Momak tvojih istražiteljskih sposobnosti bi se posramio i slavni Poirot! Ma kako si me samo otkrio? Svaka Čast.
Å ta hoćeÅ¡ reć da čovik od 36 godina nemože biti upravitelj? Ako si bio na Shell-a kao Å¡to govoriÅ¡ da jesi onda si moga primjetit da ima upravitelja i sa 30 godina. Ti vjerojatno to ocjenjujeÅ¡ prema svojim sposobnostima pa kontaÅ¡ da ćeÅ¡ do 60-te valjda doć do prvoga makinje?
Možda, samo ja takvoga nisam sreo, najmlađi mi je bio Danijel TravaÅ¡, 40 i plus godina a gleda sam i crew liste, a koliko se me pamčenje služi tamo su bili i datumi rođenja.
Pardon ispričavam se, jest bio je jedan mladi Kapo Englez na prvom mom brodu Billy Hunneman ili tako neÅ¡to (neznam jesam li mu napisa točno ime, ali taj je bio samo dva miseca pored "In Charge Kapa" ali tog Kapa su zvali Office Chief engineer jer je avanca u officeu, ja mislim da mu je brat nekakav glumac u Engleskoj i bio je 1977 godiÅ¡te, mlađe od toga nisam sreo, ne na Shellu, ako imaÅ¡ koje ime samo poÅ¡alji, joÅ¡ imam poznanika tamo tako da mi nije problem dobiti crew liste sa Shell-a
Živio Fico