Shell interwiew

Tako su mi vec dva puta rekli i takoder ovdje na forumu, ja se nadam jer cu morat otkazat trenutnoj kompaniji pa sta bude ovdje

Tako je i meni stiska, ovi me zovu ja odugovlacim a nebi tija ispasti govno pa zajebati covika na brodu, a jos mi nisu javili rezultat interview.a

Poštovani Shellovci / oni koji su bili i oni koji žele.
Ovako; pred par mjeseci odradio ugovor na LNG i sad cekam ukrcaj ko terco... u međuvremenu me Fradelic kontaktirao za shell, polozia one sve ispite u gloptika i sad me ceka ( AKO SE ODLUCIM PRJEĆI NA SHELL) posao.
Kako sam shvatio prvo intervju sa indijcima iz shellova officea u Engleskoj/ driblaona i pranje mozga..... ako to bude uspjesno onda dobivam confirmation letter ?
Koji je posao terca palube btw ? psihijatrija je svakuda dakle i tu je samo me zanima kakva ( ono da se ljudi uce hodati i drzati za ogradu čuo sam)... ?
Hvala svima i LP

Ne mora ti bit indijac, malo te izdriblaju ali moze se proc, ja sad cekam ukrcaj. Posla ima na svakoj firmi, po meni se za ovu paru definitivno isplati pric na shell.

Poštovani Shellovci / oni koji su bili i oni koji žele.
Ovako; pred par mjeseci odradio ugovor na LNG i sad cekam ukrcaj ko terco... u međuvremenu me Fradelic kontaktirao za shell, polozia one sve ispite u gloptika i sad me ceka ( AKO SE ODLUCIM PRJEĆI NA SHELL) posao.
Kako sam shvatio prvo intervju sa indijcima iz shellova officea u Engleskoj/ driblaona i pranje mozga..... ako to bude uspjesno onda dobivam confirmation letter ?
Koji je posao terca palube btw ? psihijatrija je svakuda dakle i tu je samo me zanima kakva ( ono da se ljudi uce hodati i drzati za ogradu čuo sam)... ?
Hvala svima i LP

da,da...drzanje za ogradu je top priority. Ima toga jos pun kufer, ali to se nece prominiti, moze samo na gore. To je kompanijina safety kultura, to se forsira i kome smeta nece mu biti lako:-)
Ali ako se na pocetku karijere odlucis gledati samo ono sto je ajmo reci negativno iz tvoje tocke gledista, onda ti nece valjati nidgi. Usredotoci se na pozitivne stvari, a ima ih i bit ce sve ok. Ja sam tu evo 22. godinu, prije san bija na 5 stranih kompanija dok se nisan skrasija na Shell-a. Nikad nisan mislija, ni u ludilu, da bi moga ostati tolike godine na jednoj kompaniji,al eto.
Zelim ti uspjesnu karijieru,LP

Pozdrav kolege!!!Trebao bih imati uskoro interview za Shella (3/O) pa ukoliko netko ima iskustva i vremena bio bih jako zahvalan ako se sjeća kojeg pitanja ili bilo čega što može pomoći :) Pozdrav i hvala !

A di počet...
Odaaaavno sam prošao taj interview pa su se i pitanja sigurno promijenila. Al filozofija je ista.
Safety na prvome mistu, ako vidiš nekoga da radi nešto unsafe (npr ide uz stepenice i u obe ruke nešto nosi pa se ne drži za rukohvat) lipo ćeš intervenirat i podsjetit ga da je to unsafe i da mu njegova sigurnost mora bit na prvome mistu... i tako dalje i tako bliže...
U navigaciji če ti timunjer bit dio Bridge Teama, reć ćeš mu kad mijenjaš kurs, kad je timun na ruke, obavezno ćeš pogledat na indikator kormila jel timunjer okrenija timun na pravu stranu, nije te strah kapetanu ukazat ako si u nedoumici jel radi nešto krivo sa manevriranjem broda, možda ne vidi neki brod u mrtvom kutu ili kakvi manji fishing boat... i tako... svašta pitaju, svašta traže,
Preopširna je tema. Safety, Intervencija, Bridge Team, suradnja... to je najbitnije. E da, ako ti tijekom intervjua ukažu da si rekao nešto krivo, da nisi u pravu oko nečega, prihvati to, nemoj se raspravljat sa njima. Naučija si lekciju i ubuduće ćeš bit bolji. Oni su u pravu, ti nisi.

Pozdrav kolege,
Odradija sam interview za 3/0 na Shell.a jos u 5. misecu, dugo sam ceka rezlutate interview.a na kraju su mi se javili da sam prosa interview ali da sam trenutno na cekanju, navodno na jesen da im izlaze neki novi brodovi.

U međuvremenu sam otisa na brod rekli su mi u Globtika da to nema problema da se znalo događati da ljudi odrade i prođu interview te odrade jos jedan ugovor na staroj firmi prije nego pređu na Shell.

Inace bi triba ici na Oil/Chemical tankere, zanima me jeli jos tko u situaciji ka sto sam ja?
A kako cujem od ekipe sto je na Shell.u kazu da im fali 3. i 2.casnika.

Srdacan pozdrav i mirno more di god bili

Back