C.C2
Junior engineer
Zavrsio sam kadeturu i imam vise od 12 mjeseci ovjerene navigacije to znaci da spadam u ovu grupu od 1300 kuna.
Tako je.
Zavrsio sam kadeturu i imam vise od 12 mjeseci ovjerene navigacije to znaci da spadam u ovu grupu od 1300 kuna.
Evo mi smo dobili ovo danas, znači netreba niti sso niti iÅ¡ta..sjedneÅ¡ za komp i rijeÅ¡iÅ¡ preko Seagulla,biti će zavisi od firme do firme
pa lijepo ti piÅ¡e da svi pomorci koji nemaju ishodovan SSO certifikat (jer nemaju 12mj. navigacije koji su uvjet za polaganje tog breveta) moraju položiti STCW VI-6 tj. Security Awareness. Znači ako ideÅ¡ prvi put na brod ili imaÅ¡ manje od 12 mj. navigacije moraÅ¡ položiti Securitiy Awareness.
Jos jedna poprilicno vazna stvar. Brevet security Awareness NE POSTOJI u R'vackoj do ovoga trena. Onaj navedeni u proslim postovima, od 450 eur, za njega se NE IZDAJE Hrvatski brevet nego Panamski. Tako da imajte to na umu.
Ovo su rijeci voditelja lucke kapetanije Dubrovnik, nisu mali soldi u pitanju tako da dobro provjerite sto i kako cinite i sto vam firma prihvaca kao brevet da nebi bilo kasnije je*avanja u suho.
SSO Rijeka
Tecaj 1380kn
prijava na kapetaniji - 174+20kn
taksene marke 70kn
2 slike
12mjeseci navigacije
tecaj traje 2 dana + ispit na kapetaniji
Tecaj u Rijeci ovaj cetvrtak 7.11.,mene jutros zvali ..zna li ko od kolega di se moze jeftino prispavat i prizalogajit ?![]()
Tečaj u Splitu: P.O.U. Libar
11.11.2013
Security Training for seafarers with designated security duties[/COLOR]
Početak: 11.11.2013, 09:00h ZavrÅ¡etak: 11.11.2013, 20:00h
Security Awareness Training for all Seafarers
Početak: 11.11.2013, 09:00h ZavrÅ¡etak: 11.11.2013, 20:00h
kolko kostaju ti tecajevi?