Royal Caribbean

Samo pazi dobro, jer znaÅ¡ kako je tamo.....ozna sve dozna. To ti je isto kgb-cccp sistem. Ima kapa jako dobro upućenih u tvoj barbill

kolike su place za asa struje u Royala i Carnivala?

i kako se krecu place REFF-a?

Na Royalu ASS. struje ima od cca. 800$ do 1500$, zavisi koji ASS. (1,2,3) samo na brodu
, a Chief REF. od 9600$ do 13000$ na brodu

- To je po skali od prosle godine, tako da cicfre nisu 100% tacne, nekih 3% manje-vise racunaj.

S obzirom da sam proceslja temu ne ono profesionalno ali sam tražia i nisam nasa,
pa bi molia nekog da mi da kontakt za poslat CV (electro department). Hvala

Eto javili su se iz Royala, dali mi da polažem test, i sad čekam (7-14 dana) na rezultate..

Zna li ko kolika je prolazna ocjena?

Da se moze birati izmedu Royala i Holland America...sto bi izabrali!! Ovo je iskljucivo za kuvertu,pozicija sekondo ili first officer!

skype interview za asa makine. sto uglavnom bude jel neko imao dosada??? meni su javili danas da je sutra pa me malo panika pegla.

Daj reci kako si ti upo tamo....slučajno ili preko veze?pitam jer mene je preporučio jedan kapo pa se joÅ¡ ne javljaju.....a koliko sak ti ja čuo to ti je samo da ti čuju engleski....

Ljudi, evo da van se potužin. Poslali mi ugovor 10 dana prije ukrcaja i u njemu plaća za 1000 dolara manja od dogovorene. Trenutno san ispalija na živce i mejlan se već dva dana i danas me uvjeravaju da će se rijeÅ¡iti prije ukrcaja. Zato triba dobro otvoriti oči.

pozdrav

pozdrav

Ljudi, evo da van se potužin. Poslali mi ugovor 10 dana prije ukrcaja i u njemu plaća za 1000 dolara manja od dogovorene. Trenutno san ispalija na živce i mejlan se već dva dana i danas me uvjeravaju da će se rijeÅ¡iti prije ukrcaja. Zato triba dobro otvoriti oči.

Za koju poziciju si dobio ugovor?

dakle, dali su mi da polažem test, ITEP TEST online, i sad čekam (7-14 dana) na rezultate..

Zna li tko kolika je prolazna ocjena?

Ako imas OFFER LETTER u kojem ti pise kolika ti placa treba bit, nema straha. Meni su bili isto tako zajebali, pa su rekli da ce popravit dok dodjem na brod.

dodjem na brod, a kad tamo gurnu mi u ruku ugovor sa istom tom greskom. Kazem ja da necu potpisat ovo a zenska meni da moram ovo sad potpsiat ili se iskrcavam odma s broda. Potpisao sam ugovor kakav jest i naknadno rjesavao probleme - iza sam posao u office i tamo su mi to porpavili, sutradan dosao novi ugovor sa ok cifrom.
Ako imas offer letter koji si prihvatio (potpisao) nemas straha nikakvog :D

Last edited:
Ako imas OFFER LETTER u kojem ti pise kolika ti placa treba bit, nema straha. Meni su bili isto tako zajebali, pa su rekli da ce popravit dok dodjem na brod.

dodjem na brod, a kad tamo gurnu mi u ruku ugovor sa istom tom greskom. Kazem ja da necu potpisat ovo a zenska meni da moram ovo sad potpsiat ili se iskrcavam odma s broda. Potpisao sam ugovor kakav jest i naknadno rjesavao probleme - iza sam posao u office i tamo su mi to porpavili, sutradan dosao novi ugovor sa ok cifrom.
Ako imas offer letter koji si prihvatio (potpisao) nemas straha nikakvog :D

Hello Josip,

Please be advised that after reviewing your qualifications, I received an advice from Marine operations to ask you if you are willing to be screened for REF3 position? The salary for that position is $780 per month, with 34 weeks length of contract.

Should you have any questions, please let me know.

nakon sta sam naravno prihvatio, poslali su mi link s testom..i dalje je povijest

Place

Place

Pozdrav, kolike su place za poziciju 1st officer na royala i koliki su ugovori ako zna neko?I imali nasih na mostu?
Hvala!

Back