Alo Carnivall
niko s RCCL-a nije otisao tamo,a s Carnivala ovamo dosta njih ukljucujuci i mene...
ovde na istoj poziciji zaradis za 6 miseci rada ko tamo za 8,Znas Schedule unaprid godinu dana,svi Oficiri imaju besplatno osiguranje ,vjerovatno i na Carnivala.Ne bih htio da me se krivo razumije,ali mislim da je punoi bolje biti Oficir ovamo nego na Carnivala, a sigurno je bolje biti elektricar ovde nego na carnivala ,2.Elec ovde ima placu ko sef tamo....A o prici da ti niko nece pomoc,e to nema veze s istinom,bio na 3 razlicita broda ovde ,svi ce pomoci,pogotovo aako si prvi put na poziciji ili na drugom brodu,mozda ima iznimaka..Ali nekad je i do nekog pojedinca,ogadi firmu,a mozda on sam nije bio dorastao poziciji,onda su mu svi krivi...
Vezano za pogibiju ljudi,sta vi mislite da bi na svim firmama osim RCCL-a dobili nesto ogromno odstete ako se dogodi sranje,sve je od slucaja do slucaja,i nijedna firma nece platit sta ne mora,ko misli drukcije ,svaka cast...
Na kraju da ne ispadne da branim RCCL,mada mi oni daju kruva,ovde je lova puno lakse zaradjena nego na puno firmi,covik nikad nije zadovoljan ,ali amo bit objektivni....
Ovo nisu socijalne ustanove nego triba i zaradit placu,jeli tako.
S najboljom namjerom bi svakom preporucio RCCL,pogotovo Elektricarima i strojarima, s obzirom da kuvertu ne primaju vec neko vrime Hrvate..
Necu o placama,jer to se otprilike zna,nije ko na Off shore-u,ali stres je puno manji,i triba mislit i na zdravlje i ja sam se mislio ici ,ali idem na brod bez gropa u stomaku,vracam se normalan doma,10 sedmica brzo prodje, a pogotovo dosta brodova imamo u Evropi...
Eto da napisem nesto pozitivno,a ivirujte objektivno...
Evo idem ca malo prosetat po Promenade deku kakvog nema na Carnivalu(imaju samo ime isto)...
Izgleda ko Marmontova ulica

))
Ma nekad je i zadovoljstvo bit na najboljim putnickim brodovima na svijetu,da se ne uvride kolege s drugih putnickih ,ali je istina...