Royal Caribbean

Ja se vratio doma i shvatio da uopce nisam upisao navigaciju u matrokulu. Tko se mogao sjetit dog detalja na brodu? :)
Prijavio sam odlazak na kapetaniju onda kad sam isao. Sto sad? Imam samo certifikat s broda da sam bio od tad do tad

Pa to ti dosta...a tu navigaciju sam upisi...naravno ko sto ti je na certifikatu...za pecat ne bi treba brinit uvik mores rec da te barba nije volija...mada nebi trebalo bit problema

pecat broda uopce ne mora biti u matrikuli.upisi stvarne datume koje mozes ako ikada zatreba dokazati . vaznije ti je da si ovjeris navigaciju zbog masu stvari.

hvala, prošlo sve glatko :)

Uskoro će bit jedna slobodna pozicija 2nd electrician na Majesty of the Seas...ako bi netko preÅ¡ao s druge firme nek mi se javi, nije da ja mogu iÅ¡ta puno napravit ali mogu pružit informaciju viÅ¡e Å¡to je već dobar start. Info na PP!

Brod je star ali za godinu dana ide u prodaju tako da vam je premjestaj na novi(ji) brod zagarantiran, a uz nesto srece, mozda i promaknuce! :))

Evo prošao oba dva intervjua za Royala,hvala bogu!Upilo me lik nebi da idem za kapa a ne za terca al neka,prošlo je i to!!
nego zna li neko jesu li zajebani Å¡to se tiče ovog lječničkoga,ima li neko da nije proÅ¡ao liječnički?zanima koliko zdravstveno stanje treba bit loÅ¡e da te odbiju sa kompanije?
Jbg volim popit i pojest,a ko ne voli...malo sam se pripazio,nadam se,:confused: zadnje vrijeme al me ipak vuna,idem u jutro pljunut 1800kn za lječnički....pozdrav dobri ljudi!! :uzdravlje

Evo prošao oba dva intervjua za Royala,hvala bogu!Upilo me lik nebi da idem za kapa a ne za terca al neka,prošlo je i to!!
nego zna li neko jesu li zajebani Å¡to se tiče ovog lječničkoga,ima li neko da nije proÅ¡ao liječnički?zanima koliko zdravstveno stanje treba bit loÅ¡e da te odbiju sa kompanije?
Jbg volim popit i pojest,a ko ne voli...malo sam se pripazio,nadam se,:confused: zadnje vrijeme al me ipak vuna,idem u jutro pljunut 1800kn za lječnički....pozdrav dobri ljudi!! :uzdravlje

dosta pilaju za taj liječnički, sve gledaju, i pluća ceÅ¡ morat slikat. frajer Å¡ta je bio samnom na liječničkom ga poslali doma jer mu je kolesterol iznad dopuÅ¡tenog pa je mora ponovit za tjedan dana, ja sam na srecu prosa a isto volim pojist i popit vise od Boga. i odma da ti reknem, nadji ako imas od doktora ono kad si cijepljen
za onaj MMR, to ce te trazit cim dodjeÅ¡ na brod, ako nemas ce te tamo cijepit ali bolje pitak doktora neka ti to lipo napiÅ¡e na engleski i lupi pečat. ko zna čime oni cijepe ljude na brodu.

Upa sam i ja za poziciju 3rd El.Engineer. Zadovoljan sam plaćom i ugovorom. Prijavia sam se direktno priko njihove stranice te su me odma sutradan kontaktirali i vrlo brzo rijeÅ¡ili oba intervjua. Prvi je priko web cama (skypa) sa gospođom Jassie, ćakulali da vidi engleski itd, a drugi je bia za struku i tip me nije previÅ¡e pila, viÅ¡e su pitanja bila di san bia, Å¡ta san radia i sa čime sam upoznat.... Prijavite se i vi očito im triba puno ljudi...

dosta pilaju za taj liječnički, sve gledaju, i pluća ceÅ¡ morat slikat. frajer Å¡ta je bio samnom na liječničkom ga poslali doma jer mu je kolesterol iznad dopuÅ¡tenog pa je mora ponovit za tjedan dana, ja sam na srecu prosa a isto volim pojist i popit vise od Boga. i odma da ti reknem, nadji ako imas od doktora ono kad si cijepljen
za onaj MMR, to ce te trazit cim dodjeÅ¡ na brod, ako nemas ce te tamo cijepit ali bolje pitak doktora neka ti to lipo napiÅ¡e na engleski i lupi pečat. ko zna čime oni cijepe ljude na brodu.

evo ovako: ref.interval rezultat
Glukoza 4.4--6.4 6,5 Urati 182--403 489 S-kolest <5 6,4
S-HDL-kolest >1 1,6
S-LDL-kolest <3 4,3
S-ALT 12--48 88

Drugo sve ko u djeteta i ovaj me ka-dr da moram učinit spec.pregled jetre(naravno kod njih za 600kn)da mi napiÅ¡e da sam fit for duty! I jbg pljuni joÅ¡ 600kn na onih 1800kn i joÅ¡ 100kn za cjepivo MO-PA-RU jer ja imam samo MO,nemam ovo PA-RU!
Ajde sad se nadam da im je to sve i da me neće viÅ¡e peglat.........samo nek mi odrede datum već jednom...

Last edited:
Upa sam i ja za poziciju 3rd El.Engineer. Zadovoljan sam plaćom i ugovorom. Prijavia sam se direktno priko njihove stranice te su me odma sutradan kontaktirali i vrlo brzo rijeÅ¡ili oba intervjua. Prvi je priko web cama (skypa) sa gospođom Jassie, ćakulali da vidi engleski itd, a drugi je bia za struku i tip me nije previÅ¡e pila, viÅ¡e su pitanja bila di san bia, Å¡ta san radia i sa čime sam upoznat.... Prijavite se i vi očito im triba puno ljudi...

Dali imate možda informaciju dali primaju mornare i kormilare....Meni nikako da se konkretno posrici osim šta mi je mail zatrpan odgovorima primili smo vašu aplikaciju ili održavajte mail kontakt.....jadan ja,jadan ja....:udriglavom

Nažalost neznam. To da primaju električare sam čua od kolega pa sam se tako i prijavia. Možda će ko imat viÅ¡e informacija ako je već na royalu ili ako je uspia stupit u kontakt s nekim ko je zadužen za te pozicije..

Zanima me od strojara na Royala,možda to ovi noviji znaju a sigurno i stariji ako je tako bilo i prije......ma sad pri prvom ukrcaju,ugovor mi je 4-2 i kažu da je probni rad 3 mjeseca i onda da ima neko ispitivanje od strane kapa,jeli to istina i jeli pila,drka? jeli bio neko u toj situaciji na tom tzv. ispitivanju testu znanja?

pozz!

ako te zapadne onaj mazac,dosao,cuo,vidio,probao,evo ga kapo..ispitivace te on i bez tih testova,to je ona rasa ljudi,koja je ustvari goli kurac,a mili da je nesto i neko :)

jurassik,

to te kapo ispituje "familiarization" tj kad dođeÅ¡ na brod dobit ćeÅ¡ pitanja tipa koliko ima timova za gaÅ¡enje, koji aparati, bla bla, i imaÅ¡ 2 tjedna da to odgovoriÅ¡ i onda će ti kapo provjerit to i pitat te pokoje pitanje

Zanima me od strojara na Royala,možda to ovi noviji znaju a sigurno i stariji ako je tako bilo i prije......ma sad pri prvom ukrcaju,ugovor mi je 4-2 i kažu da je probni rad 3 mjeseca i onda da ima neko ispitivanje od strane kapa,jeli to istina i jeli pila,drka? jeli bio neko u toj situaciji na tom tzv. ispitivanju testu znanja?

pozz!

4-2 je za 3rd engineeraugovor tako je, za sekonde pa navise 10/10 tjedana. i ono ti je covik lipo napisa, kapo te ispituje familarisation. nemoj da zakasnis predat familarisation, ne gine ti warning..

4-2 je za 3rd engineeraugovor tako je, za sekonde pa navise 10/10 tjedana. i ono ti je covik lipo napisa, kapo te ispituje familarisation. nemoj da zakasnis predat familarisation, ne gine ti warning..

a ovo znam da terco ima ugovor 4-2,nego mene zanima budući da je ugovor 4-2 i kako pogodiÅ¡ datum onda si stalno u isti stađun doma i na brodu godiÅ¡nje.....jeli ovi poduzimaju neÅ¡to ili se moraÅ¡ s nekim dogovarat-pregovarat da ako želiÅ¡ da možeÅ¡ bit jednu godinu doma za božić ili ljeto npr...??

Back