stanje je opcenito za plakanje i ne obecava da ce skoro na bolje.Zato svak tko ima posal neka cvrsto drzi,a ko ga trazi neka dobro razmisli da li ce odbit sta mu se prvo nudi.
ovo je vrlo dobar i ozbiljan post, na vrlo popularne LNG-ove place ogromne ,hrvati smjenjeni prije par sedmica sa posadom dalekog istoka.
momci kuci traze posao sada.
ja krcan! oces za madjionicara ili macho dancera? placa ludilo, ugovor dan on , dan off.
pa jeba ga jarac kolega! nisan ovo moga primucat. imas kompjuter imas oci, imas prste, valjda i koji kurac u glavi. miljun postova... a ti s neba u rebra. pa ne ide to tako u zivotu. pogledaj malo.
ja krcan! oces za madjionicara ili macho dancera? placa ludilo, ugovor dan on , dan off.
pa jeba ga jarac kolega! nisan ovo moga primucat. imas kompjuter imas oci, imas prste, valjda i koji kurac u glavi. miljun postova... a ti s neba u rebra. pa ne ide to tako u zivotu. pogledaj malo.
Alo Romi,reci mi jesi li kuverta ili makina!!
moze li mi netko reci tko krca na NCL, znam da to negdi pise na forumu ali mi se neda opet sve pretrazivat ispocetka, hvala
Jesu li ugovori i place na RCLL isti koa sto je Sea st napisa ili se sta minjalo u tom pogledu ima li kakvih friskih vijesti ovo je od prvog miseca 2009.2nd Officer is US$ 2766(perm),- on a 1:1 sailing system with 14 weeks on/off
1st Officer is US$ 5000(perm),- on a 1:1 sailing system with 10 weeks on/off
The 2nd Off is the entry level for newhires.