Royal Caribbean

Inace to je gospodin Melki ,ha,ha,ha nisan zna da je tako popularan :) je je oni ti je ovi travel chief electrician ,najjaca pozicija na firmi ...o tom ispitu pojma nemam :rolleyes:

Najjaca? Ne bih se bas slozio al jedna od boljih pozicija jeste svakako, Melki je riding team radi termografiju a inace na placi chief electriciana. U svakom slucaju moze preporuciti nekoga ako hoce, al i bez preporuke se upada al malo teze :uzdravlje

Kome slati mail u RCCL?

Kome slati mail u RCCL?

Postovanje, dali netko zna kome sad slati mail za palubu na RCCL, posto je Nilsen kazu posao u mirovinu a Claudia izgleda nije za RCCL nego za Celebrity etc... Unaprijed zahvaljujem!

mislim da nece sad uzimat nikoga za most, jer Monarch u 4 misec iduce godine ide ca i vec su poslali mail da oficiri s njega pocmu trazit druge brodove u firmi, jer kad on ode bit ce rupa od god dana dok ne dode novi brod, tako da ce bit 6 prvih i 4 druga off viska

mislim da nece sad uzimat nikoga za most, jer Monarch u 4 misec iduce godine ide ca i vec su poslali mail da oficiri s njega pocmu trazit druge brodove u firmi, jer kad on ode bit ce rupa od god dana dok ne dode novi brod, tako da ce bit 6 prvih i 4 druga off viska

Hvala,ma isto cu provat pa sto bude, pozdrav!

Ma pustite vi Cepu on se boji da mu nebi ko posa ukra :p , triba ovde ljudi i uvik ce tribat , koliko je brodova u floti uvik se ljudi rotiraju,nestanu pa ih fali i tako, samo salji mail jer nemas sta izgubit .........
Cepo kurvo jedna pa nisi mi reka da imate ovako zgodne kadete na Majestia , evo dosla u mene Andrea za sekonda :D

Ma pustite vi Cepu on se boji da mu nebi ko posa ukra :p , triba ovde ljudi i uvik ce tribat , koliko je brodova u floti uvik se ljudi rotiraju,nestanu pa ih fali i tako, samo salji mail jer nemas sta izgubit .........
Cepo kurvo jedna pa nisi mi reka da imate ovako zgodne kadete na Majestia , evo dosla u mene Andrea za sekonda :D

haha usricit ces se s njom

Jedino sto je lijepa, a ovo sve drugo podrzavam Cepa, haha, neka je dalje od nas. Koje su ovo nase budale sto je avancalo

Jedino sto je lijepa, a ovo sve drugo podrzavam Cepa, haha, neka je dalje od nas. Koje su ovo nase budale sto je avancalo

Ta je jedino dobra za deliver the WOW , a za sve ostalo je uselees reka bi ti nas barba :D

upit

upit

:confused:

dobar dan svima,

kako se mislim prebaciti na cruisere trebao bih par informacija.

osim captaina i staff captaina koje su jos pozicije na palubi i koliko ih ima. da li su tri first officera, tri 2nd officera itd.

imam ponudu od royala i od holland american line pa me zanima usporedba tih dviju kompanija.

unaprijed zahvaljujem

:confused:

dobar dan svima,

kako se mislim prebaciti na cruisere trebao bih par informacija.

osim captaina i staff captaina koje su jos pozicije na palubi i koliko ih ima. da li su tri first officera, tri 2nd officera itd.

imam ponudu od royala i od holland american line pa me zanima usporedba tih dviju kompanija.

unaprijed zahvaljujem

Sve odgovore imas vec napisane...:uzdravlje

trebam odgovor hitno da donesem odluku pokusao sam pronaci ali ne ide. novi sam na cruise pa bih cijenio malo pomoci...
na Carnivalu osim kapetana i Staff Capt. imas safety off., 1xfirst deck off. ( watch keeper/leader), 2x 2nd off (watch keeper/ leader) i 3x3rd off. mislim da je na HAL slicno jer su dio Carnival corporationa a za RCCL ne znam, to ce ti morati netko bolje upucen objasniti.

puno hvala

puno hvala

hvala lipa.

rccl mi nudi ugovor 14/14 ali je placa manja.

hal mi nudi ugovor 4/2 ali je placa malo veca a s obzirom da sam i malo stariji zanima me i brzina ovancamenta.

lp

hvala lipa.

rccl mi nudi ugovor 14/14 ali je placa manja.

hal mi nudi ugovor 4/2 ali je placa malo veca a s obzirom da sam i malo stariji zanima me i brzina ovancamenta.

lp

a za koju poziciju te krcaju i koliko si star

To ti je normalna ulazna pozicija za RCCL, a vidi godisnju platu i zbroji i oduzmi koliko radis. Na RCCL ces raditi samo 6 mjeseci u godini, a amo ces malo vise i malo manje biti doma. Zavisi sto bi ti htio. S druge strane na Royalu ces vjerovatno brzo do prvoga, ali onda iza toga se ide dosta dosta sporije. Sve ti ima prednosti i nedostataka.

Back