vukeljajosip
New member
postoji li mogucnost avancavanja dok si na brodu?
Evo prošao oba dva intervjua za Royala,hvala bogu!Upilo me lik nebi da idem za kapa a ne za terca al neka,prošlo je i to!!
nego zna li neko jesu li zajebani Å¡to se tiče ovog lječničkoga,ima li neko da nije proÅ¡ao liječnički?zanima koliko zdravstveno stanje treba bit loÅ¡e da te odbiju sa kompanije?
Jbg volim popit i pojest,a ko ne voli...malo sam se pripazio,nadam se,zadnje vrijeme al me ipak vuna,idem u jutro pljunut 1800kn za lječnički....pozdrav dobri ljudi!!
![]()
dosta pilaju za taj liječnički, sve gledaju, i pluća ceÅ¡ morat slikat. frajer Å¡ta je bio samnom na liječničkom ga poslali doma jer mu je kolesterol iznad dopuÅ¡tenog pa je mora ponovit za tjedan dana, ja sam na srecu prosa a isto volim pojist i popit vise od Boga. i odma da ti reknem, nadji ako imas od doktora ono kad si cijepljen
za onaj MMR, to ce te trazit cim dodjeÅ¡ na brod, ako nemas ce te tamo cijepit ali bolje pitak doktora neka ti to lipo napiÅ¡e na engleski i lupi pečat. ko zna čime oni cijepe ljude na brodu.
Upa sam i ja za poziciju 3rd El.Engineer. Zadovoljan sam plaćom i ugovorom. Prijavia sam se direktno priko njihove stranice te su me odma sutradan kontaktirali i vrlo brzo rijeÅ¡ili oba intervjua. Prvi je priko web cama (skypa) sa gospođom Jassie, ćakulali da vidi engleski itd, a drugi je bia za struku i tip me nije previÅ¡e pila, viÅ¡e su pitanja bila di san bia, Å¡ta san radia i sa čime sam upoznat.... Prijavite se i vi očito im triba puno ljudi...

Zanima me od strojara na Royala,možda to ovi noviji znaju a sigurno i stariji ako je tako bilo i prije......ma sad pri prvom ukrcaju,ugovor mi je 4-2 i kažu da je probni rad 3 mjeseca i onda da ima neko ispitivanje od strane kapa,jeli to istina i jeli pila,drka? jeli bio neko u toj situaciji na tom tzv. ispitivanju testu znanja?
pozz!
4-2 je za 3rd engineeraugovor tako je, za sekonde pa navise 10/10 tjedana. i ono ti je covik lipo napisa, kapo te ispituje familarisation. nemoj da zakasnis predat familarisation, ne gine ti warning..