Shell

Ma stari ima i ptičijeg mlika samo pođi na Å¡koljkicu odn dođi na Å¡koljkicu hehehe, sve oni daju....i besplatnu masažu mozga i leđne moždine. Sritno i čuvaj leđa:hihi

Å ta ga briga
40000 iljada dolara godišnje
Udre dvi godine pa se pribaci na Tankersku za 20000 godišnje LOL

E moj al debeel
Lako je lupat sa pozicije seniora i 200,300 iljada dolara u banci plus stan,kuća,X5....itd....itd

Send from my Mobitelnik

Last edited:
Å ta ga briga
40000 iljada dolara godišnje
Udre dvi godine pa se pribaci na Tankersku za 20000 godišnje LOL

E moj al debeel
Lako je lupat sa pozicije seniora i 200,300 iljada dolara u banci plus stan,kuća,X5....itd....itd

Send from my Mobitelnik
Ma ko je senior, ovo 2AE na Mitsuia ti je 3rd Eng po Shell-u i da imam 200-300 tisućinki ne bi mene more viÅ¡e vidilo hahahaha

Zamisli divote staviÅ¡ 300 tisuća dolara na banku, kamata 4 % godiÅ¡nje i to ti je 12 tisuća godiÅ¡nje od kamata iliti 1000 dolara misečno.Meni bi bilo viÅ¡e nego dovoljno

Čuj s ovim svim Å¡to si napisa ja bi ti da jedan savjet, stoj dalje od shell-a nije to za tebe. A mislim i na sve ostale firme sličnog profila. Posvjetuj se s Al debeelom on će ti sve objasnit. Ne želiÅ¡ valjda da i tebe prisluÅ¡kuju?

Ma da nemoj mene slušat. "Firma do mirovine" ali koje? možda invalidske.
By the way Fico imaÅ¡ li ti kakve možda veze sa Globtikom?????Mislim godiÅ¡te si 1976, je li tako, upravitelj na Shella nisi sigurno, ali zato jedan od zaposlenika u Globtika je to godiÅ¡te, a i kako braniÅ¡ Shell nebi me iznenadilo da se slučajno ne zoveÅ¡ Sale Fikus.:p

Momak tvojih istražiteljskih sposobnosti bi se posramio i slavni Poirot! Ma kako si me samo otkrio? Svaka Čast.

Å ta hoćeÅ¡ reć da čovik od 36 godina nemože biti upravitelj? Ako si bio na Shell-a kao Å¡to govoriÅ¡ da jesi onda si moga primjetit da ima upravitelja i sa 30 godina. Ti vjerojatno to ocjenjujeÅ¡ prema svojim sposobnostima pa kontaÅ¡ da ćeÅ¡ do 60-te valjda doć do prvoga makinje?

Momak tvojih istražiteljskih sposobnosti bi se posramio i slavni Poirot! Ma kako si me samo otkrio? Svaka Čast.

Å ta hoćeÅ¡ reć da čovik od 36 godina nemože biti upravitelj? Ako si bio na Shell-a kao Å¡to govoriÅ¡ da jesi onda si moga primjetit da ima upravitelja i sa 30 godina. Ti vjerojatno to ocjenjujeÅ¡ prema svojim sposobnostima pa kontaÅ¡ da ćeÅ¡ do 60-te valjda doć do prvoga makinje?

Možda, samo ja takvoga nisam sreo, najmlađi mi je bio Danijel TravaÅ¡, 40 i plus godina a gleda sam i crew liste, a koliko se me pamčenje služi tamo su bili i datumi rođenja.
Pardon ispričavam se, jest bio je jedan mladi Kapo Englez na prvom mom brodu Billy Hunneman ili tako neÅ¡to (neznam jesam li mu napisa točno ime, ali taj je bio samo dva miseca pored "In Charge Kapa" ali tog Kapa su zvali Office Chief engineer jer je avanca u officeu, ja mislim da mu je brat nekakav glumac u Engleskoj i bio je 1977 godiÅ¡te, mlađe od toga nisam sreo, ne na Shellu, ako imaÅ¡ koje ime samo poÅ¡alji, joÅ¡ imam poznanika tamo tako da mi nije problem dobiti crew liste sa Shell-a
Živio Fico

Ako netko zeli bit moderator nek se prijavi ovdje i za koju sekciju :cool:

A zaÅ¡to bi recimo bia problem bit do 45-50 godine C/O ili 2/E kad je plaća oko 100 iljada usd godiÅ¡nje a radiÅ¡ 6 miseci
Ako je amo reć dobra lova za taj rang 14 iljada misecno znaci da za 6 miseci rada u godini dana zaradis 84 iljade
I jos te svako malo jebe Shell veting inspektor iz Mumbai-ja

Send from my Mobitelnik

Evo ja priznajen da san ima ludu sricu šta nisan upa sad krajem 11-tog miseca na Shell-a

Al Debeel Jel ti sad lakše

Send from my Mobitelnik

Evo ja priznajen da san ima ludu sricu šta nisan upa sad krajem 11-tog miseca na Shell-a

Send from my Mobitelnik
Uhhhh dobro je, još jedna spašena duša od ralja korporativne aždaje.....ma šalim se, samo idi...ti sretan, ja još sretniji.:D

Send from my Mobitelnik

Uhhhh dobro je, još jedna spašena duša od ralja korporativne aždaje.....ma šalim se, samo idi...ti sretan, ja još sretniji.:D

Moram priznat da ste s ova dva posta na tragu Montya Phytona, ili jos bolje, Nadrealista
serek1.gif
Hail.gif
rofl.gif

Ono, ovaj upire da se ne zaposli, a ovaj ga zdusno bodri... ka onaj "Tvornica Nista" skec :D

P.S.
Modovi ne brisite post, ko ce mi opet sve smajlije keljit -_-

Last edited:
Jednu informaciju molim - di plovi Naqilat flota?

Perzijski zaljev - ...?

Hvala :uzdravlje

Zavisi koji brod. Flota kojom upravlja shell je 25 brodova. Dosta daleki istok, europa( većinom UK ) jer tamo QG ima svoje terminale, US, Canada. US sada manje jer su preÅ¡li na shale gas, tako da je smanjena potražnja za uvozom. Terminali koji su se gradili a u koje je investira QG će bit prenamjenjeninza izvoz.

Sta si, ljubomoran? :p

Eto ti tamo pa se valjaj na toj offshore sesuli :hihi :D

:uzdravlje
pucan od zavisti
a nekad i od fazola:p

Ajde ajde.Neka.
samo pazi se.To su najveci LNG.I kako ja mislin vrh vrhova LNG-a u svitu(mozda grjesin) tako da kad dodes tamo uvik gledaj iza sebe.Znas kako je.
Uvik ce bit pitanje kako si dosa i tako to.Pogotovo kad nanjuse svjezu krv

Pozdrav ljudi dali netko zna kakvo je stanje sa asistentima struje na shellu? Dali će ih možda tražiti u bliskoj budućnosti?

pucan od zavisti
a nekad i od fazola:p

Ajde ajde.Neka.
samo pazi se.To su najveci LNG.I kako ja mislin vrh vrhova LNG-a u svitu(mozda grjesin) tako da kad dodes tamo uvik gledaj iza sebe.Znas kako je.
Uvik ce bit pitanje kako si dosa i tako to.Pogotovo kad nanjuse svjezu krv

Jesu najveci, najveci promasaj ;) posto velicinom gradjeni za izvoz u US, a kako znamo to je palo u vodu. Plus sto ce Nakilat kostat milione da ih prerade kako bi mogli plin gorit u makini.

Vrh u LNG-u su trenutno FSRU sa DP sistemom. Naravno kad rade, a ne voze teret kao konvencinalni.

Back