Čitan ovo i nemoren verovat da ste se ulovili Shella ko pijan plota. Nekome dobar, nekome ne, nas evo hrani već 14 godina. I mislin da ?živimo vi??e nego dobro, a to su nan jedini prihodi u kući. Da nas nije sjebala ova dr?žava, ne Shell, i ograničila nan dane provedene kod kuće, nas ovi na brodu neinteresiraju, bili bi jo?? zadovoljniji.
Ajmo od Magazina, od koga ja bi?žin kad dojden va Split ko od kuge, nema van on, ba?? ni??ta jako sa Shellon, pa mislin da vi??e ni karte nerade oni, nego dolaze iz offisa.Eventualno kontakt s na??in ljudima. Tako da pustite Magazina da i dalje radi ono ??to najvi??e voli ( oni koji ga znaju, mislin da znaju na ??to mislin, a ja nebi čovika diskreditirala ovako preko foruma).
Smjena, evo do sad nikad problema, mu?ž mi sti?že 22.01., ukrcan 26.10.2010. I tako je bilo vavek, a ako i ostane neč preko, vavek, je pal bonus.
Safety na Shellu, je pizdarija, i stvar na koju moj mu?ž, 1. makine, njurga, jer on nije piskaralo, nego manualac. I to je jedino ??to on prizna ko stres na Shellu, a njegove besede su da se nigdi neće?? manje naradit za ovako dobri soldi. On je od onih koji nenavigaju zbog ljubavi prema moru i brodovima, nego ga je pred 23 godine natirala sila. I sad je tu di je, proba je i promenit, ali se i vratija nazad. Morda bi i opet prova promenit, ali sad već malo upiru i godine, obaveze, a nekako ga tu najvi??e dr?ži to ??to more bit doma toliko koliko nan na??a dr?žava pusti.
Internet, teretane na brodu, ma ljudi moji, posebno vi mladi, ma ako vi dođete na brod, dr?ž te se posla, radite, gledajte i učite, pa niste do??li ladit jaja tamo. Avancamenat će bit, ali ga zaslu?žite svojin radon, pa ćete vi??e u?živat i cjenit ga. Ako van se vje?žba po teretanan, to radite kad ste doma, nemojte samo sjedit u kafićin.Za mene su to nebuloze, i to te??ke, a internet imate na Shella, ako vas interesira, i nama slu?ži za svakodnevnu komunikaciju, jer na brodu osim novine prolistat na netu, nema ba?? puno vremena za neč drugo. Jo?? ako se popije ona od 2 pive, i malo nabija balini va baru, ma kad će?? ti blejat va net.
Verujen da će sad masa vas reć da ča ova baba komentira pomorski ?život, brod i naviganje, ali ja s tin ?živin već 20 godina. Pro??la san i brodova, i dokova, od Evrope do Koreje i mogla odradit i koju kadeturu, tako da stojin iza svake moje besede. Bila u kontaktu i s na??in, i s Britancin, Australlcin, Indijcin, čak i s Nigerijcin, i neću nikoga podcjenit.
Moj mu?ž van nije od pisanja, već san rekla, i on kad je doma retko kad otpre mail, a kamoli intenet, tako da su van ovo njegovi dojmovi, napisani ?ženskon rukon, koja ima sve njegove punomoći za prozborit u njegovo ime.
??ivili mi vi momci, mladi i stari, i mirno van more