Royal Caribbean

Poslali su mi LOE pa da pitam koliko ga puta trebam kopirat,jeli dovoljno jedanput,kad budem išo na put?
Hvala i pozz i da zanima me svezi bonusa na plaću kako to ide od kad,da li nakon godinu dana navigacije ili par ugovora i koliko godiÅ¡nje?
Ja ga nisam ni kopirao nego sam nosio original. Na immigrationu sam ga samo pokazao i na brodu kada su mi dali ugovor na potpis posto je placa bila manja od dogovorene. Odbio sam potpisati ugovor i prilozio im LOE. Oni su ga sebi kopirali i drugi dan mi je dosao ugovor sa dogovorenom placom

Kire kako ti je tamo,ima li podapinjanja nogu i noževa u leđa,jeli tempo zajeban,jebu li s disciplinom?kakva je opća atmosfera među osobljem?
Pozz i svako dobro!
Zasad sam zadovoljan. Tempo je malo zahtjevan jer sam novi,a mijenjam 2nd el.enga. Ali svi su voljni pomoc ako zatreba. Noge i nozeve zasad nisam dobio hahaha. Totalno druga prica od cargo brodova ali na sve se moze naviknuti nakon par tjedana. Nemam bas volje i vremena za zajebancije ali ima i toga ako zelis.

Zna li iko kakva je postava na Liberty o.t.s.koliko ima naÅ¡ih po makinji,čuo sam da ima neki kapo luđak tamo?? Ako zna neko nek napiÅ¡e neÅ¡to!?
Hvala 👍

Ma svaÅ¡ta mi se izdogađalo,od promjene datuma i broda oa naglog cimanja da hitno idem pa ih odbio i sad opet na isti brod napokon 6.12-og,poslali su mi LOE pa je valjda to viÅ¡e to.....

Postovane kolege koje rade za navedenu kompaniju, zanimaju me dužnosti 3rd engineera kao i duljina ugovora i placa ? Procitao sam odgovore u temi, ali koliko vidim neki spominju ugovor 4 on 2 off a neki u sedmicama pa me interesira neka novija informacija. I dali je to entry level za casnike u makini ? Unaprijed hvala :uzdravlje

Postovane kolege koje rade za navedenu kompaniju, zanimaju me dužnosti 3rd engineera kao i duljina ugovora i placa ? Procitao sam odgovore u temi, ali koliko vidim neki spominju ugovor 4 on 2 off a neki u sedmicama pa me interesira neka novija informacija. I dali je to entry level za casnike u makini ? Unaprijed hvala :uzdravlje
To je entry level. Ugovor je 14-14tj ali to nije fiksno koliko sam skuzio na mom brodu. Raspitat cu ti se malo Pa cu javit.

Dali je to moguce? :D

To su ovi supervisori sta nadgledaju riding crew i timove. Obicno sekondi makinje. Ali to ide iz firme, nije to bas tako. Evo ih kod nas na brodu ima par. Imamo lude projekte

Na kojem ste vi brodu ? Koji su to ludi projekti ?

Meni ta pozicija GMTS Officira zvuci vise za makinju nego za nekog sa palube. Cini mi se ka neka lagana pozicija,

Pozz,

Evo napokon dobio i ja flight details nakon svih mjenjanja i cimanja i skoro godine dana na suhome.......21-og idem na Anthema,nije mi baš drago jer je nov brod ali idem pa kud puklo da puklo!
Hvala svima koji su mi pomogli sa savjetima i svima želim sve najbolje od srca!

Evo napokon dobio i ja flight details nakon svih mjenjanja i cimanja i skoro godine dana na suhome.......21-og idem na Anthema,nije mi baš drago jer je nov brod ali idem pa kud puklo da puklo!
Hvala svima koji su mi pomogli sa savjetima i svima želim sve najbolje od srca!
Ajde super bas mi je drago. Isplatilo se cekanje. Dobrodosao u familiju!

Back