Shell interwiew

Jesu te naguzili nakon offer lettera ili prije?

Prije.Ja posla CV davno.Zovu oni dodite hitno imamo ukrcaj krajem tjedna.Osa doli rijesija testove (80% ispita inertni plin i neka sranja s tankera)al dobro opet napisa nelose mada o ovom prije poima nemam nikad tamo radija niti to vidija jos od skole prije 15 godina.
Rekli javiti se za ukrcaj i nikad niko nije zva.Ja ih pita par puta kao da je neko upa ko je vec bija na firmi.
Uglavnom pusing rodo.To onaj smrad Fradelic on je bija tamo.

Ja se nadan da nisan popusia, rekli su mi da oden napravit ljecnicki u pon.

A tebi su dali i sluzbeno offer pa onda nebi valjda i to zaje..., uz to jos ides na induction course. Imas kakav info vise o tecaju o cemu se radi tocno?

Ja jos cekam da se jave sluzbeno i sve pa cu tek onda svojoj agenciji se zahvalit

Ja san se zahvalia prije nego sta su oni sluzbeno dobili offer letter, jer su mi je stara firma vec poslala ugovor, ali su mi rekli da je to samo formalnost pa san im virova na ric. A sto se tice induction coursa to traje 3 ili 4 dana za juniore u hotelu lav, u globtika su mi rekli da je to samo upoznavanje sa protokolima firme i da se po zavrsetku potpisuje ugovor.

Meni je Fradelic isto tako reko ali da neka bude 99% dok ne dobiju offer i da do tada ne treba nista javljat trenutnoj kompaniji. Kad tolko traje ima dosta toga, nadam se da ce se onda u pon javit

Meni je Fradelic isto tako reko ali da neka bude 99% dok ne dobiju offer i da do tada ne treba nista javljat trenutnoj kompaniji. Kad tolko traje ima dosta toga, nadam se da ce se onda u pon javit
Da samo je ovo bilo dva dana prije ukrcaja koji je treba biti u subotu,a na staru firmu sam treba ici u utorak.Tako da sam ih odma zva da ne ispadne sranje i ja govno od covika.

Za shell se ide kod wagnerice. Ako ste pozvani na induction kurs to znači da ste dobili posao (ugovor potpisujete na kraju). Na inductionu napiši da si spreman istog dana za brod tako da plače kreće od tog datuma.

Koliko vas je bilo na kursu, i je li bilo sekonda ili ćifova stroja možda?

Mate0603 je napisa da 3.5 ima induction course, ja jos cekam da mi se jave dal sa dobio offer letter. Intervju su javili da je bio uspjesan i prosli tjedan su poslali aplikaciju za Nakilat pa evo sad samo da se jos i sluzbeno jave za dalje

Javin sve kad pocme induction course.

overload javili su ti da si prosa intervju znaci ovo ostalo je samo pitanje vrimena, ali razumin te i meni je bila panika dok nisu dobili taj offer letter

A ne znan sta se imas spremat za induction course, meni su objasnili da te tamo samo upoznaju sa procedurama firme

Pozdrav ekipa , vi sto ste odradili razgovore priko skypa i dobili ste offer letter koliko ste cekali da vam jave rezultate? i jeli to bilo za plin ili crude (produkte) , ja san odraija razgovor sa cpt. Mockett 24.04. i on mi je reka da je zadovoljan i ne vidi razloga zato nebi bija pozitivan rezultat i kaze mi cemo ti javiti u roku od 3 dana a globtik govori u roku od 7.
Danas ih bas zoven i govori mi Fradelic da ekipa koja ide na plin ima prednost a za ove ostale jos nema nikakve informacije.
Zanima me jeli tko dobija povratnu informaciju od ekipe sto ce ici na crude i produkte?

Tako su mi vec dva puta rekli i takoder ovdje na forumu, ja se nadam jer cu morat otkazat trenutnoj kompaniji pa sta bude ovdje

Back