Saudi Aramco

Zato je place uvijek dobro gledat na dnevnoj osnovici daily rate. Podjelis sumu koju zaradis sa brojem dana u godini koje odradis i onda mores usporedjivat sa bilo cim drugim neovisno dal permanent ili temporary ili kako god vec dobijes.

pozdrav

pozdrav

Prije nego te pozovu na interviju kazu ti ugovor, barem su meni.
Stoga daljna diskusija o tome za vrijeme i posle razgovora je bezpredmetna. Kome odgovara taj ce ici na interviju a kome ne taj nece, kao ja. Barem za sada.

pozdrav

pozdrav

:hihi
Intervju odraden trajao je oko pola sata ....mogu rec da sam razocaran nacinom na koji je voden intervju, a o engleskom da i negovorim moras se naprezat da bo skuzija sta te oce pitat. Malo prode po CV gdje i sta si radio i sl.
Sta se tice pitanja ona su opcenita tipa: sta je DP i cemu sluzi? kako radis reparaciju asinkronog motora? Sta se odrzava na generatoru i kako se to radi?
I reka mi je da ce se javit za 2-3 tjedna.

Ja sam znao biti na razgovoru gdje sam morao računati i pisati kao u Å¡koli stoga mislim da je ovako kako si ti odradio ipak bolje ili barem jednostavnije.
Meni je bilo naj bitnije koliko će ponuditi a ostalo je ne samo da se odradi.

Dobar dan,

Dali mi moze netko objasnit kako se tocno postaje Aramco approved Officer
Pozdrav Antone
Da bi moga pristupit evaluaciji za aramco approved časnika moraÅ¡ imat dvi godine iskustva na klasi broda za koju polazes. Te dvi godine mogu se zaminit sa Å¡est miseci ako si ih odradia za saudi aramco. Za DP approval treba ti ako si sekondo godinu dana iskustva upisano u dp log a ako si chief ili master dvi godine.

Pozdrav Antone
Da bi moga pristupit evaluaciji za aramco approved časnika moraÅ¡ imat dvi godine iskustva na klasi broda za koju polazes. Te dvi godine mogu se zaminit sa Å¡est miseci ako si ih odradia za saudi aramco. Za DP approval treba ti ako si sekondo godinu dana iskustva upisano u dp log a ako si chief ili master dvi godine.[/Q

Hvala ivicast1, dali mi mozes jos reci kako se polaze?

To ti mora rjesit firma taj cv koji šalju u rig move group i ako te odobre dobiješ approval letter. Moraš jos položit marlins i onda s tim letterom i marlinson mozes izac. Mora ti doc na brod rig move master od aramca i onda te ispituje ako si za sekonda a master i chief i imaju uz to i manuvru broda. Uglavnom komplicirano

To ti mora rjesit firma taj cv koji šalju u rig move group i ako te odobre dobiješ approval letter. Moraš jos položit marlins i onda s tim letterom i marlinson mozes izac. Mora ti doc na brod rig move master od aramca i onda te ispituje ako si za sekonda a master i chief i imaju uz to i manuvru broda. Uglavnom komplicirano

Hvala na odgovorima

Dobar dan ljudi! Jel netko mozda zna koliko se ceka Aramco approval? Dobio sam info od kompanije da sto se tice njih da sam prihvacen, ali da moram jos i blagoslov od Aramca dobit...

Back