Royal Caribbean

a ovo znam da terco ima ugovor 4-2,nego mene zanima budući da je ugovor 4-2 i kako pogodiÅ¡ datum onda si stalno u isti stađun doma i na brodu godiÅ¡nje.....jeli ovi poduzimaju neÅ¡to ili se moraÅ¡ s nekim dogovarat-pregovarat da ako želiÅ¡ da možeÅ¡ bit jednu godinu doma za božić ili ljeto npr...??

evo recimo meni ti ja vako, lani sam bio na brodu za bozic i novu ovu cu bit doma i za bozic i za novu. sve je samo pitanje da li si permanentno planiran za jedan brod i da li imas stalnu zamjenu, npr. ja se minjan sa tipom koji je na istom brodu vec par godina i njemu je ludilo a na kraju i meni je ludilo jer evo, nakon toliko godina napokon cu bit doma za te blagdane, naravno ako se nesto ne izjalovi..
a kakve sam ja inace ne(srece)...

Ljudi,

nastavak na ono gdje ste mi slali CV-e za 2nd elec.
Ja sam dao otkad prije nekoliko dana i prosljedio sam CV-e i rekao da ste dobri ljudi :)
Ali na moj otkaz dobio sam odgovor samo "Noted Vlaho". I to je to. Hoce li ili nece, pojma nemam...sretno :)

Koliko ste vi ljudi čekali na ovaj njihov PEME da vam ga potvrde,jel vam s njim odma dođe i datum ukrcaja?Kako je to kod tebe bilo vmozara,jeli? ja evo 9radnih dana čekam viÅ¡e sam poludio,ko 9godina!! tri ponude sam odbio zbog njih.....

Koliko ste vi ljudi čekali na ovaj njihov PEME da vam ga potvrde,jel vam s njim odma dođe i datum ukrcaja?Kako je to kod tebe bilo vmozara,jeli? ja evo 9radnih dana čekam viÅ¡e sam poludio,ko 9godina!! tri ponude sam odbio zbog njih.....

dugo ti to nesto, probaj sibnut mail recruiteru, meni potvrdili u roku par dana

dugo ti to nesto, probaj sibnut mail recruiteru, meni potvrdili u roku par dana

Ova mi kaže da budem strpljiv...jbt ovo ljudi Å¡to znam pokrcalo se na brzinu dok mene rastežu ko žvaku,nebi da idem na mjesec,uvijek samnom neke pizdarije poludit ću....

Jel mi moze netko reci kakav je ustroj i place za ref.eng na rccl? Trazio sam unazad 40str ali nisam nasao. Unaprijed hvala.

Pozdrav ekipa,evo mali update za elektricare. Upravo sam obavio prvi intervju za 3rd el.eng i sad ocekujem tehnicki intervju. Rekla je da ce mi ovisno o znanju koje pokazem biti ponudjena pozicija 4th ili 3rd. Za 4th je placa 2800$,a za 3rd 3380. 4th dijeli kabinu,a 3rd ima svoju. Ugovori isto 10-10. Eto da znate da ima i pozicija za cetvrtog,jer nigdje nisam vidio da se o tome pisalo. Dali mi netko moze reci kako izgleda tehnicki intervju za 3rd el.eng?

Hvala kolega,treba bit uporan. Btw jos cekam tehnicki intervju. Vec smo dva puta pokusali ali smo odgodili jer smo i ja i superintendent na brodu. Trebalo bi bit za par dana.

Kakav je ustroj na mostu?Jeli budu dva casnika u gvardiji?
Sad sam na mostu 2OFF single watchkeeper,neman ni kadeta da se javlja na telefon.Kod nas nema 3OFF.
Znaci li da bi na RCCL bio 1st officer ili bi me sibnuli za 2nd Off?

pozz ekipa, da li ste bili medicinski testirani od strane royala prilikom ukrcaja? konkretno mislim na test na boje. iman prolazan nalaz s anomaloskopije al pitanje je ocu li im moc objasnit da vidim boje al pola brojeva iz klasicnog testa (ishihara test) ne vidim. u qurcu san skroz... :(

pozz ekipa, da li ste bili medicinski testirani od strane royala prilikom ukrcaja? konkretno mislim na test na boje. iman prolazan nalaz s anomaloskopije al pitanje je ocu li im moc objasnit da vidim boje al pola brojeva iz klasicnog testa (ishihara test) ne vidim. u qurcu san skroz... :(
Kako mislis,od strane royala? Sta se ne obavi lijecnicki kod nas u nekoj od ustanova koja radi sa royalom? Predocis potvrdu sa anomaloskopije i to je to.

Kako mislis,od strane royala? Sta se ne obavi lijecnicki kod nas u nekoj od ustanova koja radi sa royalom? Predocis potvrdu sa anomaloskopije i to je to.

kire u pravu si. ulijećem s pitanjem a odgovor san pronasa na 40 i nekoj stranici teme...:udriglavom

Back