Royal Caribbean

Ima jako puno ljudi na royala ,filipinaca koji su avancali od assistenta struje ili cak od oilera,motormana do 2nd electrician ili 2nd engineer...ako je netko voljan radit ,ucit i biti motiviran na poslu nema problema za vancamenat.

Moze li se upasti na RC na poziciju 2/O, tj. ima li smisla aplicirati ako dosada imam iskustvo samo na tankerima kao 3/O? Pitam iz razloga jer u opisu posla 2/O stoji ono sto se inace radi kao 3/O, safety, treninzi itd.
Ispravite me ako grijesim jer nisam skroz upoznat sa nacinom na koji cruiseri funkcioniraju..

Hvala

Last edited:
da iskoristim ovu dobru frazu koju sam cuo danas... moje misljenje je da je sve moguce osim sparheta od drva, a i o tome bi se dalo...
A misljenje je ko supak,svatko ga ima

Možeš ja san bia bez dana iskustva proša prvi dio intervjua ali do drugog nisam doša jer sam roknia stress test sa bojama.Zašto sam ga roknia neman pojma ali sam doša do Rpyala bez iskustva na cruising industriji i bez ikakve preporuke.Tada je jedan agent iz engleske tražia masu ljudi za njih jer širili flotu ja posla CV i upa u igru.Sve ti je koliko si uporan.

Moze li se upasti na RC na poziciju 2/O, tj. ima li smisla aplicirati ako dosada imam iskustvo samo na tankerima kao 3/O? Pitam iz razloga jer u opisu posla 2/O stoji ono sto se inace radi kao 3/O, safety, treninzi itd.
Ispravite me ako grijesim jer nisam skroz upoznat sa nacinom na koji cruiseri funkcioniraju..

Hvala

Možeš ja san bia bez dana iskustva proša prvi dio intervjua ali do drugog nisam doša jer sam roknia stress test sa bojama.Zašto sam ga roknia neman pojma ali sam doša do Rpyala bez iskustva na cruising industriji i bez ikakve preporuke.Tada je jedan agent iz engleske tražia masu ljudi za njih jer širili flotu ja posla CV i upa u igru.Sve ti je koliko si uporan.

aplicirao si za istu poziciju? za 2/O?

Da daleko ti je to od pozicije 2/O na koju si navika na tankerima.Drugačiji je to sistem i organizacija tako da te to ne brine.

Dobro ivan kaze. Stvar je sta ce poslije jako tesko moci biti avancan za casnika.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Rumunj samnom na brodu je bio 3 assistent struje i nakon 2 godine je dosao na sadasnju poziciju 3 el. eng.
Ako kompanija Europljanina ukrca kao assistenta struje to je gotovo 100% sigurno da ces kroz godinu dana doci do casnika jer ce te nasi a i ostali chifovi lako ovancat, normalno treba biti normalan i malo se pomucit....

Naravno da je sve moguce,ali to traje. Decko bi vec avancao za ETO-a na normalnoj cargo firmi

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

je meni, jednostavno me zaboravili..nakon toga , nakon 2 dana me zovu I ispricavaju se.
kad ti zenska iz officea ugovori skyp intervju sa superintendentom moze se desit da te ne zovu u ugovoreno vrijeme ili datum jer je supint. zauzet poslovno

Ako iko sa Royall pozna IVANA CUTURU radi u stroju,uzima novce obecavajuci da ce vas ukrcat na Rojala priko nekog Geri Lunda koji je sad navodno otisa u penziju skupa sa FILIPOM CUTUROM I LUCI MAMIC platija bi za informaciju ako neko zna kako doci do njih,ljudi ne nasjedajte na te lazove I varalice,zive negdi u splitu ili okolici

Back