Shell

Shell

Pozdrav,

Koja bi bila e-mail adresa za apliciranje na shell direktno preko firme ili adrese pojedinaca kome poslati aplikaciju i CV?

Unaprijed se zahvaljujem....

Shell

Hvala velika na informaciji ali imao bih još jedno pitanje.

Da li uvijek odgovore na poslan CV sa pozitivnim ili negativnim odgovorom i otprilike nakon koliko vremena ako je poznato?

Unaprijed se zahvaljujem.....

Hvala velika na informaciji ali imao bih još jedno pitanje.

Da li uvijek odgovore na poslan CV sa pozitivnim ili negativnim odgovorom i otprilike nakon koliko vremena ako je poznato?

Unaprijed se zahvaljujem.....

To vjerovatno najvishe zavisi od predhodnog iskustva i kvalifikacija ali meni su odgovorili odma i pitali me kad sam spreman za telefonski intervju... Ako se dobro sjecam isti dan ili sjutra tako neshto uglavnom vrlo brzo. Inache ako ti ishta znachi ja nikad ranije nisam bio na LNG brodovima (samo na Oil VLCC) al ipak su me ubacili tamo. Kako je rekao ovaj shto me inervjuisao da barem shto se tiche junior oficira shell ne pravi razliku izmedju vrste brodova oil, lng, lpg... Shto donekle i potvrdjuje da su jedina firma chini mi se gdje su iste plate na Oil floti kao na LNG npr.

To vjerovatno najvishe zavisi od predhodnog iskustva i kvalifikacija ali meni su odgovorili odma i pitali me kad sam spreman za telefonski intervju... Ako se dobro sjecam isti dan ili sjutra tako neshto uglavnom vrlo brzo. Inache ako ti ishta znachi ja nikad ranije nisam bio na LNG brodovima (samo na Oil VLCC) al ipak su me ubacili tamo. Kako je rekao ovaj shto me inervjuisao da barem shto se tiche junior oficira shell ne pravi razliku izmedju vrste brodova oil, lng, lpg... Shto donekle i potvrdjuje da su jedina firma chini mi se gdje su iste plate na Oil floti kao na LNG npr.
nisu
:hihi:D

Jesu. Samo ce napraviti razliku za MCA za gas certified seniore ove godine. Juniorima isti vrag, oil, gas.
dakle da utvrdimo gradivo
Shell NIJE jedina firma koja ima iste place za Oil i Gas

dakle da ponovim.prestrasno

Ako nekome jos nije jasno mogu ja ponovit jos koji put

aj nek se nade za one stvarno spore

Shell NIJE jedina firma koja ima iste place na Oil i Gas

dakle da utvrdimo gradivo

dakle da ponovim.prestrasno

Ako nekome jos nije jasno mogu ja ponovit jos koji put

aj nek se nade za one stvarno spore

Shell NIJE jedina firma koja ima iste place na Oil i Gas

i ja mislim da nije jedina,samo neznam koje su to druge jer bi se ja rado aplicira kod njih, pa slobodno navedi iste...:hihi

SSML za Ch.Mate

SSML za Ch.Mate

Hi .....

We are not presently recruiting for your rank, however if this changes in the near future I will be sure to let you know.

Thank you for your interest in Shell.

Best Regards

Chris

Chris Luche |SSML Recruitment Consultant

Email: chrisluche@gmail.com | ssmlrecruitment@shell.com

Shell Ship Management Limited

Registered Office: Euromanx House, Freeport, Ballasalla, Isle of Man, IM9 2AP, British Isles.

Registered in Isle of Man No: 31390

Hi .....

We are not presently recruiting for your rank, however if this changes in the near future I will be sure to let you know.

Thank you for your interest in Shell.

Best Regards

Chris

Chris Luche |SSML Recruitment Consultant

Email: chrisluche@gmail.com | ssmlrecruitment@shell.com

Shell Ship Management Limited

Registered Office: Euromanx House, Freeport, Ballasalla, Isle of Man, IM9 2AP, British Isles.

Registered in Isle of Man No: 31390

Ne zelim bacati patke ali mi molim te reci s koje si ovo adrese dobia? Dali sa ove gmail????? Pa ovo po mom sudu treba ici u SPAM kao lazni agent, jer mi je nemoguce da recruiter od Shella ima u potpisu mail koji zavrsava sa gmail.

Isto tako, nova finta ovih sta mame da im se plati je da te odbiju, pa se nakon kraceg vrimena jave da imaju poziciju za tebe ali da triba platit a kao potvrda je da te vec jednom odbija i posalje ti quote ovog maila di te odbija. Stoga budi jako oprezan

Daj boze da grisim ali ponavljam recruiter nema sta stavljat gmail adresu u poslovne mailove.

Pozz

Pregovori sa Shell Ship Managementom

Početna Članci SPH aktivnosti Pregovori sa Shell Ship Managementom

04.02.2013

SPH aktivnosti

Posljednja dva dana radnog dijela proÅ¡loga tjedna bila su rezervirana za dogovore prvenstveno sa zapovjednicima koji već dugi niz godina rade za ovog svjetskog pomorskog giganta, te zatim s novim predstavnikom Shell International Shipping Services (Pte) Ltd & QGTC Shipping (M.I.) u prostorijama Globtik agencije u Splitu.

Sastanku su prisustvovali:

Kap. Buneta Aleksandar

Kap. Lacconi Jović Mario

Vladimir Svalina

Milko Kronja

Bojana Manojlović

Kap. Predrag Brazzoduro i

Evan Westgarth, manager za Shell Ship Management Ltd.

Uvodni dio sastanka bio je posvećen upoznavanju prisutnih s pristiglim prijedlogom izmjena i dopuna postojećeg Kolektivnog ugovora sa Shell International Shipping Services (Pte) Ltd & QGTC Shipping (M.I.) Inc. te je istaknuto da je glavni pregovarač i novi manadžer u Londonu, koji očigledno pokuÅ¡ava napraviti promjene u odnosu prema zaposlenima, jer se i kompanije orjentira prema brodovima za prijevoz plina, ali i vraća staru kvalitetu produkt tankerima. Nakon razgovora sa zapovjednicima, predstavniku Shella prezentirano je sljedeće kao smjernice u daljnjim pregovorima za kolektivni ugovor za 2014. godinu:

- Gotovo 2/3 pomoraca je nezadovoljno netransparentnośću kriterija za ocjenjivanje, koje ima dugoročni utjecaj na primanja. Navod da 30-40% ocjene čini GPA u praksi nije točan. Radi se o kriteriju koji ima mjerljive osnove, iako bi se i oni mogli učiniti upitnima. Najveći dio ipak čini kriterij koji je izrazito individualan pa prečesto izaziva nezadovoljstvo. Istaknuta je netransparentnost ocjene te je mogućnost manipulacije u ocjenjivanju razmjerno visoka. Također je napomenuto da bi bilo izuzetno korisno za obje strane da se silazna putanja u ocjeni odmah priopći pomorcu uz obrazloženje negativnog djela, kako bi mu se dala prilika da do kraja godine ocjenu ispravi (neovisno kada se sagleda negativnost). Treba upozoriti da neizbježna događanja kod kojih je ustanovljeno postupanje po pravilu struke ne mogu služiti za automatsko sniženje ocjene. Prijedlog je uključiti kriterije za ocjenjivanje radnog učinka na brodu uključiti u kolektivni ugovor te konačno cjelokupan KU uskladiti s Konvencijom o radu pomoraca 2006.
Manager Shella je obećao razmotriti iznesene stavove uz napomenu da se već raspravljalo o tome i da će GPA doživjeti veće izmjene tijekom ove godine, a svi prijedlozi su dobrodoÅ¡li.

- O problemu stresa koji prati vrijeme zaposlenja na brodu govorilo se kao o kategoriji koja ima sve veću manifestaciju, a koji je potenciran u vrijeme boravka superintendenta, vanjskih inspektora i ostalih posjetitelja na brodu. Istaknut je problem garantiranih sati za odmor, koje je teÅ¡ko ostvariti u uvjetima čestog boravka u luci i plovidbi zahtjevnim rutama.

- Pitanje primanja kadeta u kompaniji: Indikativan odgovor na upit o treningu mladih i rukovodnog kadra na kompaniji za pripremu za preuzimanje novih brodova u flotu je da to radi Golar, Pronav u korist Shella. Tek je nedavno ukupno 15 pripravnika (po pet za palubu, stroj i elektroniku) primljeno u Shell. Nemoguće je da se Shell u ovome trenutku obveže na povećanje broja HR pripravnika, ali se sprema razmotriti prijedloge koji bi pokazivali koliko je i u kojoj mjeri RH voljna učestvovati u povećanju konkurentnosti naÅ¡ih pripravnika kroz smanjenje ili subvencioniranje troÅ¡kova pripravnika.

- Razgovaralo se i o mogućnostima plaćanja kroz dodatne mirovinske i zdravstvene fondove te dionice.

- Istaknuto je da sastanak dolazi kasno i da je potrebno radi kvalitete odnosa, predvidjeti slijedeći sastanak u kolovozu ili rujnu 2013. godine, budući da se budžet kompanije formira u prosincu najkasnije, Å¡to ovom sastanku ne ostavlja dovoljno prostora za prihvaćanje obrazloženih kvalitetnih financijski obvezujućih prijedloga

Nema vise kupit cigareta na brodu-ko je pushi*a,sad je tek popushi*a..hehe

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Back