@Picard,
A prijatelju viruj sto hoces, i ja nisam u UK sektoru nego u West Africi, a meni je cudno da ti tvoji imaju placu u Funtama i da im odbijaju porez, jer sve koje ja poznam na TDW imaju place u Eurima, ali ne govorim za UK sektor, neznam kako je tamo i mozda se nismo razumili, mozda si ti i u pravu za North Sea, ali ja nisam tamo i ne poznam nikog sa TDW tko je u North Sea, ja govorim za West Afriku.
Ja sam na TDW godinu dana, i mogu ti samo reci, da dnevno dobijam na desetke ponuda, vecinom su za North Sea i niti jedna nije ni blizu ovome sto ja imam, jedino sam od jednog covjeka cuo koji je u North Sea za Mastera, mislim da se ukrcao preko Azare nedavno i da je dobio 750 dolara i to na GulfMark Offshore, inace taj covjek je bio prije toga na Vikinga za Mastera u North Sea i imao je oko 550 dolara, inace jako smo dobri i kazemo jedan drugom istinu.
Ni ja nisam nikad mislio doci na TDW, jer sam imao masu prijatelja ovdje i svi su jako lose govorili o TDW, ali ja sam dobio ponudu koju jednostavno nisam mogao odbiti, a i doveo sam nekih 4 - 5 kapetana sa Bourbona i svi oni su dobili preko 600 dolara, da se razumimo, TDW je sad bog i batina sto se tice placa (ako govorimo o PSV i AHTS), ali za masu stvari bi se ja mijenjao sa Bourbonom (npr) kako je sad stanje, mozda ce se to promijeniti i znam da nas covjek u Aberdeenu nastoji masu toga promjeniti i dosta toga vec i je uspio, a dalje sto bude.
@Crta Zara,
Nitko se ne prepucava sa placama, onaj tko laze laze sebe, ja samo govorim, svi koji su dosli na TDW a koje ja poznam, dobili su 450 Eura ili vise, za 450 Eura znam samo jednog ostali su svi dobili vise ili puno vise, a zasto ljudi nebi znali ako navigaju na Bourbona za 310 Eura ka kapetan da moze doci na TDW za najmanje 450 Eura, normalno sve ovisi o sposobnosti pregovaranja i o performansu od prijasnjih kompanija, mene je masu Hrvata na Bourbona nazvalo budalom, a ja dobio skoro (ako ne i najvecu) najvecu placu na TDW, dakle oni koji me smatraju budalom, ocito su u stvari oni budale jer poslodavac je izgleda prepoznao i cijenio moj rad i zato me platio toliko, jer inace kako bi mogao razumiti da budala ima duplo vecu placu nego pametnjakovic???
Zasto ne dijeliti informacije, pa ovaj forum i je da se informacije dijele i tako je i bio zamisljen kad smo ga stvarali, cemu skrivanje i laganje??? (osim zdrave zajebancije)
PS. Meni je brate i ova jedna previse