nauticar
Koji su to veliki papiri za 2nd eng-a(po nasemu prvi makinje)
Ako ko ima papira priko glave to su nauticari a onda opet njih boli neka stvar ima li rezervnih djelova i jel radi incinerator,kaldaja ili sta ti ga ja znan
A pogotovo ako si sekondo ili terco palube
Tako da smanjite dozivljaj

Al debeel
ako mu nece narucit kacavidu sa plasticnom oblogon neka napise Near miss ili neko slicno sranje i posalje u office
Da nije safety i da se boji za zivot,da posao pati i slicno.
Dobit ce dvi kasete kacavidi u roku odma

Aj stojte mi dobro
Pratim vas
a oni elf_dalmate bi moga platit kavu :cool:

ako mu nece narucit kacavidu sa plasticnom oblogon neka napise Near miss ili neko slicno sranje i posalje u office
Da nije safety i da se boji za zivot,da posao pati i slicno.
Dobit ce dvi kasete kacavidi u roku odma

Je a ovaj će mu u reportu napisati da je prgav, kao team member nula, zabuÅ¡ant i neradnik i tako nakon tri reporta u firmi će se početi pitati kakvog mi to EEO-a plačamo četiri tisuče i neÅ¡to dolara.Zapamti jaći tlači

Bravo legendo ovo si odlično reka,a zaÅ¡to prolaze zato Å¡to ih se sve ostale firme plaÅ¡e (Ne zajebavaj jačeg od sebe)

Zivili ekipa!

Uvik gustan citat kad je prica o Shellu :-)

Moja najveca zamjerka je sta ima problema sa smjenama, i sta nece da smanje ugovor na 3-3, zato i trazin da se pribacim digo drugo.
Ali moje iskustvo na Nakilat floti je pozitivno sa alatom i djelovima, nikad nisam ima problema, samo alat triba
zakljucat da ti ga ne ukradu.
Placa za struju je sada bliza 6 nego 5 tisuca usd

Jeba vas shell! Jedan ugovor i pametnom dosta. Nikad vise za nikakve pare i ugovor na svitu radit za sotone svitske, koje kontroliraju i ispiru mozak.

Ma da Sotone, zato ekipa bježite sa Shella i dođite na Mitsui, ovdje teče med i mlijeko, dijelova ko u prići, avancaje se u roku odmah iz kadeta u Gas engineera, plače vrhunske, tu i tamo po ugovoru odvidaÅ¡ i zavidaÅ¡ koju vidu a ja se pitam zaÅ¡to sam ja joÅ¡ uvijek drugi:( Ma svi su oni isti u par deka:mad:

Ne znam kako je s vama makinjistima, ali na kuverti je dobra situacija.
Meni je super jer iman posa! I k tome 3359 USD svaki misec. A Bogu hvala, kome se ne sviđa, ako može birat, mirno more i dobro zdravlje!

Ma da Sotone, zato ekipa bježite sa Shella i dođite na Mitsui, ovdje teče med i mlijeko, dijelova ko u prići, avancaje se u roku odmah iz kadeta u Gas engineera, plače vrhunske, tu i tamo po ugovoru odvidaÅ¡ i zavidaÅ¡ koju vidu a ja se pitam zaÅ¡to sam ja joÅ¡ uvijek drugi:( Ma svi su oni isti u par deka:mad:

Oprosti, prisustvao sam razgovoru između barbe s Mitsuija i barbe sa Shella. Meni je neugodno bilo sluÅ¡at koliko ga je ovaj s Mitsuija molija da mu nekako sredi da dođe na Shella. A ti imaÅ¡ hebeni fetiÅ¡ na te rezervne djelove....

Oprosti, prisustvao sam razgovoru između barbe s Mitsuija i barbe sa Shella. Meni je neugodno bilo sluÅ¡at koliko ga je ovaj s Mitsuija molija da mu nekako sredi da dođe na Shella. A ti imaÅ¡ hebeni fetiÅ¡ na te rezervne djelove....

Jebi ga stari, profesionalna deformacija......to ti je isto kao kad bi te barba tjera da ispravljaš karte bez olovke
a reci mi koji Barba sa Mitsuia, jeli neki naš ili....
U svakom slučaju mirno more i tebi Drveni

Last edited:
Jebi ga stari, profesionalna deformacija......to ti je isto kao kad bi te barba tjera da ispravljaš karte bez olovke
a reci mi koji Barba sa Mitsuia, jeli neki naš ili....

Naš, s vaše oil flote. Dopizdila mu, e sad ne mogu se sitit jel siva ili zelena boja kuverte na brodu.
Ma triba svatit da su ljudi različiti i da ne odgovara svima isto. Viruj mi da mi je drago da si se snaÅ¡a na Japancima, ali nemoj obeshrabrivat ljude, pogotovo ne juniore kojima se otvorila prilika da u ovim u$ranim vrimenima krenu navigat.
I joÅ¡ neÅ¡to, Shell nije brodarska kompanija niti će ikada bit. 1% su u brodovima, 99% traženje i uzimanje udjela u buÅ¡otinama.

Naš, s vaše oil flote. Dopizdila mu, e sad ne mogu se sitit jel siva ili zelena boja kuverte na brodu.
Ma triba svatit da su ljudi različiti i da ne odgovara svima isto. Viruj mi da mi je drago da si se snaÅ¡a na Japancima, ali nemoj obeshrabrivat ljude, pogotovo ne juniore kojima se otvorila prilika da u ovim u$ranim vrimenima krenu navigat.
I joÅ¡ neÅ¡to, Shell nije brodarska kompanija niti će ikada bit. 1% su u brodovima, 99% traženje i uzimanje udjela u buÅ¡otinama.

Drveni ja neželim obeshrabrivati nikoga niti ne odgovaram nikoga od Shell-a, samo neka ljudi pogotovu ovi mlađi, juniori ne žive u iluziji da je Shell samo njih čekao,neka znaju Å¡to mogu očekivati, jer kao i na Mitsuia i na Shella nema milosti i nema prijatelja ili rodbine da bi ti oprostili greÅ¡ke,pogotovu krupne.Boli kurac nekog Engleza za tebe Hrvata ili obratno i joÅ¡ ako pridoaÅ¡ tome pančofarenje i kaubojÅ¡tinu imaÅ¡ recept za pizdariju od koje se leti doma.Jeli razumiÅ¡ Å¡to ti želim reći?

Evo zvali danas iz globtika niste prosli interwiu,,samo se zahvalio!! Necu se zalit sad di jesam avancali me ,, za koji dan na brod,,kako kazu neki sva sreca da nas zovu i da imamo jos posao kako je doslo vrijeme i kriza! ;)

Evo zvali danas iz globtika niste prosli interwiu,,samo se zahvalio!! Necu se zalit sad di jesam avancali me ,, za koji dan na brod,,kako kazu neki sva sreca da nas zovu i da imamo jos posao kako je doslo vrijeme i kriza! ;)

Bogu hvala, nije Shell jedini na svitu. Imaš posa, samo naprid! ;)

Al Debeel, sve 5! Shit happens.

Back