Seatrans

oil DCE endorsment?

oil DCE endorsment?

hvala sea-st i zombi
ma mene u stvari samo zanima kratki ugovor.a kap.sgardelia sam i ja dozivio kao ok covika.a sto se tice posla to je ok.vrime brze prolazi kad se radi.ja sam bio tri godine na tankeru koji je radio vise od 80 putovanja godisnje po nordu.
a onu ponudu (od nuwavea ako se ne varam) sam kontaktirao i pitali mi oil DCE endorsment.moze li mi neko pojasniti sto je to,jer dosada mi je bilo dovoljno oil and chemical advance.

evo dosa sekondo poljak na brod
bio na seatransu i ostao bez posla.kaze da su vezali brod na kojem je bio jer nema posla i da su par brodova prodali

I ja mislin da bi sad tribalo zavrsit ovu sapunicu. Jedan pun sebe, sve zna , svi ga traze... Drugi ljut na sebe i sve oko sebe... Ajmo balun na zemlju iod noge do noge.

Seatrans

Dobra vecer eto da se malo povezem s bivsim kolegama. Nadam se da mi nitko nece zamjeriti na pitanju. Ima li na forumu netko da je na Seatransu,ja sam bio pred par godina al napravio gresku i otisao trazit dalje

Pozdrav ljudovi...
Da malo izvučemo temu iz naftalina, jel ima ko da je trenutno na SeaTransu, kakva je situacija sa krcanjem juniora (3/0)?
Zahvaljujem :uzdravlje

Zdravi bili

Zdravi bili

EVO ? TA SE TIĆE SEATRANSA,IMAM UKRCAJ U 12.MJESEC NA BROD TRANS SEA KAO TIMUNJER.
PRVI PUT IDEM NA TU MOMPANIJU PA AKO IMA NETKO DA JE TRENUTNO TAMO ILI DA JE BIO SVAKI SAVJET ĆE DOBRO DOĆ.AKO JE NETKO PRO? AO PRANJE TANKOVA DA MALO OPI? E I SLIČNE STVARI...
UJEDNO BI ZAHVALIA ADMINISTRATORU I BILICHU I SVIMA KOJI SU SVE POTREBNE INFORMACIJE STAVILI NA FORUM JER MI JE TO UVELIKE POMOGLO DA NAĐEM POSAO.
VELIKO HVALA!!!!!!!!!!:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

EVO ? TA SE TIĆE SEATRANSA,IMAM UKRCAJ U 12.MJESEC NA BROD TRANS SEA KAO TIMUNJER.
PRVI PUT IDEM NA TU MOMPANIJU PA AKO IMA NETKO DA JE TRENUTNO TAMO ILI DA JE BIO SVAKI SAVJET ĆE DOBRO DOĆ.AKO JE NETKO PRO? AO PRANJE TANKOVA DA MALO OPI? E I SLIČNE STVARI...
UJEDNO BI ZAHVALIA ADMINISTRATORU I BILICHU I SVIMA KOJI SU SVE POTREBNE INFORMACIJE STAVILI NA FORUM JER MI JE TO UVELIKE POMOGLO DA NAĐEM POSAO.
VELIKO HVALA!!!!!!!!!!:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Bio sam na tom brodu ko kadet,recimo da se tamo radi malo vise nego na drugim kompanijama,dobra stvar je da imas internet na brodu,u prosijeku 8 porata misecno,znaci dosta pranja tankova...neznam sta bi ti reka,ako imas koje pitanje javi se na PM..:uzdravlje

Mozes li nam reci koliko je para mjesecno , ugovor , beneficije....i tako neke podatke....hvala i srecno....

plača je 1825 eur a ugovor je 4 on 2 off.neznam ni??ta op??irnije zato i jesam postavio pitanje ako netko zna vi??e....hvala na ?željama:uzdravlje

plača je 1825 eur a ugovor je 4 on 2 off.neznam ni??ta op??irnije zato i jesam postavio pitanje ako netko zna vi??e....hvala na ?željama:uzdravlje

Svaka čast....divna vijest ...:uzdravlje

Hvala drug :uzdravlje

Bogu dragome hvala da su počeli kormilare ukrcavati ....nadam se da će pro??iriti i na ovaj moj kraj...Ja aplicirah kod njih mejlom , pa neka im se nadje moj CV:uzdravlje:uzdravlje

Ja sam bio na Trans Sea mornar i timunjer i avanco za terca al to je bilo davno.u ono vrime radilo se dvanaest uri a kad je bilo pranje 8 uri on 4 off. No sad mislim da se ne radi toliko. ugovori za posadu su bili 4-2 i navigaol se uglavnom od Rotterdama do Istanbula. Reci ekipi da ih je Ban pozdravio. za dodatna pitanja mozes poslat PM

'Ebi ga....nisam ima sreće...:( ... idemo dalje ....
dolje je odgovor nadle?žnih na moj mail...

Good morning Mr.

We have received your application for employment.

However, we regret to inform you that we do not have any position available at the moment.
May we use this opportunity to thank you for contacting our Company, and
wishing you all the best in the future.

Brgds
for: SEATRANS CREWING A/S
Med vennlig hilsen/ Best regards,

Iginio Sgardelli
General Manager
SEATRANS ADRIATIC
Skoljic 6
51000 Rijeka , Croatia
Phone: + 385 51 375042
Fax : + 385 51 375043
Mobile:+ 385 91 4242272
Email: iginio.sgardelli@seatrans.no
Email: crewing.adriatic@seatrans.no
Web site: Seatrans Adriatic

'Ebi ga....nisam ima sreće...:( ... idemo dalje ....
dolje je odgovor nadle?žnih na moj mail...

Good morning Mr.

We have received your application for employment.

However, we regret to inform you that we do not have any position available at the moment.
May we use this opportunity to thank you for contacting our Company, and
wishing you all the best in the future.

Brgds
for: SEATRANS CREWING A/S
Med vennlig hilsen/ Best regards,

Iginio Sgardelli
General Manager
SEATRANS ADRIATIC
Skoljic 6
51000 Rijeka , Croatia
Phone: + 385 51 375042
Fax : + 385 51 375043