igi
New member
Ima, vidili su da se fleksibilnost juniora toliko povećala da su obečali kako nikoga neće dr?žat du?že od misec ipo priko ugovora..![]()
Rekli su časna pijonirska..![]()
ludilo ba!
Ima, vidili su da se fleksibilnost juniora toliko povećala da su obečali kako nikoga neće dr?žat du?že od misec ipo priko ugovora..![]()
Rekli su časna pijonirska..![]()
Cccc, zar su te tako naučili na Shella, be??timat boga... sramota..![]()
Evo ti basic salaries, znači bez bonusa i performancea, Shell fleetPozdrav,imam pitanje, malo citam ovo sve o shellu i cuo sam od kolege da su se place na lng-u i na productima izjednacile. Mozda je nesto vec pisano o tome ali nisam nasao, pa ako jesu kolike su sada za juniore? Jerbo su mi prvo rekli da je interview sredinom prvoga a zvali su me neki dan vezano za nesto drugo pa mi nisu nista znali reci, a trebao sam ici na taj sredinom prvoga, biti ce guzve u Globtika ako bude sta cini mi se...
Uglavnom, imamo mnogo bolje uvjete nego na slijedecim kompanijama:
MSC
SKS
PRONAV
K LINE
NYK
EXMAR
CARNIVAL
CELEBRITY
UASC
CMA CGM
MERSK
STENA
............
A jes ti spisak prijatelju, razmisli malo o svojoj tvrdnji, ??ta podrazumjeva?? pod uvjetima, a Al Debeel neka ti potom napi??e par riči, on je na Shella već nekoliko godina..Uglavnom, imamo mnogo bolje uvjete nego na slijedecim kompanijama:
MSC
SKS
PRONAV
K LINE
NYK
EXMAR
CARNIVAL
CELEBRITY
UASC
CMA CGM
MERSK
STENA
............

A jes ti spisak prijatelju, razmisli malo o svojoj tvrdnji, ??ta podrazumjeva?? pod uvjetima, a Al Debeel neka ti potom napi??e par riči, on je na Shella već nekoliko godina..
Označija san namjerno Pronava i Exmara, raspitaj se malo kod ljudi koji navigaju tamo, bi li do??li na Shella, odgovor bi te mogao iznenaditi..![]()
Sad kad tako postavi?? stvari sve mi je jasnije, izgleda da sam bio u zabludi sve ovo vrijeme, a vjerojatno sam i prospavao sve ono ??ta je Dave Stone trabunjao na inductionu jer mi se nije dalo slu??at onu priču za djecu iz vrtića. Ipak moram ti reć jednu veliku istinu, nadam se da ti neće te??ko past na ?želučić. Kad bi Shell imao kvalitetu i stručnost kadra kao Atlantska ili Tankerska plovidba, zaista bi bio najjači igrač na svitu, ovako je samo "srednja ?žalost", kompanija koja očajnički poku??ava skupit ostatke na marketu kako bi popunila crew liste. Po??tujem tvoje mi??ljenje o Shellu, nadam se da će ostat ovakvo i nakon tvog sljedećeg ugovora. Doka?ži da sam bio u krivu kad sam s osobitim u?žitkom dao otkaz i oti??ao na drugu firmu koja se, gle čuda, nalazi na tvom maloprija??njem spisku.Vidi, razlika u placi je u nijansama. CCA 500$
Plinasi Qatargasa do sada nikada nisu "driftali" puni po par miseci u nadi da ce im teret poskupjeti. Sto se tice buducnosti kompanije, mi imamo i svoje brodove i svoj teret. Dugorocno gledajuc, Shell nece dovijeka imati management nad nasim brodovima. Kad Qatarci preuzmu za 8 do 9 godina svoje brodove pod Nakilat, definitivno ce biti mnogo lakse sto se tice papirologije, a bogami kad se usemis u birokraciju, ne predstavlja ti nikakav problem. Uglavnom, moras biti pismen i znat ispunit formulare. Kome je to tesko, Atlantska plovidba jos prima solidan kadar!
Interview odradjen prije 2 mj, pa sva ta .....
ima san slično iskustvo..razočara se u oboma...sad tra?žin svugdi di mogu,a globtik ako se javi... nisan ja tu neki iskusni,al očito je vrime da triba gristi na sve strane...tako da tra?žin di god mogu....
![]()
Sad kad tako postaviš stvari sve mi je jasnije, izgleda da sam bio u zabludi sve ovo vrijeme, a vjerojatno sam i prospavao sve ono šta je Dave Stone trabunjao na inductionu jer mi se nije dalo slušat onu priču za djecu iz vrtića. Ipak moram ti reć jednu veliku istinu, nadam se da ti neće teško past na želučić. Kad bi Shell imao kvalitetu i stručnost kadra kao Atlantska ili Tankerska plovidba, zaista bi bio najjači igrač na svitu, ovako je samo "srednja žalost", kompanija koja očajnički pokušava skupit ostatke na marketu kako bi popunila crew liste. Poštujem tvoje mišljenje o Shellu, nadam se da će ostat ovakvo i nakon tvog sljedećeg ugovora. Dokaži da sam bio u krivu kad sam s osobitim užitkom dao otkaz i otišao na drugu firmu koja se, gle čuda, nalazi na tvom maloprijašnjem spisku.
Buona suerte![]()
Upravo si naveo najveci i jedini problem Shella. Nemaju kadra. Idealna prilika za nase pomorce koji ipak nisu "ostatak na marketu"! S vremenom ce se situacija iskristalizirati. Kolega, ne znam kada ste Vi poceli navegati za Shell. Ne znam sto Vi konkretno trazite od kompanije. Sve u skladu s Vasim ambicijama i mogucnostima, naravno. Ja nisam mogao izabrati bolju kompaniju. Meni i ostatku od cca 100 Hrvata je vise nego dobro.
3/O - 36 000$
2/O - 46 800$
C/O - 96 000$
MASTER - 110 000$
Kome je malo, neka pita Jadranku za misto u Vladi....

Uglavnom, imamo mnogo bolje uvjete nego na slijedecim kompanijama:
MSC
SKS
PRONAV
K LINE
NYK
EXMAR
CARNIVAL
CELEBRITY
UASC
CMA CGM
MERSK