Royal Caribbean

Pozdrav kolege, ima li ko s Freedoma? Kolega elektricar koji je otiÅ¡ao na Freedom s Disneya se vratija nazad na Disney nakon par dana, navodno nema alata i dijelova. Priča mi bas i ne drži vodu, pa molim nekog da mi objasni sta se zapravo dogodilo.

Pozdrav kolege, ima li ko s Freedoma? Kolega elektricar koji je otiÅ¡ao na Freedom s Disneya se vratija nazad na Disney nakon par dana, navodno nema alata i dijelova. Priča mi bas i ne drži vodu, pa molim nekog da mi objasni sta se zapravo dogodilo.

Nije bas tako....
Kako se zove kolega?

Zanima me dali mi netko moze reci koja su moja zaduzenja kao treci?

Kao 3ee ces raditi iste poslove kao 2ee, samo za manje novca. Zaduzit ce te za neke sustave na brodu, popravci, pregledi, narucivanje dijelova(AMOS) i svakih nekoliko dana si dezurni.

Pozdrav sa Anthema

Kao 3ee ces raditi iste poslove kao 2ee, samo za manje novca. Zaduzit ce te za neke sustave na brodu, popravci, pregledi, narucivanje dijelova(AMOS) i svakih nekoliko dana si dezurni.

Pozdrav sa Anthema
Hvala na info,kolega!

Stalno pametuje o svemu, a ugovor na Freedomu zvuci ka križni put. Asistenti ga stalno podjebavaju da nije bilo "spare" asistenata, a ne "spare parts" zbog kojih je da otkaz.

Last edited:
Evala ljudi jel istina da na Royala za nove 2 nd eng.je placa oko 8300 $ ili je to patka
Živili

Poslano s GT-I8190 putem Pomorac.net

Nije patka, al nije ni pravilo, presudni su intervju i koliko te trebaju. Pred mjesec dana su uveli poziciju 4ee, za sve novozaposlene sa malo ili bez iskustva na brodovima. Placa je 2470 $ permanent, ugovor 10-10.

Pozdrav

Jesu li 3rd eng ostali još uvijek na 4-2,neki govore da se radi na tome da bude za sve 3-3,zna li ko šta više o tome ?

Svi koji sudjelujete u interviewu ne bojte se pitat za vise para. Znam da moze bit neugodno pogotovo kad prvi put to radite ali to je dio posla! Sve sto trebate je pitat, bez straha!

Otvorila se pozicija za 4th ili 3rd ee na anthemu, pa tko zeli moze pokusati. Sto se tice place za 2nd ee, mislim da ne spustaju, ovisi o iskustvu, pocetna je 4300 permanent.

Za 3rd eng je jos uvijek 4-2, nitko ne spominje druge opcije.

Pozdrav

Evo hvala dragom bogu nakon čekanja i upiranja preko svakoga dobio sam danas datum ukrcaja na Liberty 24.09 ko terco makine pa me zanima koliko nas tamo Hrvata ima po makini i palubi nek se javi neko ko je tamo i kaže kakv je to brod...jel noviji ili stara mrcina....veselju nikad kraja i želim svima sreću!!

Zvo me neki dan Kovačević iz TransOcean i ima mjesta pa zovite ljudi tamo,uzimaju ko hoće i kome treba +377 93 10 43 70

Ima li ko slucajno meil od Kovacevica.....Hvala

Back